Review: Femme Luxe Finery + try on


Fashion, Review / dinsdag, mei 7th, 2019

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Femme Luxe Finery met de vraag of ik met hun wilde samenwerken. Ik mocht vier items uitzoeken om te reviewen. Nou hartstikke leuk toch!

Ik had nog niet eerder van deze webshop gehoord dus ik was erg benieuwd naar hun assortiment. Femme Luxe is een internationale webshop met aantrekkelijke prijzen. Hun kleding is perfect voor een avondje uit of kies juist voor een lekker comfy lounge pakje.

Femme Luxe Finery.

De webshop bestaat uit duizenden artikelen, en het eerste dat opvalt zijn de lage prijzen. Doordat de prijzen zo laag zijn krijg je direct vragen wat betreft de kwaliteit. Maar goed dat kon ik natuurlijk pas na ontvangst beoordelen. Ik koos vier items uit. En alles in maat S/M. Toen ik eenmaal mijn bestelling geplaatst had duurde het ongeveer twee weken voordat ik het pakketje in huis had. Het wordt uiteindelijk bij je thuis bezorgd door PostNL.

Camel Crop Jumper Loungewear Set.

Tap to shopTap to shopTap to shop

Lounge in stijl met dit camel crop jumper loungewear set. Een cropped top met een highwaisted broek. Het stofje is heel zacht en van goede kwaliteit. Absoluut geen dun stofje dus! Dus dit pak is uitermate geschikt voor alle seizoenen. Stijl dit pak met een paar mooie chuncky sneakers of spice het een beetje up zoals ik gedaan heb met een paar hakken. Femme Luxe heeft uiteraard nog veel meer loungewear sets maar ik vond deze camel kleur voor mij persoonlijk het mooiste. Deze set kost €24,95.

Black “Give in to me” Oversized T-shirt Dress.

Tap to shopTap to shopTap to shop

Een lekkere catchy tekst doet het altijd goed wat mij betreft. Ik hou zelf erg van gekke prints of leuke teksten, dus toen ik dit item voorbij zag komen in de shop was het dan ook echt geen moeilijke keuze om hem te bestellen. Het stofje is van stevige dikke kwaliteit en is dus wederom geschikt om tijdens alle seizoenen te dragen. Dit is een oversized t-shirt dress echter heb ik ervoor gekozen om hem te stijlen met een joggingbroek. Maar hij is uiteraard bedoeld als jurkje. Al moet ik zeggen dat ik hem ook absoluut niet verkeerd vind als een soort sweater. Dit oversized shirt jurkje kost €14,95.

Black PU High Split Midi Skirt.

Tap to shopTap to shopTap to shop

Deze leather look maxi skirt is echt een juweeltje. Ik vind hem heerlijk zitten en je kunt op zoveel verschillende manieren stijlen. Ik heb bij het schieten van deze foto’s gekozen om deze mooie rok te combineren met de neon trend van nu. Het is een lekker stevig stofje maar zonder het geplak aan je lijf van bijvoorbeeld echt leder. Love it! Deze rok kost €20,95.

Black Lips Printed Oversized Shirt Dress.

Tap to shopTap to shopTap to shop

Deze printed lips oversized shirt dress maakt met zijn drukke print een hele binnenkomer. En once more is ook dit jurkje op verschillende manieren te dragen. Ik heb ervoor gekozen om er een lekkere drukke panty onder te doen met een paar sexy boots. Maar dit is bijvoorbeeld ook erg leuk met een latex legging. Het stofje is wederom dik, stevig en van goede kwaliteit. Waardoor ook dit jurkje tijdens alle seizoenen gedragen kan worden. Deze Rihanna dress (zoals hij ook wel heet in de webshop) kost €16,95.

Conclusie.

Ik vond de hele ervaring met Femme Luxe heel prettig. Het bestellen in de webshop ging gemakkelijk en de prijzen die aanvankelijk in Engelse ponden worden aangeven worden automatisch naar de Euro aangepast zodat je precies weet hoeveel de artikelen precies kosten.

Ik ben erg happy met mijn vier items van Femme Luxe Finery ik vind de items voordelig en tegelijkertijd van hoge kwaliteit. Daarnaast kan ik de items die ik gekozen heb tijdens alle seizoenen dragen. De verschillende styling manieren zijn eindeloos en dat maakt het voor mij echt ideaal! Wat mij betreft is het echt de moeite waard dat je de webshop van Femme Luxe eens gaat bekijken. Voordelige prijzen, goede kwaliteit en snelle levering. Top! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

De levering van de producten duurde ongeveer twee weken, maar ik bestelde vlak voor Pasen dus in vermoed dat het daarom bij mij twee volle weken duurde, in de meeste gevallen heb je de bestelde artikelen al met een week/anderhalf in huis. De verzendkosten zijn €7,59 naar Nederland mits je kiest voor de normale leveringstijden 5-14 werkdagen. Je kunt er tegen een extra vergoeding ook voor kiezen om je items express te laten verzenden en dan heb jij je bestelling binnen een dag in huis.

Ben jij al bekend met deze webshop? Wat vind je van de items? Zou jij hier bestellen of niet? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening. Let me know in the comments below!

 

Something is wrong.
Instagram token error.

9 Replies to “Review: Femme Luxe Finery + try on”

  1. Is wel kleding voor jongere meiden/vrouwen maar wel erg leuke winkel voor vrouwen van jou leeftijd vind dat je ook leuke kleding hebt uitgekozen staat je erg leuk

  2. Alles staat je mooi al vond ik de rok het mooiste. Buitenlandse webshops is altijd beetje lastig maar deze ga ik zeker onthouden

  3. Ik vind dat je een prachtig figuur hebt zeker als ik zie op je stories dat je zo vaak junkfood eet wat is je workout rountine dan????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.