Dear diary,  Weekblog

Weekly Diary |Cocktail avondje, Peaky Blinders obsessie, voor de tweede keer naar Joker en verder met Slasherfest

Deze Weekly Diary bestaat uit twee weken, ik had helaas vorige week geen mogelijkheid om te posten, dus ik dacht ik maak er voor een keertje een lange twee wekelijkse blog van! In deze Weekly heb ik een meidenavondje met cocktails, heb ik een behoorlijke obsessie ontwikkeld voor Peaky Blinders, ga ik voor de tweede keer naar Joker en binge ik behoorlijk wat horrorfilms voor Slasherfest.

VRIJDAG 4 oktober 2019

Ik had de wekker gezet om vandaag bij mijn zusje te gaan klussen in de tuin, maar de plannen werden last minute gewijzigd, dus had ik de dag opeens voor mezelf. Eerst even geprobeerd te luieren, maar ik was toch te energiek hiervoor. Dus maar een aantal wasjes gaan draaien en ophangen, stofzuigen boven en beneden en bezig gegaan met de unboxing die ik op de planning had staan. Even na 19.00 uur was ik klaar en nog even gebeld met mijn zusje en toen ben ik lekker een moddermaskertje gaan aanbrengen (de nieuwe die deze maand in de Goodiebox zat).

ZATERDAG 5 oktober 2019

Tussen de buien door even een lange wandeling met Roza gemaakt. Dat was even fijn. Hierna ben ik gaan douchen en mijn haren wassen. Vanavond heb ik een verjaardag en gaan we daarna nog even een paar cocktailtjes doen. De avond bestaat uit Mojito´s, Sex on the Beach en Alien Brain shotjes. De avond was heel erg gezellig, maar ik ben dan ook echt wel helemaal kapot toen ik eenmaal thuis was, ik lag om 06.22 uur in bed.

ZONDAG 6 oktober 2019

Vandaag heb ik een lekker chill dagje gehouden.Vind ik altijd heerlijk op de zondag. Een lekker pyjama dagje, geen make-up, geen dingen “moeten”. Love it.

MAANDAG 7 oktober 2019

In de avond ben ik lekker onder een dekentje, met een kopje thee een Peaky Blinders avondje gaan houden.

DINSDAG 8 oktober 2019

Vannacht amper geslapen, ben compleet geradbraakt vanochtend. Ik moet vandaag een aantal dingen regelen en daar zie ik best tegenop, dus ik begin de dag niet bepaald met een goed humeur. Gelukkig krijg ik ondanks mijn start van de dag vandaag wel een hoop gedaan en dat voelt stiekem toch best wel lekker!

WOENSDAG 9 oktober 2019

Mijn zusje gevraagd of ze vandaag iets te doen had en anders zin had in samen eten en een wijntje doen. Ze was helemaal vrij dus ze kwam me tegen een uurtje of 5 ophalen. Boodschapjes gedaan, kebab gehaald en doorgereden naar haar huis. We zijn lekker een avondje Peaky Blinders gaan houden. Love it! Helemaal verslaafd aan die serie en mijn zusje inmiddels ook. “By order of the Peaky Blinders!”

DONDERDAG 10 oktober 2019

Vanavond ben ik voor de tweede keer met mijn zusje naar Joker geweest. De film heeft zo’n indruk op ons gemaakt dat we besloten dat we hem weer wilden zien. Na de film zijn we bij mijn zusje thuis samen Peaky Blinders verder gaan kijken omdat we helemaal gelijk liepen aan waar we beiden waren. De avond afgesloten met de aflevering van Love Island van vandaag.

VRIJDAG 11 oktober 2019

Vandaag ben ik dringend wat gaan doen aan mijn huishouden daar ik dit best heb laten verslonzen de afgelopen tijd. Dus ik had een shitload aan huishoudelijke to-do’s FML! Maar ja eigen schuld dikke bult. Gelukkig is het een hele gure regenachtige dag vandaag, dus vind ik het niet zo heel erg dat ik vandaag lekker in huis bezig ben. Mezelf in de avond lekker beloond met het verder bingen van Peaky Blinders.

ZATERDAG 12 oktober 2019

Vandaag zat alles tegen dat maar tegen kon zitten met de blog van vandaag. Ik had een grote 3-in-1 beauty review blog gepland voor vandaag, maar dit bleek nog een hele onderneming te zijn. Ik zal jullie de saaie technische details besparen. Maar ik ben nog tot 20.00 uur bezig geweest die blog online te krijgen. De laatste hand had ik er bij mijn zusje thuis aan gelegd, en hierna zijn we een welverdiend wijntje gaan doen. Ik had de nieuwste Halloween film gisteren gekocht en die zijn we samen gaan kijken. Hierna hebben de horrorfilm Hellfest gekeken die op Videoland staat (echt een aanrader voor de slasher liefhebbers onder ons) en de avond afgesloten met het eerste deel van The Purge.

ZONDAG 13 oktober 2019

Vandaag een gevecht met fruitvliegjes in mijn keuken. Vergeten de vuilniszak uit de prullenbak te halen waar verrotte mandarijnen in zaten. Kan wel janken hoeveel er van dat tuig zich in mijn huis gewrongen heeft, kutzooi. Na wat speurwerk op Google een site Oma’s weetjes gevonden en daar werd op aanbevolen een bakje met rode wijn met een plastic folietje met daarin geprikte gaatjes neer te zetten, omdat dit tuig ware alcoholisten zijn en op die wijn afkomen en dus dat bakje in gaan maar er door die folie niet meer uit kunnen. Dus een tip, mocht je net als ik last hebben van dit soort tuig. Hierna ben ik verder gegaan met het restant van Peaky Blinders, heb nog 4 afleveringen en dan is het voor nu afgelopen. FML! Ben zo verslaafd geraakt aan deze serie dat het straks echt een zwart gat gaat worden als het afgelopen is haha.

MAANDAG 14 oktober 2019

Na mijn verplichte to-do’s van de dag haalt mijn zusje mij eind van de middag op om een hapje te gaan eten en bij haar thuis verder te gaan met slasherfest. We eten vanavond lekker Chinees en kijken Insidious chapter 3 (hele enge film, vergelijkbaar met deel 1!) en sluiten de avond af met Insidious: the last key (deze had wel een aantal schrikmomenten waarvan 1 hele heftige, maar ik vond deze minder heftig dan het vorige deel). Eenmaal thuis kan ik de slaap niet vatten en blijf nog tot diep in de nacht hyperactief.

DINSDAG 15 oktober 2019

Vanochtend blijven liggen omdat ik de hele nacht niet geslapen had. In de middag heel veel moeten regelen en (teveel) telefonische gesprekken moeten voeren. Even voor vijf uur was ik hiermee klaar en was emotioneel helemaal op. Ben soep gaan opwarmen (snert) en lekker op de bank gekropen muziek luisteren. Even levelen. Later heb ik mijn eerste kerstfilm van dit jaar gekeken, The Christmas Contract op Videoland. Hierin spelen een aantal One Tree Hill alumni, en de film is echt hartstikke leuk, zeker een aanrader!

WOENSDAG 16 oktober 2019

Eind van de middag haalt mijn zusje mij weer op om verder te gaan met slasherfest. We kijken vandaag drie horrorfilms. I am not a serial killer, Winchester en Wish Upon. Ieder jaar doe ik een slasherfest moviemarathon, maar ik moet zeggen dat dit nu zo samen met mijn zusje veel gezelliger is. En ik kan wel stellen dat ik dit jaar het maximale uit slasherfest haal haha! En mezelf ook waag aan horrorgenres waar ik normaliter ver vandaan zou blijven. Het is altijd goed om nieuwe dingen te proberen en jezelf even uit je comfortzone te trekken.

DONDERDAG 17 oktober 2019

Vanmiddag gaan mijn zusje en ik even langs een aantal tweedehandswinkels. We zijn voor haar op zoek naar een ouderwetse kristallen ronde asbak. Deze hadden we gezien in Peaky Blinders en ik wist nog dat mijn opa vroeger ook zo´n asbak had, dus ik vond het voor mijn zusje die een roker is wel heel erg classy dat zij net als de heerlijke man Thomas Shelby (Peaky Blinders) zo´n mooie asbak op tafel had staan. In ieder geval een ontzettende upgrade met het simpele geval dat ze er nu heeft staan. We hadden bij de laatste tweedehandswinkel geluk en ze heeft twee exemplaren gekocht een grote en een iets wat kleinere. Hierna zijn we de boodschapjes voor onze burrito-avond gaan halen. Mijn Roza bij mij thuis opgehaald en doorgereden naar mijn zusjes huis. Daar zijn we de avond begonnen met Riverdale seizoen 4 aflvering 2. Hierna hebben we twee horrorfilms toegevoegd aan de slasherfest lijst- Shutter en The Grey. Mijn zusje had een nieuwe blender gekocht die ze graag wilde uittesten, dus had ons een lekkere smoothie gemaakt voor de nodige vitamientjes. De avond hebben we afgesloten met de Love Island aflevering van vandaag.

Tot volgende week guys!

Something is wrong.
Instagram token error.

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.