Review : 5 Nieuwe producten van Essence


Beauty & more, Budget, Review / woensdag, februari 13th, 2019

Zoals jullie weten heb ik een poosje terug een aantal nieuwe producten van Essence ontvangen. En vandaag test ik hiervan 5 voor je uit! Ik ga vandaag aan de slag met de Essence Shine Last & Go Gel Nail Polish (ik heb drie kleurtjes ontvangen!) en twee nieuwe Eyeshadow palettes de Hello New York en de G’Day Sydney.

Ik trap de blog af met de nieuwe voorjaar-/zomer lakjes.

De kleurtjes vind ik erg leuk die ik ontvangen heb. Echt helemaal spring ready!

Het eerste kleurtje is dat ik uit probeer is een licht roze effen matte variant. Het is de kleur 04 Millennial Pink.

Het tweede kleurtje is een zilveren shimmer lakje, het is de kleur 28 Razzle Dazzle.

En het laatste lakje is een lekker fel roze kleurtje en dat is de kleur 13 Legally Pink.

Het allereerste pluspunt dat mij opvalt aan alle lakjes is dat ze lekker snel droog zijn. Niets is irritanter dan dat je tijden moet wachten tot je nagels door zijn. Daarnaast dekken de kleurtjes ook fantastisch. Voor mijn huidtint vind ik de fel roze en de zilveren het mooiste staan. De lichtroze vind ik te licht bij mijn lichte huid. Maar hij is straks in de zomer wel hartstikke leuk voor mij als ik eenmaal een beetje weer een teint heb.

Geen enkele nadelen op te merken met deze lakjes. De formule van deze lakjes met een gel-effect garandeert optimale houdbaarheid, intense kleur en glans. Love them! Ze hebben heel veel verschillende kleurtjes van deze nieuwe lakjes, check in de winkel joh favoriet!

Essence heeft ook nieuwe eyeshadow palettes uitgebracht en ik ontving de Hello New York & G’Day Sydney palettes.

Ik ga eerst het Hello New York palette testen.

Het Hello New York palette bevat kleur nuances van grijs tot mauve in gedeelte iriserende texturen. Het is een koel kleuren palette.

En zo zien de swatches eruit.

En het tweede palette is het G’Day Sydney palette.

Het G’Day Sydney palette bevat aardetinten met metallic effecten. Voor degenen die mij al even volgen weten dat aardetinten, warmte tinten altijd mijn voorkeur hebben in een eyeshadow palette.

En zo zien de swatches eruit.

Ik vind het city thema van de nieuwe palettes erg leuk en van deze tijd. Daarnaast zijn het fijne dekkende kleuren die gemakkelijk aan te brengen zijn. De pigmentatie is ook erg mooi.

Conclusie.

Het zijn fijne producten die ik vandaag uitgetest heb. Geen enkele op- of aanmerkingen op de kwaliteit van de producten. Natuurlijk wel persoonlijke voorkeuren. Van de lakjes vind ik de fel roze en de zilveren variant het mooist staan. En het G’Day Sydney palette vind ik het mooiste omdat deze aardetinten het mooiste staan bij mijn groene ogen en lichte huid. Maar voor een avondje uit zal ik ook zeker het Hello New York palette gaan gebruiken!

De nieuwe Essence collectie ligt nu in de winkel van Kruidvat en Trekpleister.

Komende tijd zal ik langzaam aan alle producten die ik het mooist vind aan jullie per blog laten zien! So stay tuned!

Something is wrong.
Instagram token error.

5 Replies to “Review : 5 Nieuwe producten van Essence”

  1. Die nagellakjes lijken mij echt chill ik vind nadeel van lakken dat wachten. En zeker als er een extra laag op moet. Ik ga mij zeker deze week even een kleurtje (of 2) uitzoeken.

    Maar even een ander vraagje wat leuk die ringen zo halverwege je vinger waar heb je die gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.