Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary | naar IT: the final chapter, lekker uit eten en een domper

Deze week ga ik met mijn zusje naar IT: The Final Chapter, ga ik weer lekker uiteten en heb ik een behoorlijke domper.

DONDERDAG 12 september 2019

Vandaag ga ik even met mijn zusje mee naar een spannend gesprek dat zij heeft. Hierna gaan we in de stad even laat lunchen we hebben allebei ontzettende trek. Nadat we onze broodjes ophadden zijn we naar de Kruidvat gegaan om de bioscoopkaartjes te halen die nu in de aanbieding zijn, zodat er vanavond lekker goedkoop naar het tweede deel van IT kunnen. De kaartjes moesten we online verzilveren en uitprinten bij de bibliotheek. We zijn hierna naar mijn zusjes huis gereden en hebben nog even wat boodschapjes gedaan. Toen zijn we naar de bioscoop gereden. De film was beter te doen dan het eerste deel, maar desondanks blijft dit toch best wel een ding aangezien ik niets enger vind dan clowns. Ik vond overigens de verhaallijn over de vriendschappen van de loserclub wel erg mooi. Na de film hebben we nog een hamburgertje gehaald en toen heeft mijn zusje mij naar huis gebracht. Zij krijgt nog een vriend op bezoek en ik ben gewoon bekaf. Dus ik wil lekker mijn nest in.

VRIJDAG 13 september 2019

Vandaag uitgeslapen, daar was ik aantoe zeg. Afgelopen week weinig slaap gehad maar wel vol gas. Dus vandaag schakel ik even terug.

ZATERDAG 14 september 2019

Ik ben overdag met mijn huishouden en de was aan de gang. Hierna ga ik boodschappen halen met mijn zusje. Eenmaal alles in de kasten gewerkt kleed ik me om voor het etentje dat ik voor mijn zusje gepland had als cadeautje voor haar. Ze heeft een paar weken geleden een behoorlijk awesome doel bereikt en ik wilde haar graag met iets verassen en dat wordt dus dit etentje. De avond was ontzettend gezellig, lekker kletsen, wijntjes en lekker eten. Voor we het wisten zat de tijd er alweer op. We hebben de avond afgesloten met nog een wijntje en wat afleveringen van Gossip Girl aangezien mijn zusje dat nu (pas!) voor het eerst aan het kijken is.

ZONDAG 15 september 2019

Vandaag heb ik er een lekker dagje van gemaakt. Ik heb Carnival Row afgerond, heb hierna zoals iedere zondag de nieuwste aflevering van The Hills: New Beginning gekeken. En in de avond ben ik begonnen aan wederom een nieuwe serie, ook op Amazon Prime- Preacher.

MAANDAG 16 september 2019

In de ochtend ben ik alweer volop van als aan het regelen wat alweer niet goed loopt. Dit alles heeft me zoet gehouden tot ver in de middag. In de middag ben ik verder mijn Weekly’s gaan aanvullen en heb ik die van vorige week gepost. In de avond ga ik lekker verder met Preacher.

DINSDAG 17 september 2019

Vandaag heb ik mijn laatste sessie met mijn therapeut en ontmoet ik een mogelijke nieuwe behandelaar. Spannend dus! Het gesprek verliep helaas anders dan gehoopt, de mogelijke nieuwe behandelaar bleek totaal geen match. Dus dat onzekere bleef helaas. Baalde hier stevig van en was dus blij dat mijn zusje mij even kwam ophalen om eerst een broodje te gaan eten bij de Bakker Bart en om daarna fijn een wine o’clock te gaan doen. We hebben eenmaal bij haar thuis de film A Dog’s Way Home gekeken. Zo’n zielige/verdrietige film, wel een mooie film maar ik vond hem te emotioneel. Hierna hebben we nog wat Gossip Girl gekeken.

WOENSDAG 18 september 2019

Vandaag is echt een doe-dagje. Dus ik vlieg van hot naar her. Ik merk dat ik best veel aan het piekeren ben. Ik ben blij wanneer alle taakjes van de dag er weer op zaten en ik lekker verder kon met Preacher.

Tot de volgende Weekly guys!

Error: Access Token not found, please authorize Instagram API.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.