Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary: naar de kapper, ontstoken oog, barbecuen en wijntjes

En daar is hij dan weer de weekly diary. Deze week ben ik naar de kapper geweest, heb ik een girlsnight met lekkere wijntjes, heb ik een ontstoken oog dusdanig erg dat ik overweeg auditie te doen voor een monster movie. Lees snel verder om te zien hoe mijn weekje verlopen is!

VRIJDAG 14 juni 2019

Vanochtend word ik om 09.30 uur weer verwacht bij de kapper voor een kleurbehandeling. Ik laat nu tegenwoordig iedere drie maanden mijn haar kleuren bij de kapper. Heb het altijd zelf gedaan, maar doordat de kleuring het laatste jaar steeds gekker en lelijker uitviel besloten niet langer zelf te klooien en dit klusje uit te besteden aan professionals. En ik moet zeggen dit bevalt mij heel erg goed! Mijn haarkleur is mooier en natuurlijker dan ooit, mijn haar is stukken gezonder en ik heb geen stress meer van de uitkomst want ik ben altijd meer dan tevreden. Dus dat is top! Enige vervelende is omdat ik zoveel haar heb dat ik de hele ochtend onder de pannen ben. Maar goed dan zijn we natuurlijk ook weer voor drie maanden klaar dus in principe heb ik niets te zeiken haha. Ik was om 12.10 uur klaar en gelukkig was het vanochtend niet druk, wat ideaal was omdat ik een ontstoken oog heb en dus geen make-up draag en eruit zie als graaf Dracula. Na de kapper schiet ik even snel de Kruidvat in voor een paar boodschapjes en haal ik een pakketje van Femme Luxe Finery op bij het PostNL punt. Eenmaal thuis ga ik even relaxen op bed. In de middag komt mijn zusje langs om gezamenlijk boodschappen te halen. Ik heb alles op en zij idem. Daarnaast halen we ook direct de boodschappen voor vaderdag, we hebben mijn vader een barbecue gekocht en daarbij alle boodschapjes. In de avond is het dan eindelijk tijd voor pizza en een wine o’clock. Mijn beste vriendin is er ondertussen ook. Mijn zusje ging later in de avond nog naar een vriend van haar en mijn bestie en ik hebben eigenlijk de hele avond gekletst, we hebben nog een ijsje gehaald en voordat we het wisten was het alweer 1 uur en zat het vrouwenavondje er alweer op. Toen ik eenmaal wist dat ze veilig thuis was ben ik de afwas gaan opruimen en tegen 3 uur lag ik dan ook in bed.

ZATERDAG 15 juni 2019

Ik heb vanochtend heerlijk uitgeslapen. Daar was ik echt even aan toe. Ik slaap al twee weken heel erg slecht en ik heb nu wel 5 kwartier in een uur geslapen. Dat doet een mens echt even goed! In de avond ruim ik het huis wat op en ben ik lekker aan het chillen. Tegen middernacht komt mijn zusje nog even binnen stappen met een wijntje, dus we zijn lekker aan het kletsen, muziek luisteren en wijntjes drinken. Dat was even gezellig. Tegen half 3 is ze naar huis gegaan, en ben ik de troepjes gaan opruimen en ben ik even later ook mijn bedje ingegaan.

ZONDAG 16 juni 2019

Om tien uur was ik wakker en ben ik rustig aan de dag begonnen. Vanmiddag naar mijn ouders voor vaderdag, dus dat is best wel even weer een dingetje. Dus deze paar uurtjes too myself ben ik wel even nodig. Mijn zusje haalt me om 1 uur op. We gaan eerst even langs de winkel om wijn te halen en hierna arriveren we voor de familie barbecue bij mijn ouders. Om 20.15 uur was ik weer thuis. En ik was behoorlijk moe. Ik heb mezelf een wijntje ingeschonken en ben lekker op de bank gekropen.

MAANDAG 17 juni 2019

Voordat ik bezig kan met de Benefit campagne van vandaag moet ik eerst nodig mijn huis een grote beurt geven. Tevens nog twee wasjes te draaien en op te hangen. Sanitair allemaal uitgeschrobd. Ik was halverwege de middag klaar en na even een korte break gehouden te hebben ben ik de productfoto’s en swatches gaan maken. Toen dit eenmaal allemaal ge-edit was ben ik de douche ingegaan, even opfrissen en mijn haar wassen. Zo dadelijk nog even wat insta-materiaal schieten. Toen de foto’s eenmaal klaar waren was het alweer 18.00 uur geweest. Dus tijd voor het avondeten en tevens mijn eerste maaltijd van de dag (oeps!). Ik maak lasagne, ik eet dat op terwijl ik wat YouTube filmpjes kijk. In de avond rond ik de laatste taakjes af en het was bijna half tien toen ik klaar was. Nog even wat gebelt en televisie gekeken. En toen besloten halsoverkop nog even wat te gaan drinken bij vrienden. Ik was om 01.34 uur weer thuis. Direct mijn bedje ingedoken.

DINSDAG 18 juni 2019

Vandaag heb ik het druk met vanalles behalve mijn eigen stephaniebystephanie.nl werk. Heel vervelend. Dit maakt het dat ik best een beetje chagrijnig was vandaag en gewoon niet mijn dag had. In de avond besloten te bbqen met vrienden en later spelletjes te spelen. Ik was tegen 00.34 uur weer thuis. Ben direct gaan slapen.

WOENSDAG 19 juni 2019

Vandaag ben ik voornamelijk druk met de derde Femme Luxe campagne. Wat vandaag best een beetje een opgave is omdat het zo ontzettend warm is. Dus al het omkleden en poseren wordt al snel een behoorlijke zweetboel, ondanks de ventilator die ik in de woonkamer heb staan. Ik kijk toevallig op de thermostaat en ik zie dat het 31 graden is in huis, naja ook niet zo gek dat ik het bloedverziekend heet heb. Ik was blij dat de 9 foto’s erop stonden en dat ik ze voor de ventilator kon gaan editen. Hierna moest ik een aantal rekeningen betalen en ben ik nog even snel de stad ingelopen. Pfft wat een dagje zeg!

DONDERDAG 20 juni 2019

Vandaag komt mijn moeder bij me. Sinds we de familiebanden weer enigszins hebben aangehaald houden we regelmatig contact. En vandaag gaan we dan weer voor het eerst samen doorbrengen. We rijden naar Duitsland om daar een broodje te eten, we kletsen de middag weg en sluiten de dag af met een hapje eten bij McDonalds. Nadat mijn moeder is weggegaan heb ik nog even met mijn zusje gebelt onder het genot van een wijntje.

Tot aanstaande vrijdag!

Error: Access Token not found, please authorize Instagram API.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.