Fashion,  Inspiratieblog

Statement oorbellen zijn dé oorbellen die je deze zomer gaat zien

Ik heb de mooiste statement oorbellen voor je op een rij gezet!

Statement oorbellen maakten vorig jaar al voorzichtig hun opkomst, maar dit jaar zijn ze echt helemaal terug van weggeweest. Volgens The Zoe Report gaan we deze statement oorbellen in zeven varianten zien. Ik heb de leukste voor je op een rij gezet.

Grote hoops.

Na-kd

Misschien heb je al grote oorringen, maar deze van Tina Maria zijn wel erg speciaal qua vorm en model. Lekker groot en niet perfect rond.

Kristallen hangers.

Mango

We zien tegenwoordig natuurlijk veel van de 90s terug. Zo ook de kristallen oorhangers. Deze statement oorbellen van Mango zijn heel gemakkelijk te combineren en fleuren je outfit in één klap op.

Oorhangers met ringen.

Topshop

Oorhangers met ringen zijn deze zomer ook helemaal hot. Deze oorbellen van Topshop zijn natuurlijk helemaal lekker zomers met dit felle kleurtje.

Schelpen.

Stradivarius

Dit jaar zijn de schelpen niet alleen op het strand te zien maar komen ze ook terug in sieraden. Alleen al door het kijken naar deze oorbellen krijg je al spontaan zin in de zomer toch!?

Artwork.

Mango

Deze oorbellen zou je zomaar eens in een hip museum tegen kunnen komen. Ze zijn aanwezig, apart en one of a kind. Als je er van houdt om iets anders te dragen dan anderen dan zijn dit soort oorbellen perfect voor je.

Parels.

Na-kd

Parels zijn natuurlijk al jaren een symbool voor classy en chique. Maar tegenwoordig is dat helemaal veranderd en worden parels ook op een moderne hippe manier gedragen. I just love this!

Ear Cuff.

Swarovski

Voor deze trend hoef je niet perse een piercing te laten zetten. Deze oorbellen zijn gemaakt voor mensen die geen piercing hebben of willen, hoe handig! En vooral deze ear cuff van Swarovski vind ik heel erg gaaf. Gespot op Instagram!

Wat vind jij van deze statement trend? Zou jij dit soort oorbellen toevoegen aan je sieraden stash? In ben hele erg benieuwd naar jouw mening let me know in the comments below!

Something is wrong.
Instagram token error.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.