Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary | eindelijk een sushi date, voor het eerst La Casa de Papel kijken en een verassende wending

Deze heb ik eindelijk weer eens een sushi date, ben ik voor het eerst La Casa de Papel gaan kijken en nam die beslissing een verassende wending!

Lees snel verder om te zien hoe deze week verlopen is.

DONDERDAG 29 augustus 2019

Vandaag gewerkt aan meerdere artikelen. Met name eentje die mij persoonlijk aan mijn hart gaat. Toen mijn werkzaamheden van de dag erop zaten heeft mijn zusje mij opgehaald en hebben we samen gegeten en aflevering 10 van Temptation Island Vips, gekeken, zo spannend weer damn! Hierna hebben we samen nog een paar afleveringen van Penny Dreadful. Ik ben op tijd naar huis gegaan (even na 23.00 uur) omdat mijn zusje nog kampte met een massive hangover van de night before. Dacht dat kan ze lekker even een beetje bijslapen.

VRIJDAG 30 augustus 2019

Vandaag een dag genomen voor mezelf. Even opladen, maskertjes, selfcare is zo belangrijk. Even focussen op mijn mindset en verder verdiepen in mijn spirituele zoektocht waar ik mijzelf onlangs voor opengesteld heb. Ik merk dat ik dit nodig heb om mijzelf en mijn leven in balans te kunnen houden. Momentjes als deze waarin ik mijzelf even kan terug trekken in alle rust.

ZATERDAG 31 augustus 2019

Mijn zusje komt me wederom ophalen om samen lekker te eten. Ik ben haar al dagen aan het “lastigvallen” met het feit dat ik een immense sushi craving heb en omdat ik sushi eten een gezelligheidsding vind wou ik dat lekker met haar doen. Dus zo gezegd zo gedaan! Heerlijk was het weer en we zaten stampvol. Vanavond heeft mijn zusje mij kennis laten maken met wederom een serie die ik van tevoren zonder het ooit gezien te hebben heb zitten af te zeiken, dat ik dat toch niet leuk vond. En once more moet ik mijn grove woorden toch weer terug nemen want ik ben verslaafd! Dit keer heb ik het over La Casa De Papel en nu ik het eindelijk ook gezien heb snap ik de hele hype over de hele wereld dus echt wel, damn wat een geweldige serie! Ik ben tot een uurtje of 02.00 bij mijn zusje gebleven en toen heeft ze mij naar huis gebracht. Dit was wederom een hartstikke gezellige avond!

ZONDAG 1 september 2019

Alweer september wat gaat de tijd toch snel. Ik heb vanochtend lekker uitgeslapen. En besloten er een pyjama dagje van te maken en lekker in bed La Casa De Papel te gaan bingen. In de avond ben ik pas naar beneden verkast. Heerlijk lui dagje dat ben je gewoon toch weleens nodig.

MAANDAG 2 september 2019

Vandaag begint mijn dag gewoon ronduit kut en hij blijft kut. Tot op zo’n dergelijke mate dat ik gewoon niets productiefs gedaan krijg. En daar baal ik van. Today just isn’t my day…. at all.

DINSDAG 3 september 2019

Gister verliep niet zoals gepland dus ik besluit vandaag vroeg op te staan om een beauty review te schrijven over een product die ik nog had liggen, maar dit product was gewoon echt slecht. Dus besloten om daar geen hele review aan te gaan wijden. Wel jammer van al het werk dat ik al gedaan had om er productfoto’s van te maken, maar goed, ook dit hoort erbij. Ik besluit even wat wasjes te gaan draaien en voor ik het weet is het 13.00 uur en moet ik naar het station. Want ik heb vanmiddag weer therapie. 1 van de laatste keren met mijn huidige therapeut voordat ik overga naar een nieuwe. Dus wat we nog kunnen bespreken dat doen we. Ik ben even voor 15.00 uur klaar en mijn zusje haalt mij op, we halen samen even wat boodschapjes, kopen even kaartjes voor het Rumag festival voor aanstaande donderdag, en gaan lekker samen kebab eten. Ondertussen kijken we samen naar het derde deel van La Casa De Papel. Mijn zusje is even voor 21.00 uur naar huis gegaan, en ik ben eigenlijk daarna gelijk in slaap gevallen op de bank. Ik werd een uurtje later wakker en ben me gaan douchen en heb lekker mijn pyjama en badjas aangetrokken en ik heb de rest van La Casa afgekeken.

WOENSDAG 4 september 2019

Vandaag begin ik eerst met deze Weekly Diary aan te vullen want dat is er de afgelopen dagen bij in geschoten. Vervolgens kijk ik een Oprah documentaire over een vrouw met 20 persoonlijkheden, immens fascinerend hoe het menselijk brein kan werken na het meemaken van een extreem trauma. Hierna ga ik bezig met het unboxing artikel van Goodiebox. Ik verlies mijzelf even in het werken aan het artikel, heerlijk. Dat is om heel eerlijk te zijn even geleden.

Tot volgende week guys!

Error: Access Token not found, please authorize Instagram API.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.