Review | Femme Luxe Finery 7.0 mini shoplog + try on


Fashion, Review / vrijdag, oktober 18th, 2019

Review | Femme Luxe Finery 7.0 mini shoplog + try on

De vorige samenwerkingen met Femme Luxe Finery zijn van beide kanten zo goed bevallen dat we besloten er nog een samenwerking achteraan te plakken, hartstikke tof! Ik mocht net als in de andere shoplogs wederom vier items naar keuze uitzoeken. Ik besloot dit keer voor wat variatie te gaan en het casual te combineren met wat een classy item die ook voor een avondje uit kan!

Femme Luxe is een internationale webshop met aantrekkelijke prijzen. Hun kleding is perfect voor een avondje uit of kies juist voor een lekker comfy lounge pakje. Er is ontzettend veel keuze en mogelijkheden.

Femme Luxe Finery.

De webshop bestaat uit duizenden artikelen, en het eerste dat opvalt zijn de lage prijzen. Doordat de prijzen zo laag zijn kun je natuurlijk vragen hebben omtrent de kwaliteit, maar daar kan ik tot dusver voor instaan na zeven keer met hun te hebben samen gewerkt. Ik heb de items die ik gekocht heb inmiddels al zo vaak gewassen en geen enkel item is verloren gegaan en zijn nog net zo mooi als toen ik ze net ontvangen had. Ik koos ook dit keer vier items uit. En wederom alles in maat S/M. Toen ik eenmaal mijn bestelling geplaatst had duurde het ongeveer twee weken voordat ik het pakketje in huis had. Het wordt uiteindelijk bij je thuis bezorgd door PostNL.

Black High Waisted Faux Leather Look Leggings.

Tap top shop
Tap top shop

Voeg iets extra´s toe aan je kledingkast met deze nep lederen high waisted legging. Deze legging is ideaal om dit najaar te combineren met een leuke blouse of trui. En kan zowel casual als classy gedragen worden, dat ligt er maar net aan hoe je deze legging combineert. Deze legging kost €14,95 en je shopt hem hier.

Silver Metallic Paperbag Trousers.

Tap to shop
Tap top shop

Slay in silver, met deze geweldige high waisted paperbag trousers. Deze broek is echt mijn favoriet deze ronde. Hij sluit mooi aan en accentueert mijn figuur heel mooi. Deze broek is geweldig voor een avondje uit of straks voor tijdens de feestdagen. Hij is high waisted en heeft een slim leg. En je shopt hem voor €14,95 hier.

Black YeSaintWest Slogan Short Sleeve Cropped Top.

Tap top shop

Prints en slogans zijn natuurlijk weer helemaal hot & happening en doe dan ook lekker mee met deze trend en shop deze te leuke zwarte Ye SaintWest cropped top. Ik draag hem hier cropped, maar het is een normaal t-shirt. Dus je kunt hem dragen zoals je wilt. Het stofje is heerlijk zacht en soepel en het shirtje zit gewoonweg heerlijk. Love it! Je shopt dit leuke shirt voor €8,95 hier.

Black Ribbed Belted Loungewear Set.

Tap top shop
Tap to shop

Lekker cosy & comfy met deze stylish ribbed loungewear setje. Ik heb deze inmiddels al heel vaak gedragen en het pakje zit heerlijk. Het geribbelde patroon in de stof vind ik een tof detail dat het geheel toch naar een classy-er level brengt. Dit loungewear setje is perfect om een avondje mee op de bank te zitten, maar hij kan ook prima als je even een dagje geen zin hebt in teveel poeha. Ik vind deze set echt super leuk! En je shopt hem voor €24,95 hier.

Conclusie.

Ik blijf de hele ervaring met Femme Luxe heel prettig vinden en inmiddels is het echt wel één van mijn favo webshops geworden. Het bestellen in de webshop gaat gemakkelijk en de prijzen die aanvankelijk in Engelse ponden worden aangeven worden automatisch naar de Euro aangepast zodat je precies weet hoeveel de artikelen precies kosten.

Ik ben deze ronde smoorverliefd op de silver paperbag trousers! Wat een prachtige broek en van heerlijk zittend materiaal. Ik ben blij met alles dat ik besteld heb en draag alle items met veel plezier.

Ik ben en blijf een fan van Femme Luxe en vind ik hun kleding gewoonweg te gek en zeker voor die lekkere prijsjes! De webshop is zeer divers en ze hebben echt duizenden artikelen van uitstekende kwaliteit tegen een (again!) heel aantrekkelijke prijs. Kortom het is zeker eens waard om een kijkje te nemen. (Love it!)

De levering van de producten duurde ongeveer anderhalve week. De verzendkosten zijn €7,59 naar Nederland mits je kiest voor de normale leveringstijden 5-14 werkdagen. Je kunt er tegen een extra vergoeding ook voor kiezen om je items express te laten verzenden en dan heb jij je bestelling binnen een dag in huis. Tevens hebben ze nu de optie om achteraf te betalen met Klarna.

Wat vind jij van deze items? Heb jij weleens besteld bij Femme Luxe Finery? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening! Let me know in the comments below!

*Deze blog bevat een product dat ik gekregen heb. 

Something is wrong.
Instagram token error.

14 Replies to “Review | Femme Luxe Finery 7.0 mini shoplog + try on”

 1. Kan me voorstellen dat dit een hele eer dat je voor de 7de x met dit bedrijf mag samenwerken ze hebben ook hele leuke kleding en nu ze de Klarna optie hebben ga ik ook zeker eens een bestelling plaatsen

  XXX

 2. Blijf het leuk vinden deze blogs te lezen vind het alleen zo jammer dat er geen grotere maten bij die webshop verkrijgbaar zijn.
  Alles staat je heel erg leuk kan niet kiezen.

  1. Je moet hier eens mee ophouden. Er zijn al meerdere personen meerdere keren geweest die jou hier iets van hebben gezegd en toch blijf je doorgaan met dit jaar spuwen.
   Als je deze blog niet leuk vind moet je hier niet komen!!! Blijf weg!! Mafkees.

 3. Vind je het niet vervelend dat je zolang moet wachten op je bestelling?
  Ik ben best verwend denk ik dan maar als ik online shop wil ik er echt niet langer dan 2 dagen op wachten

 4. Loungeset vind ik het mooiste!!!
  Sinds je vorige blog heb ik ook een
  bestelling geplaatst bij hun en afgezien
  van 1 shirtje (had ik zelf de verkeerde maat van gekozen) ben ik erg blij met mijn bestelling.
  Heb zelf via Klarna besteld omdat het de
  eerste keer was en ik dat toch altijd wel
  een beetje eng vind zo op afstand maar
  dit ging zo helemaal prima en ik plaats binnenkort zeker nog een bestelling.
  Voor een paar tientjes heb je toch heel
  leuke kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.