Review: Maybelline Gigi Hadid jetsetter palette


Beauty & more, Review / donderdag, mei 9th, 2019

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Beautyinstyle.nl een ontzettend gave maar bovenal voordelige beauty webshop. Ik mocht het Maybelline Gigi Hadid jetsetter palette uittesten. Zo leuk!

Zoals jullie ongetwijfeld van mij weten is dat ik helemaal into alles dat maar met beauty te maken heeft. Dus zo’n gaaf all in one palette testen ligt natuurlijk helemaal in mijn straatje.

Ik had natuurlijk deze make-up lijn van Gigi Hadid al voorbij zien komen, ik wist alleen niet dat ze ook een all in one palette uitgebracht had. In dit palette zit in principe alles dat je nodig bent om je op te maken.

De verpakking.

Het palette heeft een zachte peachy kleur en de typeface is in een holografisch zilver, heel erg mooi. Deze kleurstelling past erg goed bij elkaar. Het palette ziet er erg stylish en chique uit. Het palette sluit helaas niet magnetisch zoals ik verwacht had, maar dit doet niets af aan het palette in zijn geheel want het is een pareltje voor op mijn make-up tafel.

De inhoud.

De inhoud is erg overzichtelijk. En zoals ik al zei bevat dit alles voor een ready set go make-up look. Het palette bevat twee concealers, twee lipbalsems, kwastjes om de make-up op je ogen en gezicht aan te brengen, vier kleuren oogschaduw, een blush, bronzer een highlighter en een Maybelline Colossal Black mascara. Tevens zit er een mooie grote spiegel aan de binnenkant van het palette wat ik heel erg ideaal vind.

Even een kijkje up close and personal.

De kleuren.

Voor mijn lichte huidtint is dit palette perfect. De lichtste concealer versmelt perfect met mijn huid en verfraaid daar waar nodig. De lipbalsems zijn niet vervelend plakkerig en ogen mooi natuurlijk. En met de vier verschillende oogschaduwen kun je eigenlijk alle kanten op. Je kunt ervoor kiezen om te gaan voor een minimalistische look en dan gebruik je louter de twee of drie lichtste kleuren, de donkere oogschaduw is perfect voor die complete finishing look, voor net dat beetje wow effect.

Swatches van de oogschaduwen.

Zoals je ziet is de pigmentatie van de kleuren erg mooi. De lichtste kleur heeft een fijne shimmer en is perfect voor de binnenkant van de ooghoek/lid. Deze kleur is ook perfect om te gebruiken onder je wenkbrauw om die even extra te laten knallen. De tweede kleur is een soort mauve tint, prachtig kleurtje om te gebruiken over je hele ooglid. Ik vind dit echt een hele prachtige kleur. Vervolgens zit er een warm bruin kleurtje in, perfect om een beetje diepgang in je look te creëren en te blenden met de andere kleurtjes. De donkerste graniet grijze kleur is perfect om een smokey eye mee te creëren of om te gebruiken als liner. Het mooiste vind ik dat je alle kanten op kunt met deze kleurtjes.

Swatches van de gezichtsproducten.

Zoals je ziet is de pigmentatie wederom van deze producten ook heel erg goed. De blush misschien zelfs een beetje té. Je moet deze erg voorzichtig opbrengen anders zie je er voor je het weet uit als een clowntje. De bronzer is erg warm maar hier houd ik persoonlijk wel heel erg van, ik ben nooit zo zuinig met het aanbrengen van mijn bronzer. En als je deze goed uitblend geeft hij een heel mooi resultaat. De licht parelmoer roze highlighter is echt fantastisch, het geeft een perfecte on fleek look.

De mascara.

In het Gigi Hadid jetsetter palette zit een mini Colossal mascara. Eén van de beste Maybelline mascara’s! Met het grote borsteltje krijg je direct mooie volume en krul in je wimpers. Dus de perfecte toevoeging aan dit all in one palette.

Conclusie.

Het is een prachtig palette om te zien. Dat is gewoon het allereerst dat je opvalt. Maar hoe mooi iets er natuurlijk ook uit ziet, het gaat natuurlijk om de inhoud. Dit is een all in one palette, helaas heb ik aan alleen dit palette niet voldoende. Ik kan echt niet zonder mijn foundation, poeder en wenkbrauw producten. Maar voor de rest heeft dit palette inderdaad alles dat je nodig hebt voor een mooie verzorgde look. Ik vind de oogschaduwen erg mooi, de concealers zijn mooi dekkend, de bronzer en highlighter zijn prachtig. En de toevoeging van de Colossal mascara maakt het af. Het enige dat ik een beetje vond tegenvallen was de heftige pigmentatie van de blush, deze moet je met beleid aanbrengen. Ik ben heel aangenaam verrast door dit palette en ik vind dit wel ideaal om bij je te hebben als je weggaat, het meeste dat je nodig hebt zit er al in. Ik ga dit palette zeker wel dagelijks gebruiken!

De look die ik gemaakt heb met dit palette.

Dit prachtige Maybelline Gigi Hadid jetsetter palette koop je hier.

Wat vind jij van dit palette? Yeh or Ney? Ik ben heel benieuwd naar jouw mening, let me know in the comments below!

*Deze blog bevat een product dat ik gekregen heb. 

Something is wrong.
Instagram token error.

11 Replies to “Review: Maybelline Gigi Hadid jetsetter palette”

  1. Heel erg mooi het palette en de look die je gemaakt hebt zou hem zelf graag willen hebben maar daar zoveel geld uitgeven aan make-up gun ik mezelf niet maar vind het wel heel erg mooi ❤️

    Knuff

  2. Vind jou recensies altijd uitgebreid en eerlijk meeste bloggers zijn volgens mij niet echt eerlijk over producten die ze ontvangen.
    Jij altijd wel en dan is het ook betrouwbaar om inderdaad tot aankoop over te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.