Review | L’Oréal Color Riche La Palette


Beauty & more, Review / donderdag, augustus 15th, 2019

Review | L’Oréal Color Riche La Palette.

L’Oréal is absoluut mijn favoriete make-up merk. Mijn every day make-up bestaat voor 80% uit L’Oréal. Somehow werkt dit gewoon het beste voor mij. Dus ik was erg enthousiast om dit lip palette uit te proberen. Ik kende het palette wel van eens in de winkel bekeken te hebben. Maar ik heb hem nooit aangeschaft.

Roodtinten staan wel erg mooi bij mijn lichte huidtint, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nauwelijks deze kleuren gebruik. Misschien tijdens een avondje uit of de feestdagen of voor een foto te maken. Maar that’s about it. Ik prefereer toch altijd de nudetinten.

Maar er is natuurlijk niets mis met een statement lip-je, dus laten we snel eens dit palette gaan bekijken!

L’Oréal Color Riche La Palette Red.

De verpakking ziet er chique uit met zijn gouden voorkomen. Het palette is naast de gouden kleur vrij minimalistisch. Strak lettertype, straight to the point.

Als je vervolgens het palette opent zie je dat er zes verschillende rode kleuren in zitten. Van knalrood, tot een meer subtiele bordeaux kleur. Tevens bevat het palette een spiegeltje wat ik erg handig vind. Zeker als je dit palette meeneemt in je tas heb je direct een spiegeltje bij de hand om je make-up bij te werken.

Tevens zit er ook een kwastje bij om de make-up mee te kunnen aanbrengen, zelf vind ik dit kwastje niet echt handig omdat het een erg breed kwastje is en rood aanbrengen op je lippen is nu eenmaal een precisie werkje. Dus ik geef de voorkeur aan een smal lippen kwastje. Dus dat is wel een tip om die bij je in de tas te hebben.

Zoals je ziet zijn de eerste drie roodtinten vrij heftig dus die zou ik persoonlijk hooguit voor een speciale gelegenheid gebruiken. De onderste drie tinten zijn echter wat subtieler en zijn ook geschikt om dagelijks te kunnen gebruiken. Maar dat is natuurlijk ieder zijn smaak!

De lipsticks zijn gemaakt van een zijdezachte crèmestructuur en hebben een intense pigmentatie.

De Swatches.

De eerste kleur vind ik een beetje naar rozé neigen, de tweede een beetje oranje, vanaf de derde kleur heb je echt te maken met een klassieke roodtint. De vierde tint is het warmere zusje van nummer 3. Nummer 5 vind ik toch weer een beetje naar rozé neigen. En van de laatste tint had ik verwacht dat hij een beetje wijnrood (bordeaux) zou zijn, maar hij neigt meer naar kersenrood. Wel een heel chique kleurtje btw!

De look.

Deze look heb ik gemaakt met de vierde kleur uit het palette. Ik vind dit een subtiele, warme roodtint, erg mooi.

Conclusie.

Ondanks dat rood niet mijn to-go signature color is, vind ik het voor een avondje uit of een feestdag wel erg leuk om uit te pakken met deze kleur. De vijfde kleur in het palette had wat mij betreft wel vervangen mogen worden voor een wijnrode kleur. Dan was het een veelzijdiger all round red palette geweest.

Ik vind de pigmentatie wel heel erg goed en de lipsticks voelen zacht aan. Ze drogen de lippen niet uit (iets dat ik wel gewend ben van roodtinten) dus dat is een enorme plus! De kleuren blijven zelfs met eten en drinken nog tot 3/4 uur zitten.

Het is een palette, een lipstick uit een huls breng je natuurlijk veel gemakkelijker en sneller aan. Maar een palette heeft natuurlijk ook zijn voordelen: een kwastje werkt preciezer, en met een palette heb je natuurlijk direct meerdere kleuren bij je en het bespaart heel wat ruimte in je tas.

Al met al vind ik de kwaliteit van deze lipsticks erg goed, langhoudend, sterke pigmentatie dus je bent weinig van het product nodig en gaat dus lang mee en de crèmestructuur vind ik erg fijn voor op je lippen zodat het niet trekt of droog aanvoelt.

Dit L’Oréal Color Riche La Palette Red koop je bij Beautyinstyle.nl voor maar €6,99!

Wat vind jij van roodtinten? Yey or Ney? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening, let me know in the comments below!

*Deze blog bevat een product dat ik gekregen heb. 

Something is wrong.
Instagram token error.

9 Replies to “Review | L’Oréal Color Riche La Palette”

  1. Wat een ONTZETTEND mooie kleuren zitten er in dit paletje, echt, wauw! Heel tof bedacht, al die verschillende tinten rood. Ook heel voordelig eigenlijk: 7 euro voor 6 lipsticks. I like!

  2. Hoewel mijn voorkeur uit gaat naar een lipstick, vind ik dit toch een mooi palette. Ik ben het wel met je eens dat 1 donkerdere kleur rood het palette meer ‘af’ had gemaakt

    1. Oh wauw de kleuren zijn echt prachtig! Het lijkt me alleen gewoonweg niet praktisch om telkens een kwastje te moeten gebruiken en er een heel palette bij te pakkken… :/

  3. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben door de kleuren, alhoewel ik de kleuren wel veel op elkaar vind lijken. De pigmentatie ziet er goed uit en ik vind ook dat hij mooi aanbrengt. Toch blijft een lipstick in de huls mijn voorkeur houden, het is voor mij iets teveel geklieder, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.