Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary | Nieuwe Chromebook, Halloween begint, Roza onder handen nemen en terug naar toen

Weekly Diary | Nieuwe Chromebook, Halloween begint, Roza onder handen nemen en terug naar toen

Deze week krijg ik eindelijk mijn nieuwe Chromebook, begint Halloween al in de virtuele wereld, wordt Roza onder handen genomen en ervaar ik een stuk jeugdsentiment. Lees snel verder voor meer!

VRIJDAG 18 oktober 2019

Vandaag wordt mijn nieuwe Chromebook bezorgd. EINDELIJK! Kan niet wachten dat ik eindelijk weer fatsoenlijk apparatuur heb om weer mee te kunnen schrijven. Even na de middag komt de pakketbezorger. Dus toen ben ik lekker aan de slag gegaan met het artikel van Femme Luxe. En dit heb ik lekker op mijn dooie gemak gedaan. Eind van de middag ook nog even langs de Action gegaan om een laptop sleeve te halen die toevallig deze week in de aanbieding was. Altijd handig natuurlijk voor als de laptop vervoerd of meegenomen moet worden, dan blijft hij in ieder geval safe. Ik heb vandaag echt even weer genoten van content maken en het schrijven, dat was (om heel eerlijk te zijn) even weg dus daar genoot ik echt intens van.

ZATERDAG 19 oktober 2019

In de avond ben ik met mijn zusje verder gegaan met slasherfest. Maar voordat we daaraan begonnen zijn we eerst even langs de McDonalds gegaan, wat is nu een beter begin van een movienight dan een beetje junkfood haha. En ik heb vandaag mijn eerste Halloween Pikachu van het jaar gevangen, so cute! En ja mensen, ik speel NOG steeds PokémonGo. We zijn de avond begonnen met Love Island en American Horror Story. En voor slasherfest hebben Poltergeist op Videoland gekeken.

ZONDAG 20 oktober 2019

Vandaag een lekker lui dagje genomen en daar was ik echt even aan toe. Ik heb via Disney + een aantal films gekeken (waaronder het eerste deel van Pirates of the Caribbean- jaren geleden dat ik die voor het laatst gezien heb) echt even een heerlijk verdwijn dagje, love it.

MAANDAG 21 oktober 2019

Vandaag Roza geknipt wat zeer nodig was, ik heb haar echt “verwaarloost” de afgelopen periode. Dus ik had een behoorlijke pens werk vandaag, in totaal 2,5 uur bezig geweest met het knippen en trimmen. Daarna belde mijn zusje mij of ik even met haar mee kon naar de bank want ze moest wat storten en haar bank lag eruit en of het even via de mijne kon. Geen probleem ofcourse. Na dit klusje samen wat gaan eten- een kapsalon döner. En de avond afgesloten met Christopher Robin, de “real-life” versie van Winnie the Pooh. Mijn zusje vond de film heel erg mooi, net als ik.

DINSDAG 22 oktober 2019

Vandaag even langs de Action geweest, heerlijk om daar even op mijn dooie gemak te struinen. Eenmaal weer thuis bezig gegaan met het avondeten, stamppot boerenkool, YUM!

WOENSDAG 23 oktober 2019

Vandaag de laatste hand gelegd aan de eerste Slasherfest blog. En heel wat mailtjes beantwoord. Vervolgens de puntjes op de i gezet voor een nieuwe Femme Luxe campagne. Om vervolgens lekker te relaxen op de bank.

DONDERDAG 24 oktober 2019

Vandaag hadden mijn zusje en ik plannen voor wat lekker eten en gezelligheid, maar de dag verliep helaas anders dan gehoopt. Er gebeurden wat onverwachtse dingen die voor een hoop stress en zorgen zorgden. Uiteindelijk toch afgesproken met mijn zusje puur zodat we even onze gedachten op iets anders konden zetten en dat lukte uiteindelijk ook wel gelukkig. We zijn samen de Netflix serie Haunted gaan kijken, waargebeurde verhalen van mensen die paranormale dingen hebben meegemaakt in hun leven, die ze dan samen herbeleven voor de camera en samen met hun naasten als familie en vrienden. Hierna zijn we de film Wounds gaan kijken ook op Netflix, maar deze is absoluut geen aanrader. Hele vreemde film waar totaal geen touw aan vast te knopen is, heel zonde want hij leek zo veelbelovend. 

Tot volgende week guys!

Something is wrong.
Instagram token error.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.