#nofilter : onduidelijke mannen. Wil hij mij?


#nofilter / maandag, juli 9th, 2018

Mannen. Met dit ene woordje begrijpen heel veel vrouwen precies de achterliggende soms frustrerende betekenis. Ze kunnen zulke onduidelijke wezens zijn. Maar zijn ze echt zo onsamenhangend of toch wel subtiele hintgevers? Hints die jij gewoon liever niet wilt zien? Samen met een aantal vrouwen ben ik heel wat topics over mannen gaan bespreken. Vragen waarmee toch best wel wat vrouwen kampen. En eentje die voornamelijk terug kwam was;

Wil hij mij nou wel of niet?!

Wij vrouwen zijn er heel erg goed in om smoesjes te bedenken voor het gedrag van mannen. Hij is onzeker, hij heeft bindingsangst, hij durft niet te kiezen voor wat hij eigenlijk echt wel, hij heeft geen vechtlust, hij wil onze vriendschap niet op het spel zetten enzovoort enzovoort.

Maar wie houden we nu eigenlijk voor de gek guys?!

Als een man je echt wilt gaat hij voor je. Hij zal doen wat nodig is om je te krijgen. Is dit niet het geval dan ga er maar gewoon vanuit dat hij je niet graag genoeg wil. Het probleem met ons vrouwen is dat als wij een man leuk vinden onze eigen intuïtie negeren. Want we willen hem gewoon te graag! Maar als we beter luisterden naar wat ons instinct al aan geeft weten we heus wel of de object of your affection echt om je geeft of gewoon helemaal niet.

Ik merk dat veel vrouwen die aan het daten zijn of zelfs al in een relatie zitten zich toch afvragen of ze een tijdelijke scharrel zijn, friends with benefits, echt zijn vriendin is en of er zelfs een mogelijkheid is zijn potentiële vrouw te worden. Het enige dat ik met mijn eigen levenservaring kan adviseren is: daden zeggen meer dan woorden. Hij kan je nog zo van je voeten zwepen met prachtige woorden of een prachtige song. Maar trap er niet direct in!

Na mijn hele dating geschiedenis mentaal doorgespit te hebben, ben ik met deze tekenen op de proppen gekomen die toch wel een positief beeld kunnen schetsen voor een mogelijke fairytale happy ending met hem:

Hij denkt als eerst aan jou.

Je kent het wel: “jij bent het eerste waar ik aan denk als ik wakker word en het laatste waar ik aan denk als ik in slaap val…” Kwijl, kwijl. Toch zit er zeker wel een kern van waarheid in. Want hoe leuk is het als jij als eerste opgebeld wordt, als je vriend goed nieuws heeft? “Schatje, ik wilde het je eigenlijk vanavond vertellen, maar ik kan niet meer wachten. Ik heb promotie gemaakt!” Dat is wel heel speciaal, of niet dan? Maar ook als er minder leuk of verdrietig nieuws is en hij belt meteen naar jou, is het een teken. Hij zoekt troost en afleiding bij jou en hij weet dat hij altijd bij jou terecht kan.

Lichaamstaal.

Je kunt heel erg veel aanwijzingen halen uit zijn lichaamstaal. De manier waarop hij je aanraakt en met je omgaat zegt eigenlijk gewoon alles. Geeft hij je kleine kusjes en wil hij je gewoon altijd toch wel even aanraken, dan zit het wel goed. Maar kan hij alleen maar naar je boobies staren, je op je kont slaan en heeft hij zijn broek al op de enkels zodra je de deur binnenkomt dan kun je er eigenlijk wel vanuit gaan dat dit niet echt liefde is. Uiteraard is het belangrijk dat het in de slaapkamer klikt en mag hij zich heus wel eens hitsig gedragen zolang het wel wordt afgewisseld met kleine lieve aanrakingen en gewone zonder bijbedoelingen schattige kusjes.

Hij maakt van jou een prioriteit.

Jullie hebben allebei een druk leven. Werken, sporten, roddelen met je vriendinnen, te druk met je Netflix vrouwenserie. Het kan lastig zijn om dan ook nog eens tijd vrij te maken voor je vent. Hij heeft ook nog genoeg te doen naast zijn baan; gamen, bier drinken met vrienden, voetbal kijken. Wat gewoon een ontzettend positief teken is dat hij je gewoon even belt of appt tijdens de rust van een WK voetbalwedstrijd om je gewoon ff de stand te laten weten. Hij denkt aan je tijdens zijn activiteiten! Of vraagt hij na een gaming sessie van uren of je die nacht wel gewoon bij hem blijft slapen of dat hij lekker bij jou komt pitten. Kortom hij maakt tijd voor je! Iedere man doet dit natuurlijk weer anders en op zijn eigen manier, maar het komt allemaal wel basically op hetzelfde neer.

Best friends, je kunt alles met elkaar bespreken.

Jij en je vent kunnen werkelijk waar alles met elkaar bespreken. Van die ene psycho ex tot je maandelijkse vrouwenperikelen, alles komt weleens voorbij. Jullie hebben eigenlijk geen geheimen voor elkaar, behalve als je een verjaardagscadeau voor hem hebt gekocht. Je moet zelfs je best doen om niet alles daags al via Whatsapp aan hem te vertellen en vice versa, want tja je moet die avond dat je met elkaar afgesproken hebt ook nog wat met elkaar te bespreken hebben. Kortom jullie zijn friends first en lovers second. In mijn nederige mening zijn dit de beste relaties.

Lachen, veel lachen.

Lol hebben, lekker kunnen lachen en jezelf helemaal kunnen laten gaan. Dat moet kunnen als je bij hem bent. Kunnen jullie na honderd keer hetzelfde filmpje gekeken te hebben, nog steeds dubbel liggen? Als jullie dezelfde humor hebben en hier goed gebruik van maken is dat weer een goed teken! En als jullie totaal andere humor hebben… tja, dan merk je dat eigenlijk al heel snel. Humor is namelijk zo belangrijk dat je het meteen merkt als het (niet) klikt. Of als er ongemakkelijke stiltes vallen nadat jij iets grappigs verteld hebt. Lachen is zo essentieel guys dit kan ik niet genoeg benadrukken.

On the road.

Natuurlijk gaan jullie weleens op zondag naar het strand of richting een pretpark. Maar zijn jullie ook al eens langer dan één dag bij elkaar geweest? Een weekendje naar de Ardennen of een awesome stedentrip? Op zo’n vakantie ben je totaal afhankelijk van elkaar en leer je elkaar pas echt goed kennen. Prepare yourself! Wil hij heel graag met je op vakantie en is hij al drie weken van tevoren begonnen (bij wijze dan) met zijn koffer inpakken? Dan ziet hij het wel zitten om alleen met jou weg te zijn en hoef jij je alleen nog maar te ontspannen

Zijn vrienden.

Hetgeen waar je misschien nog wel het meeste tegenop ziet: de hechte vriendengroep. Mannen zijn bij vrienden altijd voorzichtig en nemen je pas mee als je serieus wat voorstelt. Je merkt ook meteen aan zijn houding of hij je wel wil voorstellen. Als jullie toevallig zijn beste vriend tegenkomen in de stad en hij gaat opeens verstoppertje spelen, denk dan nog maar eens na of je wel verder met hem wilt. Maar kan hij niet wachten om jou voor te stellen aan zijn vrienden, omdat hij ze graag jaloers wil maken met zijn mooie, lieve, geweldige vriendin? Dan komt het mannelijk oerinstinct naar boven en is hij echt trots op je!

Hij doet wat hij zegt, doet moeite voor je en is duidelijk.

Als hij zegt je de volgende dag te bellen en hij doet dit ook volgens afspraak dan ga er maar vanuit dat hij je echt wel ziet zitten. Hij is duidelijk wat hij van je wil, een date, seks, meer. Hij spreekt zich naar je uit. Een man dat geen moeite wil doen voor je, zoals bijvoorbeeld zichzelf aanpassen aan jou plannen, jou netjes na een date naar huis brengen, jou geen aanwijzigingen geeft hoe bij zijn huis te komen, jou zelf laat betalen tijdens de eerste date, daarvan kun je wel vanuit gaan dat hij maar 1 ding van jou wil en dat is je lichaam. Een man wat echt meer in jou ziet dan een lekker hapje doet gewoon moeite voor je, hij wil je veroveren en vind dit ook oprecht de normaalste zaak van de wereld want hij heeft zijn eye on the price. Mannen die jou alleen maar laten werken voor hem geven gewoon niet oprecht om je, en gebruiken je voor hun eigen doeleinden maar zien geen toekomstperspectief. Wees hier waakzaam op guys! Het zal je een hoop tranen en rotgevoel besparen!

Heb je n.a.v. dit artikel nog vragen? Stel ze gerust hieronder in de comments of stuur me een DM of mailtje.

Us girls gotta to stick together!

Liefs,

Stephanie

X.

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

16 Replies to “#nofilter : onduidelijke mannen. Wil hij mij?”

 1. Dit is allemaal zi fucking herkenbaar mijn kerel vertoont ook wel tekenen waar ik me zorgen over maak weet niet zo goed wat te doen hiermee want ik hou wel van hem.

  Wat zou jij doen als hij niet echt veel moeite doet en meeste van mij af moet komen?

 2. Ik heb veel problemen met mijn vriend omdat hij het verdomd mij voorstellen aan zijn ouders terwijl hij de mijne wel ontmoet heeft, dit voelt gewoon niet goed en wat ik ook doe en zeg hij veranderd er niks aan zijn vrienden ken ik al wel denk je dat het wel goed zit dan??????

 3. Dat wat je schrijft onder het kopje zijn vrienden heb ik dus meegemaakt en nog houd hij alles gescheiden van elkaar is dit niet heel vreemd???? Je schrijft wel dat dit een heel slecht teken is en het voelt ook niet goed we kwamen een vriend van hem tegen tijdens het winkelen en hij greep me bij de pols en we maakten rechtsomkeer 🙁

 4. Mijn vriend wil niet met mij alleen op vakantie ik ben nu 2 jaar met hem en dit is onze 2de zomer samen en ik begin me hierover nu echt wel zorgen te maken hij wil alleen op vakantie als er mensen mee gaan alleen hij en ik vind hij niks aan is dit niet heel raar??????

 5. Als man kan ik hier nog een hoop van leren het is soms behoorlijk confronterend dit zo zwart op wit te lezen maar het is wel echt een eye opener voor mijn eigen gedrag soms naar vrouwen

 6. Je bent een voorbeeld voor velen!! Dit platform is geweldig je bied mensen niet alleen prachtige blogs en mooie foto’s maar juist wat nog meer belangrijk is een stem achter het schrift en een luisterend oor.
  ❤️

 7. Ik had vanmiddag je blog al gelezen via de mail maar toen wilde ik reageren en toen stond er ‘this site does not excist’ had je de site offline gehaald???
  Je gaat toch niet stoppen met bloggen???
  Hoop het echt niet ik kijk er echt naar uit iedere maandag woensdag en vrijdag!!!

 8. Deze serie #nofilter is echt on point babe niet normaal gewoon iedere vrouw kan zich hierin vinden en iedere man zou hier wat mee moeten gaan doen en er iets van opsteken met al dat ge-mindfuck.

  En je insta pic is echt helemaal off the charts woojooo

  Love ❤️

 9. Ik heb een tijdje niet meer gereageerd maar heb wel alles gelezen weet eigenlijk niet waarom ik niets meer gezegd heb want je blaast me omver met je prachtige woorden je ontwikkelt en groeit en ik denk echt dat je na moet gaan denken om je eigen boek te schrijven je hebt een onwijs fijne schrijfstijl en je woorden komen binnen je bent echt een prachtig mens ❤️

 10. Ik had je blog vanmiddag al gelezen en loop er eigenlijk al de hele dag mee in mijn hoofd en ik realiseer me dat je fucking gelijk hebt en ik met de verkeerde gozer aan het daten ben hij doet alles het tegenovergestelde van jou lijstje en ik weet al een poosje dat het niet goed is maar wilde het gewoon niet zien want ik vind hem zo leuk maar ik geef en geef en wat schiet ik er mee op?
  Vind je het goed dat ik je een mailtje stuur met het hele verhaal? Zou graag jou mening willen Xxxxxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.