Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary | engste film ooit kijken, zwembadje en een barbecue party

Deze week kijk ik de engste horrorfilm die ik ooit gezien heb. Heb ik een barbecue feestje en geniet ik enorm van het mooie zomerweer!

DONDERDAG 22 augustus 2019

Nadat ik met mijn zusje boodschapjes heb gedaan, zijn we naar haar huis gegaan. Begonnen de avond met pizza en Temptation Island Vips. En vervolgens hebben twee horrorfilms gekeken- Errementari op Netflix en later Jeruzalem. Ik heb mijn wijntje opgedronken we hebben nog twee afleveringen van Jersey Shore gekeken en toen ben ik naar huis gegaan.

VRIJDAG 23 augustus 2019

Vandaag erg all over the place. Ik merk dat deze week erg beproevend was voor me en teleurstellend. Ik ben teleurgesteld in mezelf, maar eigenlijk vooral in een aantal situaties en mensen. Hierdoor ben ik vandaag best weer down. Ik houd achter de schermen voor therapie ook een dagelijks dagboek bij, meer gericht op mijn emoties en dergelijke en ik merk dat er vandaag weer veel te benoemen valt wat ik volgende week dinsdag graag tijdens therapie wil bespreken. Ik probeer mijn gedachten te verzetten door me op het huishouden te storten, en in de avond begin ik aan het nieuwe derde seizoen van 13 reasons why. Ik vind deze serie vreselijk heftig en hij grijpt me ook enorm aan, maar ik vind deze serie zo’n groot en bovenal belangrijk maatschappelijk belang hebben, dat ik het mezelf verplicht toch te kijken. Tevens zijn er natuurlijk ook zeker persoonlijke herkenningspunten voor mij, wat het kijken ook zo lastig maakt. Maar ik vind dit er ontzettend toe doen dus ik kijk.

ZATERDAG 24 augustus 2019

Vandaag heb ik een feestje bij mijn zusje. Ze heeft een behoorlijk persoonlijk doel behaald deze week en daar willen we toch even bij stil staan. Dus dit wordt een dagje met lekker eten (barbecue) en drinken (veeeeeeél wijntjes) muziek en gezelligheid. De dag was top en ik was tegen een uurtje of 2 thuis. Ben vervolgens nog even wat gaan Netflixen omdat ik nog best hyper was.

ZONDAG 25 augustus 2019

Ik heb wel 5 kwartier in een uur geslapen. Eerst kon ik niet in slaap komen en toen was ik bijna niet uit bed te branden. Mijn zusje komt me vanmiddag ophalen om nog even lekker in haar zwembadje te chillen voor deze laatste paar zomerdagen. Tot een uurtje of 8 ‘savonds hebben we van het warme zomerweer kunnen genieten en toen de zon zo goed als onder was zijn we naar binnen gegaan en hebben we de meest enge film ooit gekeken (The Conjuring!) damn wat was die heftig! En hierna heeft mijn zusje mij kennis laten maken met de serie Penny Dreadful waar ze het al maanden over heeft dat ik die moet gaat kijken. Na een paar afleveringen was ik dan ook helemaal overtuigd!

MAANDAG 26 augustus 2019

Ik word vandaag ziek wakker. Alles verstopt en snip verkouden, en hoofdpijn damn! Ik werk vandaag rustig aan mijn artikel van vandaag maar dan alleen vanuit bed, want ik voel me echt beroerd.

DINSDAG 27 augustus 2019

Ik sta hondsberoerd op, grieperig. Ik heb vandaag weer therapie dus de timing van het ziek zijn is gewoon echt kut. Therapie was heavy, was blij dat het erweer op zat want ik was echt heel erg moe. Mijn zusje haalde me naderhand op en omdat het nog zulk mooi zomerweer was en waarschijnlijk de paar laatste echt warme dagen hebben we er vandaag nog even een zwembad dagje van gemaakt bij haar thuis. Daar knapte ik langzaam maar zeker wel echt van op. In de avond hebben we de Conjuring 2 gekeken, deze was stukken minder eng dan het eerste deel. Dus ik voelde me best wel een beetje een badass haha.

WOENSDAG 28 augustus 2019

Ik neem vandaag echt even een ziekte dagje want soms kun je er niet meer tegen verzetten. Blegh! Stom!

Tot volgende week guys!

 

Error: Access Token not found, please authorize Instagram API.

12 reacties

  • Nikki rosa

   Eey fietszadel die fietsstang zit volgends mij zo ver in je reet, dat je niet door heb dat je inhoudsloze reacties alleen jou laat zien dat je totaal geobsedeerd bent met mn zus, heb je ook je hele kamer vol hangen met haar foto’s en een voodoo doll. Stoer achter je toetsenbord internet kneusje.

   • FIETSZADEL

    WIE THE FUCK BEN JIJ ACHTERLIJK WIJF KAN JE ZUS DR EIGEN GEVECHTEN NIET VECHTEN KLEINE ZUSJE MOET ERBIJ BEWIJST MN PUNT DAT HET EEN ACHTERLIJKE DOOS IS DIE GEWOON MOET KAPPEN MET ONLINE POSTENN

    • Nikki rosa

     Nee fietsstang in je reet, dat betekend wat jij uiteraard niet zult snappen, als je personen heb die om je geven die hoef je er niet bij te halen die komen er zelf zo bij. Dus here i am. Het zijn geen random dingen van haar dat je zomaar op internet tegen komt JIJ gaat elke keer na stephaniebystephanie.nl dus fietsstang in de reet je zoekt haar op omdat je een internet hater bent die geopsedeerd is met haar. Zou jou wel eens in real life willen zien dan heb je niet zo een grote bek. Heb wel heel veel medelijden met je dat dit je dagelijkse bezigheid is misschien moet je eens gaan knutselen.

 • Iris van Enthoven

  Weer genoten meis! Misschien een idee om de Weekly sws op de zaterdag te doen? Is iedereen vrij en dit leest gewoon heerlijk weg ^_^

  Luvvv voor jouwwwww ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.