Weekly Diary: een spontaan cadeautje, lekker barbecuen, bezig in de tuin en Temptation Island kijken


Dear diary, Weekblog / vrijdag, juli 5th, 2019

Deze week is pretty random. Hele weekend met mijn zusje doorgebracht, lekker aan het werk, helaas moest ik weer aan de bak in de tuin maar het nieuwe seizoen van Temptation Island maakte dat weer helemaal goed!

VRIJDAG 28 juni 2019

Eerste helft van de dag ben ik nog druk met werk. Dan komt mijn zusje eind van de middag bij me, ze heeft een cadeautje voor me meegenomen. Een heel leuk bord waar de tekst op staat “er is pas crisis wanneer de wijn op is” hoe fitting hahaha! Super leuk. We gaan samen even boodschapjes halen en dan rijden we door naar de McDonalds voor een hapje eten, eenmaal weer thuis houden we onze wine o’clock. Heel gezellig avondje!

ZATERDAG 29 juni 2019

Vanochtend heerlijk uitgeslapen, heeft me echt even goed gedaan. In de middag komt wederom mijn zusje, we hebben gisteren spontaan besloten vandaag samen te gaan barbecuen. Dus we gaan even langs de winkel voor de nodige supplies en dan laden we alles in en gaan we bij mijn zusje barbecuen. Eenmaal bij haar thuis gaat mijn zusje bezig met het zwembad van haar schoon te maken en op te zetten en ik ruim alles in de kasten en ga alvast het vuurtje stoken voor de houtskool barbecue. Het is zo damn warm echt niet te doen! Als we eenmaal klaar zijn met onze klusjes ploffen we lekker in het lounge hoekje van mijn zusje en drinken wijntjes, kletsen lekker en luisteren muziek. Het eten was weer heerlijk en het barbecuen heel erg gezellig. We zitten na het opruimen nog even na en voordat we het weten is het alweer 03.00 uur en ga ik naar huis. Top avondje.

ZONDAG 30 juni 2019

Vandaag neem ik een lekker chill en lui zondagje. Ik wandel wat met Roza, en kijk vervolgens savonds de film Thirteen weer sinds tijden.

MAANDAG 1 juli 2019

Vandaag weer volop aan het werk. Maar eerst maar eens bezig met de huishouding want dit kan zo echt niet meer. Veel inloop van buiten door het buiten zitten en dergelijke. En door de hitte van de afgelopen week had ik echt geen behoefte om ook eigenlijk maar iets te doen afgezien van het sanitair. Dus maar even flink aan de poets. Ik ben nog tot na de middag bezig met deze klus, schrok er gewoon van hoe ver ik het voor mijn doen heb laten komen! Na non-stop uren poetsen even een welverdiende break genomen. Heb een uurtje ervoor uitgetrokken om even op te laden. Hierna bezig gegaan met de beauty blog van vandaag. Om 20.15 uur was ik klaar met alle to-do’s van de dag en ben ik mijn avondeten gaan klaarmaken- een Mexicaanse salade. Ik ben vervolgens lekker de eerste aflevering van Temptation Island gaan kijken, heerlijk!

DINSDAG 2 juli 2019

Vandaag een regel- en vlieg dagje. Het is het ene ding afronden en weer met het ander beginnen en loop letterlijk van hot naar her. Begin van de avond heb ik even een break en bel ik even met mijn beste vriendin die ik al weer bijna een week niet gesproken heb. Hierna haal ik twee pakketjes van aankomende samenwerkingen op en ga ik bezig met de voortuin. Ook deze is net als achter zwaar overwoekert dus ik heb hier mijn handen aan vol. Later op de avond kijk ik naar het derde seizoen van The Handmaid’s Tale.

WOENSDAG 3 juli 2019

Vandaag bezig geweest met de Biovène/Kruidvat campagne. Er moesten later op de dag administratief nog best wat dingen geregeld worden dus dat nam een behoorlijk gedeelte van de dag in beslag. Toen ik de campagne online wilde gooien op Instagram bleek er een wereldwijde storing waardoor dit niet door kon gaan zo irritant. De storing hield tot laat in de avond aan dus besloten om dan maar morgen te posten. In de avond kijk ik The Handmaid’s Tale af tot alle afleveringen die nu op Videoland staan.

DONDERDAG 4 juli 2019

Vandaag de campagne die ik gisteren had willen posten maar niet kon online gegooid. Daarna even overleg met het bedrijf met wie ik de samenwerking doe en toen besloten het voor vandaag qua werk gezien te houden. Ik ben even tijd voor mezelf nodig, dit omdat ik op persoonlijk vlak best wat grote stappen aan het zetten ben op dit moment. Wat erg positief en leuk is, maar ook wel een beetje spannend. Dus met dat soort dingen ben ik altijd even een reflecteer momentje nodig en die neem ik vandaag dan ook even lekker. In de avond een oude vriend van mij sinds jaren weer gesproken, en spontaan besloten we af te spreken voor vanavond. Hij was toevallig dicht bij mij in de buurt dus hij kwam met een ijskoffie van de McDonalds en al naar mijn huis. Hoezo een toffe binnenkomer?! Haha. De avond was erg gezellig en we hebben mooi bijgekletst en afgesproken dit volgende week nog eens fijntjes over te doen. Nadat hij is weggegaan ben ik de nieuwste Temptation Island gaan kijken en de nieuwste Handmaid’s Tale. Dus ik ben weer helemaal up to snuff. Dan kan ik ergens dit weekend gaan beginnen met het bingen van het derde seizoen van Stranger Things, so exciting!

Tot volgende week!

Something is wrong.
Instagram token error.

3 Replies to “Weekly Diary: een spontaan cadeautje, lekker barbecuen, bezig in de tuin en Temptation Island kijken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.