Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary | naar een muziekfestival, therapie en voor het eerst Dumbo kijken

Deze week ga ik onder andere uit naar een muziekfestival, ben weer druk met werk en therapie start weer. En heb ik eindelijk Dumbo gezien! Lees snel verder om te zien hoe mijn week zo’n beetje verlopen is!

VRIJDAG 2 augustus 2019

Vandaag heb ik een administratief/huishoudelijk to-do dagje. Ik moet heel veel achterstallige klusjes wegwerken vandaag. Dus blegh. Echt zo’n “moet-maar” dagje. In de avond neem ik lekker een time-out voor mezelf en kruip ik lekker op de bank om de originele Charmed verder te gaan kijken.

ZATERDAG 3 augustus 2019

In de ochtend heb ik lekker uitgeslapen. Daarna ben ik even gaan ontbijten en een koffietje in de stad gaan doen. Daarna nog even door de stad gestruind. En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan en bezig te gaan met het avondeten. Vanavond maak ik veggie pasta. In de avond veel aan de telefoon gehangen met mijn zusje.

ZONDAG 4 augustus 2019

Vandaag is er weer een festival in de stad. Dus daar ga ik vanavond onder andere met mijn zusje heen. De avond was onwijs gezellig met iets teveel drankjes (oeps!) gekkigheid en lekker dansen.

MAANDAG 5 augustus 2019

Damn! Ik heb een mega hangover! Niet te doen dit. Stiekem had ik dit natuurlijk wel verwacht naar alles dat we gisteren gedronken hangen, maar het blijft kut! Ben vandaag dan ook weinig productief, afgezien van heel veel wasjes draaien en stofzuigen. Ik had een soort schorpioen achtige spin op mijn slaapkamer zitten echt like WTF!? Super scary. In de avond lijkt het me verstandig lasagne als avondeten te maken, zodat misschien de kaas de alcohol restanten kan absorberen haha. Ik ga ‘savonds weer verder met Charmed.

DINSDAG 6 augustus 2019

Vanochtend vroeg op. Even sporten en daarna de stad even in om een pakketje op te halen. Ik eet de laatste tijd vaak avocado toast en ik had nog steeds geen broodrooster. Ik toastte gewoon in de koekenpan. Maar dat begon echt een onderneming te worden, dat ik besloot een retro broodrooster aan te schaffen. Gewoon om het mezelf wat gemakkelijker te maken. Eenmaal weer thuis drink ik nog een theetje en ga dan naar het station. Therapie begint vandaag weer en ben best een beetje zenuwachtig. Heb ik altijd wel last van, maar nu zeker omdat er 5 weken tussen gezeten heeft. De sessie was best emotioneel, maar ik merkte wel dat het me echt goed gedaan heeft en weet weer precies waar ik dit voor doe. Mentale gezondheid is zo belangrijk. Happy mind, happy life!

WOENSDAG 7 augustus 2019

Ik kon vannacht moeilijk in slaap komen dus ik heb de ochtend lekker rustig aan gedaan. Ik ben de dag begonnen met een koffietje en avocado toast. Hierna ben ik even een maskertje gaan aanbrengen, mijn teen nageltjes opnieuw in de lak gezet, en ben ik mijn haar gaan wassen. In de middag ben ik bezig gegaan voor de Goodiebox unboxing blog.

DONDERDAG 8 augustus 2019

Vandaag aan de slag met de nieuwe shoplog en try on voor Femme Luxe Finery. Dit houdt me best even zoet omdat het best warm is in huis (25,5) graden, dus al dat omkleden en poseren is best even een dingetje haha! Halverwege de middag ben ik klaar met alles voor deze campagne en ga ik met mijn zusje boodschappen halen. Eenmaal thuis alles in de kasten gewerkt, Roza eten gegeven en de essentials gepakt en toen zijn we naar mijn zusjes huis gegaan. We hebben eerst lekker pizza gegeten en de nieuwste aflevering van Temptation Island gekeken. Hierna was het tijd voor een movienight. We hebben de avond afgetrapt met het eerste deel van Annabel en hierna hebben we Dumbo gekeken. En die laatste wauw! Wat een ontzettende aanrader zeg! Ik twijfelde aanvankelijk omdat ik de originele Disney zo’n verdrietige film vond, maar deze remake echt laat je absoluut nergens door tegenhouden want deze film gaat je echt positief verbazen! Love it! Ik was uiteindelijk even na 03.00 uur thuis en ben uiteraard lekker direct (naja, na het liquideren van een dikke zwarte spin op mijn slaapkamerplafon) mijn bedje ingedoken.

 

Tot volgende week guys!

Error: Access Token not found, please authorize Instagram API.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.