Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary: lekker uiteten, wijntjes, en veél campagnes

Deze week ga ik eindelijk weer eens lekker uit eten, houd ik welverdiende wine o’clocks en natuurlijk gezelligheid met mijn zusje. Daarnaast is het een heel druk werkweekje met veel campagnes!

VRIJDAG 21 juni 2019

Vandaag een druk werkdagje. Het is pas 21.05 uur als de dag erop zit. Eenmaal thuis ook nog het laatste tuinwerk achterthuis afronden. Blegh. In de avond heb in nog een aantal telefoontjes en kijk ik wat Netflix.

ZATERDAG 22 juni 2019

Vanochtend voor het eerst lekker uitgeslapen. Daar was ik zo aan toe! De middag doe ik het eerst lekker rustig aan, beetje rommelen, beetje opruimen en klaarmaken. Mijn zusje komt een wine o’clock doen. Na twee wijntjes besloten we spontaan uit eten te gaan. De avond was heel erg gezellig en we heb en behoorlijk gebunkerd. Eenmaal weer thuis hebben we de wine o’clock afgesloten met een laatste wijntje. We hebben een aantal dingen uit het verleden opgerakeld en sommige waren best hilarisch. Tegen 02.34 uur ging mijn zusje naar huis en een uurtje later ben ik mijn bedje ingekropen. Zo moe!

ZONDAG 23 juni 2019

Vandaag neem ik een chill zondagje. Ben ik best aan toe na al die (emotionele) hectiek van de afgelopen weken. Vandaag is de Harry Potter variant van het Pokémon Go spel uitgekomen- wizards unite. Echt helemaal geweldig! Voel me weer helemaal kinds, love it!

MAANDAG 24 juni 2019

De ochtend besteed ik voornamelijk aan de administratie en mailtjes beantwoorden. Ik vergeet steeds mijn anticonceptie te herhalen bij de apotheek (heb nog een halve strip!) dus dat doe ik dan vandaag ook maar eens eindelijk. Ik post vandaag de weekly diary voor het eerst sinds weken en hierna schiet ik even de douche in, mijn haar moet nodig gewassen worden. Een heel klusje vooral met dit warme weer. Als ik weer helemaal in de kleren zit ga ik even wandelen met Roza. En daarna zelf even de stad in, even iets makkelijks en lichts halen voor het avondeten. Eenmaal weer thuis ga ik bezig met de beautyblog voor vandaag. Dit keer voor het eerst een unboxing blog van Goodiebox heel leuk! Als ik klaar ben met werken ga ik mijn salade klaarmaken, ik neem een wijntje mee en ga alles lekker opeten achterthuis onder het genot van het album van Jacob Lee- Philosophical Sessions, die stem wauw!

DINSDAG 25 juni 2019

Vanochtend een heleboel administratief en financieel gestress. Tegen de middag is alles opgelost en heb nog net genoeg tijd om me even een beetje op te frissen en Roza uit te laten voordat ik weer naar het station moet voor weer een afspraak bij mijn therapeut. Dit gesprek is goed verlopen, met uitzondering van het nieuws dat ik haar niet zo heel lang meer heb en een vervanger krijg. Na therapie ben ik met mijn beste vriendin en zusje wat gaan eten bij de McDonalds. Dat was echt even gezellig en tot rust komen. Hierna is mijn bestie naar huis gegaan en ben ik met mijn zusje een paar boodschapjes gaan halen en daarna hebben we een wine o’clock gehouden. We zijn later nog eventjes naar het meertje bij ons gereden, beetje chillen, beetje foto’s maken. Eenmaal thuis ben ik lekker op de bank geploft met de ventilator aan en lekker gaan Netflixen.

WOENSDAG 26 juni 2019

Er staat voor vandaag een vol en vooral druk (werk) dagje op de planning. Ik heb heel veel te doen qua campagnes en dergelijke en daarnaast heb ik nogal wat mail onderhandelingen voor aankomende samenwerkingen. Ik ben tot 20.34 uur aan het werk geweest en toen ben ik lekker gaan relaxen.

DONDERDAG 27 juni 2019

In de ochtend regel ik even een paar boodschapjes en post ik twee contracten, eenmaal thuis moet ik nog facturen opmaken en mailen. Dit alles houdt me tot na de middag zoet. Hierna is het weer drukte voor de volgende campagne. Ik ben vandaag tot 20.14 uur aan het werk en dan kan ik eindelijk even tijd voor mezelf nemen. Ik bel nog even met mijn beste vriendin die ik voor mijn gevoel veel te weinig spreek de laatste weken. En hierna ga ik lekker lui onderuit op mijn bankje om te Netflixen.

Tot volgende week vrijdag!

Error: Access Token not found, please authorize Instagram API.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.