Beauty & more

Unboxing | Goodiebox Energize (februari 2020)

Unboxing | Goodiebox Energize (februari 2020).

Help je me met verhuizen? Kom je op mijn verjaardag? Wil je oppassen?” Zeg je ook best vaak “ja” tegen dingen die je eigenlijk niet wilt? People-pleasing klinkt misschien heel onschuldig, want wat is er mis met andere mensen gelukkig maken? Niet zoveel inderdaad, maar wanneer je de wil van anderen voor die van jezelf blijft zetten, vreet dat op den duur aan je energie omdat je inlevert op de nodige momenten om op te laden.

Je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om een energiedrankje te drinken, maar wanneer je niet een nacht doortrekt of wakker wordt gemaakt door je kind(eren), zijn er andere manieren om nieuwe energie op te doen. Allereerst mag je yourselfish zijn en me-time in je agenda blokken door letterlijk op te schrijven als afspraak, of date, met jezelf. Ten tweede is het belangrijk uit te vogelen wat jou energie geeft en wat jou energie kost. Je leert jezelf hierdoor beter kennen en neemt de leiding over je eigen energielevel, gezondheid en geluk. Bam!

Neem daarom de tijd die JIJ (dus niet je collega, vriendin of die moeder) nodig hebt om bij te tanken en op te laden. Deze box met rijke variatie aan producten is een alternatief voor dat energiedrankje. Zonder bijwerkingen. …. Alleen de positieve dan.

Laten we snel eens gaan kijken wat voor goodies er deze maand in de Energize box zitten, let’s get started!

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask.

Niet zoveel geslapen en behoefte aan een frisse, energieke look? Kalmeer de huid onder je ogen met dit hydrogel oogmasker dat is verrijkt met kristal-extracten. Easy does it: verwijder de plakkers en breng het masker aan op een gereinigde, droge huid. Laat 10-15 minuten intrekken, haal af en masseer het resterende serum in. Wow!

Niré Face Prep Tool.

Liefde op het schone gezicht! Deze gezichtsborstel reinigt en exfolieert je huid om make-up en onzuiverheden te verwijderen. Hoe? Gebruik deze tool met jou reinigingsproduct in cirkelvormige bewegingen, max. 2-3 maal in de week. Heerlijk fris.

James Read H20 Tan Drops Face.

Een re-energized huidje in een handomdraai? Yes please! Deze tan drops van James Read creëren een vlekkeloze, egale en glowing teint zonder strepen. Het beste van alles? De teint blijft dagenlang zitten. Begin voor een optimaal resultaat met een paar druppels en bouw geleidelijk aan een kleurtje op.

Human+Kind Body Soufflé.

Een beetje extra zelfverwennerij nodig? Deze vegan 2-in-1 Body Soufflé van Human+Kind geeft een directe energieboost aan je lichaam en geest. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en droge huid met een ultrazacht resultaat. Bring it on vandaag!

Ecooking Moisturizing Serum.

Hier praten we over een serum met een hoofdletter S. Vegan en bomvol voedende ingrediënten. Dit wondermiddeltje is ideaal voor elk huidtype en vooral een winnaar wanneer je huid een hydratatiebom kan gebruiken. Breng een paar druppels aan op de gereinigde huid onder je dag- en/of nachtcrème. Subliem!

Manna Kadar Lip Scrub.

De zachte suikerscrub in deze Lippie Love (ja, echt verliefd op de naam) is hier om je schrale lippen te redden. Samengesteld met voedende ingrediënten die vocht toevoegen, waardoor je lippen loveable aanvoelen. Om te zoenen gewoon!

Tevens zit er ook een kortingsflyer van 15% in de box die je kunt besteden bij NA-KD.

Ben jij nu ook helemaal enthousiast geworden over de Goodiebox? Iedere maand komt er een nieuwe box met zijn eigen nieuwe thema uit. Voor maar €19,95 per maand inclusief verzendkosten. Even een speciaal momentje voor jezelf, om jezelf lekker te laten verassen met de fijnste producten. Als jij je aanmeld via deze link krijg je zelfs €5,00 korting op je eerste box, hoe leuk is dat!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

22 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.