Beauty & more,  Unboxing

Unboxing | Goodiebox The Vitamin Sea Box

Unboxing | Goodiebox The Vitamin Sea Box.

Ken je de uitspraak: dat voel ik aan mijn water? Van water gaat een ontzettende sterke kracht uit. Denk letterlijk aan eb en vloed, maar ook figuurlijk aan de watertekens in de astrologie die centraal staan voor intuïtie, emotie en gevoel. Daar gaat het thema van deze box over: luister naar jezelf. Ga af op je intuïtie en voel waar jij nu het meeste behoefte aan hebt. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet.

Durf de tijd voor jezelf te nemen om op te laden! Ga nog meer voor de dingen die jou gelukkig maken en blijf dicht bij jezelf! Want als jij goed voor jezelf zorgt en energie hebt, kun je dat ook teruggeven aan de mensen om je heen. Daar wordt iedereen blij van. Als extra element is de box van deze maand gevuld met producten die allemaal duurzaam zijn: zoals ingrediënten, verpakkingen of merkwaarden die goed zijn voor jou en het milieu. Spring met Goodiebox in een Vitamin Sea van (milieubewuste) ontspanning!

Laten we snel eens kijken wat voor goodies er deze maand in The Boost Box zitten, let’s get started!

Rose Otto Face Oil.

Geef je huid wat extra hydratatie met een gezichtsolie die duurzaam verpakt is! De natuurlijke ingrediënten van Pure Rose Otto, Palma Rosa en Rose Geranium Essentiële Oliën kalmeren en versterken je huid. Gebruik ‘s ochtends en ‘s avonds na het reinigen van je gezicht. Hoe het werkt: rol de olie over je gezicht, adem de heerlijke geur in en masseer zachtjes van je voorhoofd tot je hals.

Anwen Eco Hairbrush.

Je haar borstelen lijkt soms meer gedoe dan ontspanning, toch? Met de Eco-haarborstel van Anwen wordt je haar borstelen een genietmoment. Dankzij zijn flexibele vorm past de borstel zich aan naar de vorm van je hoofd zorgt het ook nog eens voor een zachte hoofdmassage Kleine tip: houd hem uit de buurt van hete lucht. Het product is milieuvriendelijk: hij is gemaakt met biologisch afbreekbare materialen – in de juiste omgeving zal deze borstel binnen 5 jaar vergaan! Goed voor je haar en voor het milieu!

Sandstone Raincoat Waterproof Mascara.

Regent het pijpenstelen of schijnt de zon in je ogen? Deze waterproof Sandstone mascara laat je niet in de steek en werkt als een regenjas voor je wimpers. Hij is allergievrij en kan dus zelfs gebruikt worden voor de meest gevoelige ogen en bij het dragen van lenzen. Yay, all eyes on you!

KARMAMEJU Sun Body Lotion SPF 15.

Sun’s out, buns out, toch? Vergeet daarbij vooral niet om je mooie huid te beschermen. Karmameju Sunscreen SPF15 is een antioxidante en hydraterende zonnebrandcrème. Deze Suncreen is gemaakt met natuurlijk minerale SPF-filters. Van de verfrissende mix van citrusvruchten, verkoelende munt en lavendel krijg je meteen dat gevoel van de mediterrane zomer. Oh ja, wie wil dat nou niet? Aanbrengen op je gezicht en/of lichaam.

Valquer Shampoo Bar.

Gun jezelf een (mentale) exotische getaway met de druivenpit- en Aloë Vera Shampoo Bar van Valquer. niet alleen een feestje voor je haar, maar ook voor het milieu omdat hij niet uit een plastic fles komt, joehoe! Masseer de Bar direct in op nat haar, voeg indien nodig meer water toe, wrijf zachtjes van de hoofdhuid tot de punten en spoel daarna uit. Mhhh, love it!

Ben jij nu ook helemaal enthousiast geworden over de Goodiebox? Iedere maand komt er een nieuwe box met zijn eigen nieuwe thema uit. Voor maar €19,95 per maand inclusief verzendkosten. Even een speciaal momentje voor jezelf, om jezelf lekker te laten verassen met de fijnste producten. Als jij je aanmeld via deze link krijg je zelfs €5,00 korting op je eerste box, hoe leuk is dat!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.