Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary | Slasherfest is officieel begonnen, sushi date en eindelijk naar Joker

Deze week begin ik met Slasherfest, ga ik eindelijk naar Joker en gaan we weer lekker sushi eten.

Donderdag 26 september 2019 

In de avond ben ik met mijn zusje de allereerste horror movienight gaan houden. Zoals sommigen van jullie misschien weten doe ik altijd in de aanloop naar Halloween een slasherfest, oftewel zoveel mogelijk horrorfilms kijken voordat het Halloween is en daar zijn we vanavond dus mee begonnen. We hebben de avond afgetrapt met Krampus, hierna hebben we Halloween H20 gekeken en de avond afgesloten met I Know What You Did Last Summer. Top! 

VRIJDAG 27 september 2019 

Vorige week ben ik een dikke bruine spin kwijtgeraakt in mijn huis en vandaag heb ik de motherfucker dan gelokaliseerd achter mijn achterraam gordijn. Het kreng had zich een mooie grote cocon gesponnen wat gewoon hartstikke hoor was. Maar gelukkig heb ik hem gevonden en is hij ten rustte gelegd. Afgezien van een beetje huishouding doe ik het vandaag lekker rustig aan en begin ik met Love Island. Eerst vond ik het niet zo, maar na alle eerste vijf afleveringen gekeken te hebben merkte ik toch dat ik het wel leuk vond. En helemaal top natuurlijk na het zwarte gat dat Temptation Island is. Na Love Island ben ik begonnen aan de serie Mindhunter op Netflix. Love it! 

ZATERDAG 28 september 2019


Ik moet even de stad in om een pakketje van Femme Luxe op te halen en ik moet nog even wat spulletjes halen bij de Kruidvat. Wanneer ik weer naar huis wil, houd moeder natuur mij gegijzeld onder een afdakje van een winkel want het regent niet, maar het hoost! Na een halfuurtje is het redelijk opgeklaard dus ik haast me naar huis. Eind van de middag haalt mij zusje mij op voor een tweede slasherfest avond. We beginnen met Signs (niet helemaal 100% slasher of horror maar wel awesome) en ondertussen eten we lekker sushi, de tweede film wordt Wrong Turn en we sluiten de avond af met I Still Know What You Did Last Summer.  Wederom een gezellige movienight. 

ZONDAG 29 september 2019 

Zoals bijna iedere zondag neem ik een time-out dagje. Lekker een pyjama dagje en de dag vanuit bed, love it. Zeker met deze herfststorm heerlijk gewoon. Ik kijk vandaag voor het allereerst Rocketman en ik kan niet anders zeggen dan wauw wauw wauw! Echt een absolute aanrader deze musical/biopic over het leven van Elton John. Verder binge ik vandaag Mindhunter verder. 

MAANDAG 30 september 2019 

Vandaag heb ik een administratief dagje. Niet veel bijzonders. Eind van de dag schrijf ik een Personal Update blog zodat jullie een beetje een idee hebben bij de stand van zaken hier achter de schermen. In de avond rond ik Mindhunter af en kijk ik op afstand samen met mijn zusje naar American Horror Story: 1984 op Fox. Tijdens de afleveringen appen we over wat we ervan vinden en wanneer het is afgelopen hebben we de hele aflevering even telefonisch besproken. Uiteraard verliep ons review praatje weer in een kletsfest van jewelste, maar ach what else is new!? Haha. 

DINSDAG 1 oktober 2019 

Alweer oktober de tijd vliegt. Ik zit vandaag de hele dag te wachten op een telefonische afspraak die niet komt. Zo irritant als mensen hun afspraken niet nakomen. Ik ben later nog wat gaan schrijven en de avond lekker op mijn bankje gekropen om Unbelievable te gaan kijken. 

WOENSDAG 2 oktober 2019 

Heb vandaag weinig energie dus ik moet me dus erg vermannen om eind van de dag met mijn voortuin aan de slag te gaan. Ik heb de tuin toch best weer laten verslonzen, zodoende is er geen ontkomen meer aan. Toen dit karweitje er weer op zat was ik toch best pleased. Als beloning lekker verder gegaan met het bingen van Unbelievable. 

DONDERDAG 3 oktober 2019 

Vandaag ga ik eindelijk met mijn zusje naar Joker. Deze film hebben we allebei ontzettend naar uitgekeken. En damn wat een film it is! Hij heeft alles overtroffen, en is zo mogelijk misschien wel de beste film van 2019 damn damn! Echt een must see! Na de film hebben we een hamburgertje gehaald bij McDonalds en zijn we naar mijn zusjes huis gegaan. Roza was voor het eerst een avondje alleen in mijn zusjes huis gebleven dus vond best spannend te zien hoe ze dat ervaren had, maar het was hartstikke goed gegaan! We hebben de avond afgesloten met Rocketman, deze gehuurd want ik had hem al gezien maar ik wilde hem ook heel graag aan mijn zusje laten zien. 

Tot volgende week guys!

Something is wrong.
Instagram token error.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.