Waar ik naar uit kijk in Oktober ♡


Lifestyle / woensdag, oktober 3rd, 2018

Iedere maand zijn er dingen waar ik naar uit kijk. Zo ook in oktober. De herfst is natuurlijk officieel begonnen en daarmee ook de fijnste maanden van het jaar. Naast het feit dat de herfst en de winter helemaal mijn seizoenen zijn, heb ik ook nog een aantal leuke dingen op de planning staan deze maand. Lees je snel mee wat ik deze maand onder andere allemaal ga doen? 😉

De première van A Star Is Born. Ik heb zo onwijs naar deze film uitgekeken dat kan ik je niet vertellen! Ik vind Lady Gaga helemaal geweldig sinds haar appearance in American Horror Story- Hotel en vind haar super down to earth maar ook onwijs classy en natuurlijk kan ze hartstikke goed en mooi zingen en acteren. De trailer van A Star Is Born heeft een behoorlijke indruk achter gelaten ik kan dan ook niet wachten dat het eindelijk zover is!

Shopdagje Primark. De Primark is bij uitstek 1 van mijn meest favoriete winkels. You love it or you hate it. Maar ik ben al fan sinds ik als studentje in Rotterdam woonde. Ik ben in 2007 voor het eerst naar de Primark in Londen geweest met mijn ex. En zowel hij als ik waren helemaal verslingerd aan de stijl van deze massive keten. Niet veel later na onze vakantie in Londen kregen wij in Rotterdam de eerste Nederlandse Primark. En waar mijn ex en ik een voetnoot in een ver verleden zijn, is de Primark nog steeds happening till this day! 😉

Opnames bijwonen als publiek voor het nieuwe seizoen Holland’s Got Talent. Een aantal jaar geleden ben ik samen met mijn bestie naar de opnames geweest en ik vond dat wel erg gaaf om mee te maken. Je ziet toch hoe zo’n grote show toch echt achter de schermen tot stand komt en je zit smack in the middle van alle gekte. Heerlijk!

Boo in the zoo. Halloween is upon us & on that note vroeg mijn zusje me mee naar Boo in the Zoo. Ik had er nog nooit van gehoord, maar werd door haar al snel op de hoogte gesteld wat het allemaal in houdt. Basically is het een mini Walibi Frightnight. Nu moet ik je heel eerlijk bekennen dat ik echt een angsthaas ben en snel schrik en ook nog eens een ontzettende angst heb voor clowns, die toch een opmars maken tijdens dit seizoen for some reason. Dus boo in the zoo wordt voor mij een hele beproeving haha. Maar het lijkt me wel ontzettend badass om gedaan te hebben.

Mijn eerste echte Halloween party. Al jaren zie ik in films van die te gekke Halloween feesten en wou dat ik daaraan kon mee doen. Ik ben gek op verkleden en gek doen dus any excuse right? 😉 Gelukkig voor mij gaat het dit jaar dan voor het eerst gebeuren. Hoe ik verkleed ga ben ik nog niet over uit maar dat gaat helemaal goed komen. Het feest bestaat uit een vette party met spookhuis dus dat wordt helemaal awesome! Ik kan dit jaar in ieder geval zeggen dat ik helemaal into the Halloween experience ben geweest ha!

Uit eten met mijn bestie. We hebben het er al een paar weken over maar we hebben unaniem besloten dat het sowieso deze maand dan toch eindelijk gaat gebeuren, even samen weer uit eten. De laatste keer dat wij samen uit eten zijn geweest was met onze gecombineerde verjaardagen eind maart. Allemaal leuk en aardig maar dit is natuurlijk al een eeuwigheid geleden. Dus wordt nodig tijd voor een dinner reünie. Sushi, gebakken zalmpjes en nog veel meer we’re coming for you!

Waar kijk jij naar uit in oktober ?

Liefs,

Stephanie

X.

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

9 Replies to “Waar ik naar uit kijk in Oktober ♡”

  1. Mooie dingen om naar uit te kijken zeg!
    Vooral HGT vind ik gaaf ik had ook nog geprobeerd een plekje te bemachtigen maar ben niet uitgeloot 🙁

  2. Echt leuke blog toffe dingen heb je op de planning zeg!
    Ik weet niet of dit echt onder “er naar uitkijken” valt maar ik heb zaterdagavond een (eerste) date staan met een leuke man. Ben bloedjenerveus en ergens wil ik eigenlijk afzeggen omdat het me hele leven beheerst maar ik ben 28 en al even single dus ik zou wel moeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.