Beauty & more,  Review

Review | L’Oréal Paris Havana Camila Cabello eyeliner

Review | L’Oréal Paris Havana Camila Cabello eyeliner.

Ik heb weer een nieuw make-up product mogen ontvangen en deze keer is dat de Camila Cabello eyeliner. Ik vind haar stijl helemaal geweldig en ik wist natuurlijk dat ze een samenwerking met L’Oréal had, maar ik had alleen haar producten nog niet up close and personal gezien. Dus je begrijpt dat ik erg enthousiast ben om deze Havana liquid eyeliner uit te gaan testen, laten we snel gaan beginnen!

Over het product.

De gelimiteerde Flash Liner uit de Camila Cabello-collectie Havana zorgt voor perfect geaccentueerde ogen. De nauwkeurige viltpunt van de eyeliner maakt een gedefinieerde, zwarte en langdurige Havana-Wing in enkele seconden tijd mogelijk.

Mijn eerste indruk.

Zoals zo’n beetje alle dames kunnen getuigen is een wing zetten, of gewoon je vloeibare eyeliner aanbrengen echt een vak apart. Beide ogen zijn zelden 100% gelijk en 1 kant zit altijd mooier dan de andere.

Ikzelf ben ook geen groot natuurtalent als het aankomt om een zwarte eyeliner aan te brengen, daarom geef ik veelal de voorkeur aan een smokey look met een oogschaduw eyeliner, ik vind dit gemakkelijker om mee te werken, maar toegegeven is dit natuurlijk lang niet zo mooi als een scherpe vloeibare eyeliner. Maar ik heb helaas nog niet zwarte vloeibare eyeliner mogen vinden, waarmee het aanbrengen een beetje mee vergemakkelijkt word.

L’Oréal Paris belooft met deze Camila Cabello eyeliner echter dat het aanbrengen door middel van deze viltpunt easy peasy moet zijn! En binnen no-time zou je een zwoele authentieke Cubaanse Havana look moeten kunnen creëren met deze eyeliner.

Zoals je ziet is het een stift eyeliner en de kleine spitse punt moet het aanbrengen dus zeer makkelijk en nauwkeurig maken.

Op de achterkant van de verpakking vind je ook nog meerdere tips voor het aanbrengen van deze Havana eyeliner.

Persoonlijk ben ik echt fan van een strakke lijn die mooi uitloopt in een wing, dus ik zou de eyeliner niet op mijn onderste wimperrand aanbrengen.

De look.

Dit is de look die ik gemaakt heb met deze liquid eyeliner. Ik moet zeggen dat het aanbrengen wel makkelijker ging dan dat ik doorgaans gewend ben, maar ik ben zelf nog best voorzichtig met het aanbrengen omdat het gewoon heel erg vervelend is als je hele gezicht er al op zit en dan de eyeliner mislukt en je die eraf moet halen, dat verpest gewoon de rest van je make-up.

Ik had mijn gezichts make-up al gedaan voordat ik begon met deze review, maar ik wil nog wel even gaan oefenen met deze eyeliner met gewoon een blote billen gezicht, want zo’n dikke wing vind ik namelijk ook erg mooi, maar daar moet je een beetje handigheid in krijgen eerst.

Al met al vind ik de look zeker geslaagd! Ik heb er voor gekozen om verder geen oogschaduw aan te brengen zodat je het effect van de eyeliner goed kunt zien, maar voor een echt mooie smokey Havana look zou ik deze eyeliner wel combineren met oogschaduw voor iets meer diepgang.

Mijn oordeel.

Ik vind het een fijne eyeliner, ik moet zelf nog gewoon even goed oefenen, maar hij werkt vele malen prettiger dan menig eyeliner. Ik vind het echt een top product, zeker omdat de eyeliner ook langhoudend is, dus je look zit aan het einde van de dag nog net zo mooi als tijdens het aanbrengen in de ochtend.

Deze eyeliner koop je voor €10,99 bij Beautyinstyle.nl.

Ben jij een dagelijkse gebruiker van liquid eyeliner? Of is het helemaal niets voor jou? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw ervaringen, let me know in the comments below!

*Deze blog bevat een product dat ik gekregen heb.

20 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.