Love & Life

Trek jij altijd de verkeerde mannen aan? Dit is wat je er tegen kunt doen

Als jij echt gelooft dat je liefde verdiend dan vind je deze ook

Verkeerde mannen aantrekken. Een probleem waar iedere vrouw op een bepaald punt in haar leven mee te maken heeft (gehad). Moedeloos kun je er soms van worden. Hoe kan dat toch dat je altijd net de verkeerde weet binnen te hengelen? Ik heb een aantal dingen voor je op een rijtje gezet waarmee jij deze sleur kunt doorbreken.

Bedenk waardoor het komt.

Op de verkeerde mannen vallen heeft een reden. Misschien vind jij van die bad guys gewoon zeer aantrekkelijk maar er kan ook een diepere reden zijn. Misschien ben je in je verleden niet goed behandeld door iemand en ben je hieraan gewend geraakt. Deze slechte manier van behandelen en gedoe is jou nieuwe normaal geworden. Probeer dit allereerst voor jezelf uit te zoeken. Dat is de eerste stap om deze sleur te doorbreken.

Doorbreek het patroon.

Je weet heus als vrouw op een bepaald level wel dat de vent die jij je leven inlaat geen goeie is. Kijk eens goed naar de man met wie je date of een relatie hebt. Is de manier waarop hij je behandeld niet helemaal zoals het hoort? Besef je dan dit en probeer hem los te laten. Deze situatie kun je niet veranderen, je kunt hem niet veranderen. Het enige dat jij kunt veranderen zijn je eigen standaarden.

Ga niet te hard op zoek naar liefde.

Als jij heel graag een relatie wilt is de kans groot dat jij niet bij de juiste man terechtkomt. Heb even geduld, de juiste man komt vanzelf wel op je pad. Soms kan het gewoon even duren en daar is helemaal niets mis mee. Liefde heeft geen deadline.

Vertrouw op je onderbuikgevoel.

Heb jij het idee dat de man met wie jij aan het daten bent of in een relatie mee zit je niet goed behandeld? Maar je vergeeft hem dit wel keer op keer omdat hij daarna heel erg lief voor je is, of omdat je gewoon superverliefd op hem bent? Probeer dan toch te vertrouwen op je onderbuikgevoel. Het vrouwelijk intuïtie laat je niet snel in de steek.

Vertrouw op de mening van je vriendinnen.

Natuurlijk gaat deze vlieger niet altijd op. Want jij bent gek op hem, en het gaat erom dat jij gelukkig bent, ook al is hij niet de eerste keus van je vriendinnen. Maar je vriendinnen kunnen wel objectief naar jouw situatie kijken. Geven zij keer op keer aan dat hij echt niet goed voor je is, dan zou dit dus zo maar eens kunnen dat dit het geval is.

Hop niet van de een naar de andere relatie.

Als jij nog niet helemaal over je ex heen bent en meteen in een relatie duikt met een andere man, dan is de kans groot dat hij niet de juiste voor je gaat zijn. Je bent nog veelte veel bezig met je vorige relatie. En hierdoor kan het zijn dat deze nieuwe man (onbewust) je rebound wordt. Iets ter afleiding van je verdriet.

Heb zelfvertrouwen.

Als jij gelooft dat jij liefde verdiend dan krijg jij deze ook. Iemand die 100% voor je gaat en je goed behandeld. En mocht je dit besef dus niet hebben: you deserve this babe!

Durf single te zijn.

Er hangt tot op de dag van vandaag een enorm stigma op single zijn. En dan vooral voor ons als vrouwen. Er wordt veelal gedacht of zelfs gezegd van goh daar zal dan wel wat mis mee zijn. Wat een onzin! Als jij een vrouw bent die weet wie ze is en weet wat ze verdiend en niet settelt met minder dan dat is dat alleen maar bewonderenswaardig. Laat je vooral niet aanpraten dat single zijn iets zieligs is of iets eenzaams. Het kan juist heel fijn zijn om single te zijn. Je leert jezelf helemaal kennen en je krijgt een duidelijk beeld over je toekomst. En daarnaast is het belangrijk dat je echt comfortabel alleen kunt zijn voordat je een relatie aangaat.

Wat is jouw laatste ervaring met de verkeerde man? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw ervaringen, let me know in the comments below!

 

Something is wrong.
Instagram token error.

18 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.