Unboxing | Goodiebox Recharge


Beauty & more, Health & More / woensdag, september 4th, 2019

Unboxing | Goodiebox Recharge

Laad je jezelf net zo vaak als je telefoon? Het lijkt wel alsof ‘druk’ vandaag de dag het standaard antwoord is op de vraag; hoe gaat het? We zijn thuis druk, we werken hard, we sporten, willen vriendinnen zien en checken tussendoor onze social media om niets te missen. We willen van alles, maar vergeten dat onze eigen batterij ook opgeladen moet worden.

Goodiebox daagt je deze maand uit om de pauzeknop in te drukken en bewust stil te staan om (weer) op te laden. Om je daarbij te helpen vind je in deze box vijf heerlijke Goodies die je zintuigen prikkelen. Proef de snoepjes die je haar laten groeien, ruik de geur die doet denken aan champagne en kersenbloesem en luister ondertussen naar de Podcast die Goodiebox speciaal voor jou gemaakt heeft.

Recharge! Niet alleen deze laatste weken van de zomer, maar ook na de vakantie wanneer je weer de neiging hebt om 200 km/u te gaan. Jij bent degene die in charge is… en dat is precies hoe Goodiebox jou het allerliefst ziet!

De inhoud van de Recharge box.

Laten we snel alles even van up close and personal gaan bekijken!

MineTan Every Day Glow.

Hou die mooie zomerse teint vast. De ondertoon van deze mousse is violet om een oranje resultaat te voorkomen. Voor de mooiste, rijkste kleurverdieping en hydratatie breng je hem dagelijks aan op een schone, droge huid. De golden glow ontwikkelt zich geleidelijk. Niet vergeten je handen te wassen.

Fulgent World Glazen Nagelvijl.

Je nagels verdienen jouw volle aandacht. Met deze glazen nagelvijl van Fulgent voorkom je dat je nagels splijten, breken en helpt ze te versterken. Om effectief en precies te vijlen begin je aan de zijkant van de nagel en vijl je richting het midden. Het resultaat: gladde nagels en een extra mooie nagelrand. Just nail it!

Zarkoperfume Pink MOLéCULE.

Het parfum van Zarkoperfume is net als roze champagne: fruitig en warm, maar tegelijkertijd fris. Je voelt gewoon de sprankeling achter de intense en sensuele noten. De moleculen in dit parfum hebben een soort 3D effect die de beleving van de geur nog dieper en intenser maken. Magisch!

Beaver Professional Cherry Blossom Shampoo.

Een absolute allrounder. Deze shampoo brengt je hoofdhuid en je coupe in balans. Hoe? Het vernieuwt en hydrateert het haar. Ideaal voor als je nog meer volume en glans wilt geven aan je geliefde lokken (dat willen we toch allemaal?). De mooie verpakking en de romantische geur van kersenbloesem betoveren je badkamer.

Hairlust Grow Formula Gummies.

Wie mooi wil zijn moet… gummies eten! Je haar krijgt tijdens de zomer heel wat te verduren. Deze heerlijke gummies voegen vitamines, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen toe aan je lokken. Allemaal van binnenuit. De aanbevolen hoeveelheid is (maar) drie per dag. Happy hair, happy you!

Ben jij nu ook helemaal enthousiast geworden over de Goodiebox? Iedere maand komt er een nieuwe box met zijn eigen nieuwe thema uit. Voor maar €19,95 per maand inclusief verzendkosten. Even een speciaal momentje voor jezelf, om jezelf lekker te laten verassen met de fijnste producten. Als jij je aanmeld via deze link krijg je zelfs €5,00 korting op je eerste box, hoe leuk is dat!

Something is wrong.
Instagram token error.

7 Replies to “Unboxing | Goodiebox Recharge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.