Beauty & more,  Review

Review | Collection primed & ready concealer kit

Review | Collection primed & ready concealer kit.

Ik heb weer een nieuw make-up product mogen ontvangen en deze keer is dat het primed & ready concealer kit van Collection. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar dit palette, dus laten we snel gaan beginnen!

Over Collection.

Een make-up merk dat zijn oorsprong gevonden heeft in Groot-Brittannië  in 1987. Het credo van Collection is voornamelijk kwalitatief goede make-up produceren tegen een aantrekkelijke prijs. Ze zijn trots op hun Engelse roots en zien hun nuchtere Britse afkomst dan ook als de main reason voor hun wereldwijde succes.

Over het product.

Cover up je imperfecties met deze Collection primed & ready concealer kit. Deze kit komt met twee tinten cremé concealers, een kleurloze setting poeder en een vloeibare concealer. Tevens zit er een kwastje bij waarmee je het product kunt aanbrengen. Dus alles dat je nodig hebt om die imperfecties de deur te wijzen in één handige tool.

Mijn eerste indruk.

Zelf ben ik bekend geworden met dit make-up merk toen ik voor het allereerst naar Engeland ging. Ik ging op vakantie naar Londen en daar vond ik (tot op heden!) de allerbeste lipgloss en je raad het al- inderdaad van het merk Collection. Al heette het toen nog Collection 2000. Dus ik ben zoals je begrijpt heel erg nieuwsgierig naar deze kit.

De kit komt in een handig formaat, in een zwart plastic doosje. Zoals ik al aangaf zitten er twee verschillende tinten cremé concealers in, een doorzichtige setting poeder om te voorkomen dat de concealer in de lijntjes gaat zitten en een vloeibare concealer.

Na verdere inspectie merk ik dat de cremé concealers te donker zijn voor mijn teint (althans voor mijn gezicht, mijn gezicht is momenteel lichter dan de rest van mijn lichaam), maar de vloeibare concealer daarentegen is perfect. Natuurlijk komt de echte zomer er nog aan, dus wanneer mijn gezicht een kleurtje krijgt van de zon zullen de cremé concealers echter wel perfect zijn!

De dekking van de concealers zijn perfect voor mij. Ik houd niet van dikke concealers, ik merk dat die toch gauw de fijne lijntjes meer tevoorschijn toveren in plaats van te coveren. Na het aanbrengen van de concealers breng ik al deppend met mijn vinger de doorzichtige poeder aan om de look mooi vast te zetten.

Na een dagje intensief heen en weer gevlogen te hebben, zit mijn make-up nog net zo mooi als vlak na het aanbrengen. Dus ik ben heel erg tevreden over deze kit!

Collection stelt absoluut niet teleur met dit handige reisformaat concealer palette. Het enige dat ik erop aan te merken heb is zoals altijd het bijgeleverde kwastje, die werken gewoon niet voor mij. Maar stop je eigen kwastje in je tas en je bent alsnog ready to go!

Dit handige palette koop je bij Beautyinstyle.nl voor €7,99.

Wat is jou concealer 2 go product? Zou deze primed & ready concealer kit van Collection iets voor jou zijn? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening, let me know in the comments below!

*Deze blog bevat een product dat ik gekregen heb.

Error: Access Token not found, please authorize Instagram API.

22 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.