Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary | Venom kijken, tattoo zetten bij een motorclub en naar de Fantasy Fair

Deze week kijk ik een film waarvan ik nooit verwacht had hem te gek te vinden, ga ik naar een motorclub om een tatoeage te zetten en is de Fantasy Fair weer in de stad! Lees snel verder om te zien hoe mijn weekje verlopen is.

 

VRIJDAG 12 juli 2019

Vandaag ben ik druk met vanalles en nog wat en heb ik weinig echte focus. Hierdoor kwam het mij goed uit toen mijn zusje vroeg of ze langs kon komen om mij op te halen om het even gezellig te maken bij haar thuis. Dus we hebben samen even de wekelijkse boodschappen gehaald, we hebben wat verjaardagscadeautjes gekocht voor mijn vaders verjaardag aanstaande maandag. We hebben eerst mijn boodschappen bij mij thuis gedropt en de kasten ingewerkt. Ondertussen Roza even haar brokken gegeven en zijn we voor onszelf Chinees en sushi gaan halen. Eenmaal bij mijn zusje thuis zijn we alles lekker gaan opeten onder het genot van de nieuwste aflevering van Temptation Island en later The Handmaid’s Tale. Hierna hebben we mijn zusjes boodschappen opgeruimd en daarna zijn we Venom gaan kijken (erg leuke film, echt een aanrader, zeker ook als je niet echt van dit soort films houdt, net als ik. Maar toch is deze erg tof!) en na de film hebben we Ex on the Beach gekeken. Tegen 01.38 uur was ik weer thuis.

ZATERDAG 13 juli 2019

Na een kort nachtje weer vroeg uit de veren omdat mijn zusje en ik om half 12 in Duitsland verwacht worden om onze zussen tatoeage te laten zetten. We hebben gekozen voor het Charmed teken omdat dit voor ons erg speciaal is en onze band goed weergeeft. Ik was vergeten hoe het voelde om een tattoo te krijgen, dus ik was best een beetje zenuwachtig. Maar het viel me meer dan mee! Pijn had ik niet, en binnen 20 minuutjes stond hij erop! De tattoo werd gezet bij een motorclub waar charters die dag samenkwamen en outsiders een kijkje konden nemen, echt heel gaaf! Hierna zijn we naar de Fantasy Fair bij ons in de stad gegaan en dit was echt onwijs leuk! Eind van de middag waren we weer thuis en we waren allebei heel moe dus mijn zusje is naar huis gegaan en ik ben ook nog eventjes gaan liggen. Echt slapen kon niet omdat ik vanavond mijn beste vriendin op visite krijg. Maar goed beter iets dan niets. In de avond gekletst en een McDonalds’je gedaan. Heel lekker!

ZONDAG 14 juli 2019

Vandaag wou ik een chill dagje nemen omdat ik gewoon erg moe ben door alle drukte van de laatste tijd. Maar mijn huishouden en de was moeten nodig gedaan worden, dus dit krijgt voorrang.

MAANDAG 15 juli 2019

Vandaag is mijn vader jarig dus we gaan daar barbecuen. Ik ben tegen 20.00 uur weer thuis, helemaal moe en een beetje meh. Haal mijn voet open aan een stuk vergeten glas in de keuken, en heb eigenlijk een beetje een nare avond. Kruip dan ook met een chagrijnig hoofd tegen middernacht mijn bed in.

DINSDAG 16 juli 2019

Vandaag staat er weer een werkdagje op het programma. Dat alles houdt me tot 19.15 uur zoet en de avond neem ik mooi om even tot rust te komen en te ontspannen. Ik neem een lekkere lange douche, was mijn haar, doe er een maskertje in en trek lekker een chill outfitje aan en doe een gezichtsmaskertje op. Love it! Ondertussen kijk ik naar Charmed (de originele serie).

WOENSDAG 17 juli 2019

Vandaag heb ik een heel druk dagje voor de boeg. Al mijn to-do’s hebben we tot 20.34 uur bezig gehouden en toen ben ik lekker op de bank gekropen om verder te gaan met mijn dvd boxset van Charmed.

DONDERDAG 18 juli 2019

Vanochtend even een workout gedaan, iets dat ik nu even wat meer wil vasthouden. Hierna ben ik mijn huishouden gaan aanpakken en tig wasjes gaan draaien. In de middag ben ik even de stad in gegaan om even lekker te struinen. Doet me altijd goed vooral om even mijn hoofd leeg te maken.

Tot aanstaande vrijdag!

Error: Access Token not found, please authorize Instagram API.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.