Fashion,  Review,  Shoplog

Review | Femme Luxe Finery 8.0 mini shoplog + try on

Review | Femme Luxe Finery 7.0 mini shoplog + try on

De vorige samenwerkingen met Femme Luxe Finery zijn van beide kanten zo goed bevallen dat we besloten er nog een samenwerking achteraan te plakken, hartstikke tof! Ik mocht net als in de andere shoplogs wederom vier items naar keuze uitzoeken. Ik besloot dit keer voor wat variatie te gaan en het casual te combineren met wat een classy item die ook voor een avondje uit kan!

Femme Luxe is een internationale webshop met aantrekkelijke prijzen. Hun kleding is perfect voor een avondje uit of kies juist voor een lekker comfy lounge pakje. Er is ontzettend veel keuze en mogelijkheden.

Femme Luxe Finery.

De webshop bestaat uit duizenden artikelen, en het eerste dat opvalt zijn de lage prijzen. Doordat de prijzen zo laag zijn kun je natuurlijk vragen hebben omtrent de kwaliteit, maar daar kan ik tot dusver voor instaan na zeven keer met hun te hebben samen gewerkt. Ik heb de items die ik gekocht heb inmiddels al zo vaak gewassen en geen enkel item is verloren gegaan en zijn nog net zo mooi als toen ik ze net ontvangen had. Ik koos ook dit keer vier items uit. En wederom alles in maat S/M. Toen ik eenmaal mijn bestelling geplaatst had duurde het ongeveer twee weken voordat ik het pakketje in huis had. Het wordt uiteindelijk bij je thuis bezorgd door PostNL.

Pink Velvet Wide Leg Loungewear Set.

Hou het dit tijdens dit seizoen lekker cosy & classy met dit velvet loungewear setje. Een crop top en een 3/4 broek met een loose fit. Met dit setje kom je stylish voor de dag en het setje zit heerlijk comfortabel. Ik bedoel hoe leuk! Deze loungewear set koop je voor €18,95 hier.

Light Wash Graffiti Print Ripped Jeans.

Deze mom-fit ripped graffiti jeans is echt een hele fijne jeans. Hij is vooral geschikt voor die perfect casual look. Helaas is deze broek momenteel uitverkocht, maar Femme Luxe Finery verkoopt nog veel meer toffe jeans broeken, bekijk snel hun jeans aanbod hier.

Black High Waisted PU Cuffed Leg Joggers.

Slay for days met wat je ook maar gepland hebt dit seizoen in deze geweldige PU lederen jogger. Deze broek kan zowel casual als classy gestyled worden, ik heb hier gekozen voor een casual lookje, maar met een sexy topje en een paar mooie hakken zie je er ook direct ready to party uit. Deze prachtige broek koop je voor €21,95 hier.

Stone Oversized Split Side Knitted Jumper.

Wat is er tijdens dit seizoen nu fijner dan een lekkere knit trui. Deze knit is momenteel helaas uitverkocht, maar gelukkig heeft Femme Luxe Finery nog veel meer mooie knitwear voor je beschikbaar. Een kijkje nemen in hun knit aanbod kan hier.

Conclusie.

Ik blijf de hele ervaring met Femme Luxeheel prettig vinden en inmiddels is het echt wel één van mijn favo webshops geworden. Het bestellen in de webshop gaat gemakkelijk en de prijzen die aanvankelijk in Engelse ponden worden aangeven worden automatisch naar de Euro aangepast zodat je precies weet hoeveel de artikelen precies kosten.

Ik ben deze ronde smoorverliefd op de leather jogger! Wat een prachtige broek en van heerlijk zittend materiaal. Ik ben blij met alles dat ik besteld heb en draag alle items met veel plezier.

Ik ben en blijf een fan van Femme Luxe en vind ik hun kleding gewoonweg te gek en zeker voor die lekkere prijsjes! De webshop is zeer divers en ze hebben echt duizenden artikelen van uitstekende kwaliteit tegen een (again!) heel aantrekkelijke prijs. Kortom het is zeker eens waard om een kijkje te nemen. (Love it!)

De levering van de producten duurde ongeveer anderhalve week. De verzendkosten zijn €7,59 naar Nederland mits je kiest voor de normale leveringstijden 5-14 werkdagen. Je kunt er tegen een extra vergoeding ook voor kiezen om je items express te laten verzenden en dan heb jij je bestelling binnen een dag in huis. Tevens hebben ze nu de optie om achteraf te betalen met Klarna.

Wat vind jij van deze items? Heb jij weleens besteld bij Femme Luxe Finery? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening! Let me know in the comments below!

*Deze blog bevat een product dat ik gekregen heb. 

Something is wrong.
Instagram token error.

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.