Beauty & more

Peel-Off Glittermask – Action

Vorige week was ik even weer in de Action aan het struinen en ik kwam weer een aantal nieuwe skincare producten tegen, waaronder dus dit peel-off glittermasker. Ik besloot hem mee te nemen om voor jullie te testen.

De verpakking ziet er vrolijk uit, lekker girly- roze.

De-stress & refresh your skin

Dat beloofd precies wat ik verwacht van een maskertje. Het masker bevat wilde rozen extract en hamameliswater. En is geschikt voor de normale huid. Diep reinigend en exfoliërend voor de huid.

De verpakking is gemakkelijk te openen, wat best chill is. Want dit soort plastic scheurverpakkingen zijn toch vaak een schaar nodig. Het goedje is rozig met allerlei glittertjes. Ik word er direct vrolijk van!

Het aanbrengen van het maskertje gaat heel gemakkelijk. Het goedje laat zich makkelijk uitsmeren en het wilde rozen extract is goed ruikbaar! Heerlijk. Ik gebruik natuurlijk ook een rozenwater face cleanser, vind de geur en de reinigende werking van rozen ontzettend fijn.

Als ik het voor het aanbreng, blijft het goedje nog roze, maar zodra je het uitsmeert wordt het een normaal transparant maskertje met glittertjes. Beetje jammer! Mijn innerlijke unicorn keek toch stiekem wel een beetje uit naar een lekker kitsch maskertje.

Het maskertje moet 15-20 minuten zijn werk doen. Dus ik ga ondertussen even opruimen en wat rommelen. Ik was een beetje vergeten op de tijd te letten dus ik had het masker 30 minuten in laten trekken. Het voelde alsof ik een massive facelift had gehad 😉

Het masker kon ik gemakkelijk eraf pellen. De kleine restjes die bleven zitten heb ik met lauwwarm water eraf gewassen. Mijn gezicht vervolgens even helemaal met lauw warm water gewassen.

Mijn huidje voelde babyzacht aan na het wassen. Het voelde ook ontzettend fris en schoon en rook helemaal naar rozen extract love it!

Conclusie?

Absoluut een aanrader. Het masker is handig in gebruik, makkelijk te verwijderen, en beloofd wat de verpakking zegt. Zoals het hoort! Het enige minpuntje voor mij was het kleurtje, hij krijgt van mij nu 9 punten omdat het maskertje transparant werd en niet lekker unicorn kitsch roze bleef. Maar dat mag de pret beslist niet drukken! Ik word altijd ontzettend vrolijk van dit soort “maffe” maskertjes. Even een lekker momentje voor jezelf. Top!

Dit masker is te gebruiken vanaf 12 jaar. En is niet geschikt voor een verbrande, extreem gevoelige, beschadigde huid.

Dit masker is nu bij de Action verkrijgbaar voor €0,99! Er zitten 4 maskertjes in.

Wat is jou indruk van dit masker? Vind je dit soort maskers leuk of heb je liever de simpele varianten? Let me know in the comments below!

Something is wrong.
Instagram token error.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.