Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary | naar de kermis, gezelligheid met mijn sisterfriend, kijken naar een vuurwerkshow en alles gaat kapot

Deze week ga ik onder andere naar de kermis, heb ik het gezellig met mijn zusje, gaan we naar een vuurwerkshow en gaan al mijn apparaten kapot. Lees snel verder voor meer!

VRIJDAG 8 november 2019 


Vanochtend was niet mijn ochtend, slecht nieuws ontvangen waarover ik helaas niets over kan vertellen, maar het heeft me behoorlijk ontregelt. Ik heb geregeld in de ochtend wat ik heb moeten doen en waar ik niet aan ontkwam, om vervolgens in bed te kruipen, ik voel me helemaal niet lekker. Eind van de middag kwam mijn zusje hier om even iets leuks te doen en mijn zinnen te verzetten.We hebben lekker avond gegeten en een movienight gehouden, we hebben onder andere Detective Pikachu gekeken, hele leuke film! Ik was vrij laat in de nacht thuis, maar dat geeft helemaal niets want ik kan morgen lekker blijven liggen! 


ZATERDAG 9 november 2019 


Samen geluncht met mijn zusje met een lekker broodje van de Bakker Bart. En in de middag ben ik met mijn zusje naar de kermis gegaan. Dit was hartstikke leuk. Ze heeft mij een knuffel gewonnen van de grijpmachine van La Casa De Papel. Heel leuk! Daarna zijn we doorgereden naar mijn zusjes huis en hebben we een kerstfilm gekeken A Christmas Tree Miracle. Hierna hebben we een hele slechte horrorfilm gekeken op Videoland- Hellions. Echt ga deze niet kijken, een verspilling van 1,5 uur van je leven. We hebben de avond afgesloten met een hele hoop (slecht) eten,mini pizza’s, oliebollen een cheeseburger hahaha en de nieuwste aflevering van American Horror Story: 1984.


ZONDAG 10 november 2019


Vandaag helemaal uitgeslapen, dat was ik na een dikke week van maximaal 4 uurtjes per nacht slaap echt wel nodig. Zelfs toen ik wakker werd was ik nog moe, maar toch besloten er maar uit te gaan aangezien ik zoveel was had liggen die ik vandaag wilde wegwerken. Tussen de bedrijven door gaan wandelen met Roza en haar oren verzorgen (plukken, cleanen etc) rot klusje maar moest wel gebeuren. In de avond lekker spaghetti bolognese met pesto voor mezelf gemaakt. In de avond ben ik verder gegaan met de Pirates of the Caribbean films, ik heb deel 3 en 4 gekeken (voor het eerst overigens, nooit verder gekomen dan deel 2). 


MAANDAG 11 november 2019 


Vroeg op. Te vroeg als je het mij vraagt, ben bekaf super slecht geslapen. Maar goed ik heb een afspraak dus ik gooi me maar vol met koffie en redbull. De afspraak was best wel heavy en was dan ‘smiddags ook helemaal (emotioneel) uitgeput. Merk dat ik best overprikkeld ben en even pas op de plaats moet nemen. Om 17.30 uur was er een vuurwerkshow die hoort bij de afsluiting van de plaatselijke feestweek, dus ik had mijn zusje gevraagd of ze mee wilde. Leek me een goed idee om even eruit te gaan en iets leuks te gaan doen. Ze appte terug dat ze daar wel zin in had en me kwam ophalen. De vuurwerkshow was leuker dan verwacht en ze hebben best leuk uitgepakt dit jaar! We hebben een laatste rondje over de kermis gedaan voordat we naar mijn zusjes huis zijn gereden. Een vriend van haar was er ook en we hebben Child’s Play (2019) gekeken en daarna hebben we de Villa gekeken op Videoland. De avond was een aangename afsluiter op toch wel een hectische vermoeiende dag. 


DINSDAG 12 november 2019 


Ik heb vandaag een massive to-do lijst klaarliggen en doordat ik zo moe ben ploeg ik er helaas maar voor de helft door. Het is even niet anders. In de avond heb ik seizoen twee van The End of the F***ing World gekeken. 


WOENSDAG 13 november 2019 


Samen met mijn zusje de grote boodschappen gaan halen. Hierna zijn we doorgereden naar haar huis en hebben we samen sushi en een spinazie/zalm pasta gegeten. We hebben een knus movie avondje gehouden. We hebben The Christmas Contract gekeken, Demonic en The Christmas Cronicles. 


DONDERDAG 14 november 2019  

Vroeg uit de veren omdat de pakketjesman vandaag komt. Mijn blu-ray speler was kapot dus deze moest ik als fervent filmfanaat vervangen. Was best vreemd dat ik een paar weken zonder gezeten heb. Trouwens ook vreselijk irritant dat het ene naar het andere apparaat kapot gaat. In de avond ben ik verder gegaan met Atypical op Netflix waar ik twee dagen geleden mee begonnen ben, een hele leuke serie, zeker een aanrader!

Tot volgende week guys!

Something is wrong.
Instagram token error.


7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.