Review : 3.0 Femme Luxe Finery + try on


Fashion, Review, Shoplog / woensdag, juni 19th, 2019

De vorige twee samenwerkingen met Femme Luxe Finery is van beide kanten zo goed bevallen dat we besloten er nog een samenwerking achteraan te plakken, hartstikke tof! Ik mocht net als in de eerste en tweede shoplog wederom vier items naar keuze uitzoeken. Echter bleek het vierde item

al uitverkocht te zijn dus dit keer heb ik drie items in deze shoplog/try on voor jullie. Ik besloot dit keer voor wat gevarieerde items te gaan daar ik de vorige keer natuurlijk meer avondkleding gekozen had. Femme Luxe is een internationale webshop met aantrekkelijke prijzen. Hun kleding is perfect voor een avondje uit of kies juist voor een lekker comfy lounge pakje.

Femme Luxe Finery.

De webshop bestaat uit duizenden artikelen, en het eerste dat opvalt zijn de lage prijzen. Doordat de prijzen zo laag zijn krijg je direct vragen wat betreft de kwaliteit. Maar goed dat kon ik natuurlijk pas na ontvangst beoordelen. Ik koos vier items uit. En alles in maat S/M. Toen ik eenmaal mijn bestelling geplaatst had duurde het ongeveer twee weken voordat ik het pakketje in huis had. Het wordt uiteindelijk bij je thuis bezorgd door PostNL.

Stone Cargo Pants.

Tap to shopTap to shopTap to shop

Deze beige cargo broek zit echt geweldig. Met deze broek kun je de perfecte casual look creëren die je maar wilt. Ik heb erover gekozen de broek de combineren met een bodysuit en chuncky sneakers. Uiteraard zullen een paar hakken ook geweldig lijken onder deze broek. De details zoals het enkel model en de zakken vind ik echt geweldig. Top keuze. Deze beige cargo pants shop je voor €18,95 hier.

Pink print Front Tie Playsuit.

Tap to shopTap to shopTap to shop

Je zult super cute lijken in dit satijnen playsuitje. Ik vind de print erg mooi en het model zit gewoon als gegoten. Het accentueert mijn figuur op alle juiste plekken en het pakje zit erg lekker. Er zit geen stretch in de stof dus dit pakje krijg je niet heel gemakkelijk aan- en uit. Maar goed dat is dat ook het enige nadeel van dit prachtige playsuitje. Het heeft een druk patroon en is gemaakt van goede kwalitatieve satijn. Combineer het met een paar sneakers zoals ik gedaan heb of ga helemaal glam met een paar sexy hakken voor een avondje uit. Dit print pink front tie playsuitje koop je voor €22,95 hier.

Pink Satin Cowl Neck Bodycon Midi Dress.

Tap to shopTap to shopTap to shop

Creëer een super chique look met deze knalroze satijnen bodycon jurk. De rug is open met kruislingse bandjes. Dit is echter wel even een dingetje om dit zelf aan te trekken want je krijgt dit lastig zelf dicht, maar mocht je een hulp bij de hand hebben zou ik daar zeker even gebruik van maken haha. Deze satijnen bodycon jurk is van goede kwalitatieve satijn gemaakt en heeft een waterval decolleté. Combineer het voor een meer casual look met een paar sneakers of ga helemaal op chique met een paar mooie hakken. Succes gegarandeerd in deze jurk! Deze pink satin cowl bodycon midi dress koop je voor €24,95 hier.

Conclusie.

Ik vond de hele ervaring met Femme Luxe heel prettig. Het bestellen in de webshop ging gemakkelijk en de prijzen die aanvankelijk in Engelse ponden worden aangeven worden automatisch naar de Euro aangepast zodat je precies weet hoeveel de artikelen precies kosten.

Ik ben erg happy met mijn drie items van Femme Luxe Finery ik vind de items voordelig en tegelijkertijd van hoge kwaliteit. Daarnaast kan ik de items die ik gekozen heb tijdens alle seizoenen dragen. De verschillende styling manieren zijn eindeloos en dat maakt het voor mij echt ideaal! Wat mij betreft is het echt de moeite waard dat je de webshop van Femme Luxe eens gaat bekijken. Voordelige prijzen, goede kwaliteit en snelle levering. Top! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

De levering duurt ongeveer twee weken. Maar je kan het ook binnen een week of anderhalf in huis hebben. De verzendkosten zijn €7,59 naar Nederland mits je kiest voor de normale leveringstijden 5-14 werkdagen. Je kunt er tegen een extra vergoeding ook voor kiezen om je items express te laten verzenden en dan heb jij je bestelling binnen een dag in huis. Heb je de vorige shoplog nog niet gezien kijk dan even hier.

Ben jij al bekend met deze webshop? Wat vind je van de items? Zou jij hier bestellen of niet? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening. Let me know in the comments below!

Something is wrong.
Instagram token error.

7 Replies to “Review : 3.0 Femme Luxe Finery + try on”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.