Beauty & more,  Review

Review | L’Oréal Paris Paradise Extatic Brow Pomade

Review | L’Oréal Paris Paradise Extatic Brow Pomade.

Ik heb weer een nieuw wenkbrauw product mogen ontvangen en in het artikel van vandaag ga ik deze voor je reviewen. Ik ben heel nieuwsgierig dus laten we snel gaan beginnen!

Over L’Oréal Paris.

L’Oréal Paris is hét cosmeticamerk voor de moderne vrouw. Het merk biedt een volledig make-up assortiment aan. Variërend van de perfecte mascara en vlekkeloze foundation tot de fijnste lippenstift en mooiste kleuren nagellak voor elke gelegenheid. Naast make-up heeft L’Oréal Paris veel expertise in huidverzorging opgebouwd en samen met wetenschappers huidverzorgingsproducten ontwikkeld geschikt voor diverse huidtypes. Trends op het gebied van haarverzorging en -styling voert het merk vloeiend door in haar haarproducten. Je voelt dat je het waard bent!

Over het product.

Breng je wenkbrauwen perfect in model met L’Oréal Paris Paradise Extatic Brow Pomade wenkbrauwgel. De Brow Pomade laat de wenkbrauwen voller lijken en brengt ze gemakkelijk in model.

Gebruik het borsteltje om de wenkbrauwen in te vullen en tegelijkertijd perfect in model te brengen, voor een mooie en open blik. Herhaal deze stap voor een meer intens resultaat.

Dit product doet mij direct een beetje denken aan de dip brow pomade van Anastasia Beverly Hills. Aangezien deze natuurlijk aan de vrij prijzige kant is, snap je natuurlijk dat ik heel er benieuwd ben naar dit betaalbare product van L’Oréal Paris.

Mijn eerste indruk.

De pomade ziet er op het eerste gezicht leuk en catchy uit. De verpakking is van plastic gemaakt en voelt wel een beetje goedkoop aan, vooral de dop. In de dop vind je trouwens een handig kwastje om het product mee aan te brengen. Maar ik ben persoonlijk nogal picky met kwasten dus ik zag al meteen dat het kwastje niet echt iets voor mij was dus dat ik wellicht beter mijn eigen kwast kan gebruiken. Maar voor degenen die geen kwastje hebben is het fijn dat het erbij zit, anders brengt het product ook zo lastig aan.

De L’Oréal Paradise Pomade Extatic komt in drie verschillende kleuren naar Nederland:

  • 101 Blonde
  • 102 Brunette
  • 103 Chatain

De namen zeggen natuurlijk genoeg over de kleuren en ik heb de lichtste kleur Blonde gekregen. Ik was eerst een beetje huiverig of deze te licht voor mij zou zijn maar dat valt heel erg mee. De kleuren hebben namelijk vrijwel allemaal een koele ondertoon en dat maakt de match al een stuk makkelijk. Ook zijn de pomades op te bouwen in intensiteit dus je kunt zelf bepalen hoe heftig je je wenkbrauwen wil aanzetten.

Het kwastje haal je dus heel makkelijk uit de dop en het kwastje is klein en heeft een schuin afgesneden vorm. Het kwastje kun je trouwens ook andersom in de verpakking klikken, maar zelf vind ik dat niet echt heel erg handig in gebruik.

Als de dop van de pomade af draait krijg je een handig potje met daarin het product. Je haalt het product er af met een kwastje en dat werkt heel gemakkelijk. De structuur is romig, maar niet té waardoor je teveel gebruikt of meteen je hele kwastje in het product wegzakt.

De pigmentatie is zoals ik zei niet heel erg intens, maar zelf vind ik dat wel fijn met wenkbrauwproducten. Hierbij kun je namelijk wel heel goed de intensiteit opbouwen en voor de gewenste dekking gaan. Sommige producten zijn zo intens dat het ineens lijkt alsof je plak wenkbrauwen hebt, absoluut niet mijn favoriet. 

De look.

Mijn wenkbrauwen met de L’Oréal Paradise Pomade Extatic in de kleur Blonde. Ik had het van te voren niet verwacht, maar de kleur matcht echt heel erg mooi met mijn wenkbrauwen. De dekking heb ik subtiel gehouden maar het ziet er wel echt heel erg mooi. De gaten zijn opgevuld en je kunt er strak en precies mee werken, ik ben enthousiast!

En van een afstandje vind ik het er helemaal mooi uitzien. De kleur is echt perfect voor mij en het gebruikersgemak vind ik erg prettig. Je kunt er heel gemakkelijk een intense streep mee zetten en mijn wenkbrauwen zien er echt heel erg mooi en verzorgd uit.

Dit product koop je bij Beautyinstyle.nl voor €11,99.

Wat gebruik jij voor soort wenkbrauw product? Ben je meer een poeder, potlood of gel type, ik ben heel erg nieuwsgierig naar jouw wenkbrauw ervaringen, let me know in the comments below!

*Deze blog bevat een product dat ik gekregen heb.

Error: Access Token not found, please authorize Instagram API.

20 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.