Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary | naar het Rumag festival in Leeuwarden, Roza is jarig en een dagje Marie Kondō

Deze week ga ik naar het Rumag festival in Leeuwarden, is mijn Roza jarig en doe ik een Marie Kondō. Lees snel verder voor meer!

DONDERDAG 5 september 2019

Vanochtend kon ik uitslapen, dus de dag relaxed begonnen. In de middag wat aan het huishouden gedaan, de nieuwste Temptation Island aflevering gekeken. En dan ga ik de douche in en ga me klaar maken voor vanavond. Vanavond gaan mijn zusje en ik naar het Rumag festival in Leeuwarden. Heel veel zin in. De avond was heel erg gezellig, misschien iets té gezellig, ik was tegen 03.00 uur thuis en had best wel te diep in het glaasje gekeken haha. Maar zo nu en dan moet dat best een keertje kunnen vind ik.

VRIJDAG 6 september 2019

Niet totaal verrassend heb ik vandaag de hangover der hangovers. Ergste die ik misschien wel ooit gehad heb. En de gedachte dat ik misschien toch wel te oud wordt voor dit soort wilde avondjes schiet me even door mijn hoofd, maar ik dismiss die gedachte heel snel en grijns een keer, zolang ik nog zoveel plezier haal uit dit soort avondjes I’m doing them, hangover of niet haha. Zoals je begrijpt krijg ik vandaag niets productiefs gedaan. Maar ik heb wel een to-do opgesteld voor volgende week. En daar haal ik voor nu even lekker positiviteit uit. Eind van de avond nog even met mijn zusje gebelt en toen ben ik lekker mijn bedje ingedoken.

ZATERDAG 7 september 2019

Vandaag lekker gaan schoonmaken, boodschapjes halen, wasjes draaien en lekker genieten van mijn weekendje. De afgelopen weken waren sociaal gezien best druk dus een lekker weekendje voor mezelf heb ik wel even zin in.

ZONDAG 8 september 2019

Roza en ik beginnen de dag met een lekkere lange wandeling van bijna 6 km. Mijn meisje is vandaag jarig, 8 is ze geworden. Dus er gaan even heerlijk uitwaaien met dit semi herfstweer. Verder lekker met mijn zusje en een vriend aan de telefoon gehangen slap oewehoeren.

MAANDAG 9 september 2019

Het begint een beetje een streak to worden dat mijn maandagen gewoon echt intens kut zijn. Zo ook weer vandaag. Shit wat mij compleet ontregelt en best wel verdrietig maakt. Ben vandaag dan ook even niet aanspreekbaar en all over the place. Therapie heeft me wel een aantal tools gegeven voor situaties als deze, dat wanneer praten niet meer werkt, normale communicatie niet plaats vind en het op een gegeven moment eenrichtingsverkeer wordt dat dit een situatie is die mij pijn doet, maar waar ik geen controle over heb. En iets dat zoveel negatieve emoties trickert ik er mij van moet distantiëren. En ik heb dit zo goed en kwaad als in mijn vermogen lag vandaag dan ook geprobeerd.

DINSDAG 10 september 2019

Vandaag ga ik werken aan de review voor mijn samenwerking met Femme Luxe Finery. In de avond begonnen aan een nieuwe serie Carnival Row op Amazon Prime, een fantasy serie met Orlando Bloom. Na twee afleveringen gezien te hebben ben ik helemaal verslaafd wat een gave serie!

WOENSDAG 11 september 2019

Vandaag is het alweer 18 jaar geleden sinds 9/11 best gek dat het inmiddels alweer zolang geleden is, terwijl het beeld van die dag nooit vervaagd. Vandaag heb ik een semi Marie Kondō dagje op de planning staan. Mijn kledingkast en logeerkamer zijn een chaos en aangezien ik met de dag meer issues krijg om ook maar iets te vinden in die mess besloten vandaag eens grondig alles te gaan uitzoeken en opruimen. Muziekje, later een wijntje, en heel wat troepjes en uitzoeken verder ben ik vandaag ongeveer voor 80% klaar. In de avond ga ik lekker verder met Carnival Row.

Tot volgende WEEKLY guys!

 

Error: Access Token not found, please authorize Instagram API.

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.