Nieuw! Hema sheet masks


Beauty & more, Inspiratieblog, Storytime / maandag, juni 3rd, 2019

No more excuses to take some time to yourself!

De Hema blijft zich constant ontwikkelen en nieuwe gezichtsverzorgingsproducten uitbrengen. Zo zijn er nu drie verschillende sheet masks verkrijgbaar die gewoon heerlijk zijn. En daarnaast zijn het allemaal 10 minuten maskertjes, wat gewoon ontzettend handig met onze druk bezette leventjes. Nu is er geen excuus meer om een momentje voor jezelf te pakken!

Hema heeft dus drie verschillend sheet masks uitgebracht, Glow, Anti Imperfection en Goodbye To Dry. Alle drie hebben ze verschillende verzorgende eigenschappen en ingrediënten, kortom voor ieder wat wils.

Glow Sheet Mask.

Dit masker bevat taurine en gember extract. Voor een gezonde en stralende huid. Dit masker is bedoeld voor de vermoeide huid, het voed de huid en laat een gezonde glans achter. Je huidje voelt als herboren.

Anti-imperfection Sheet Mask.

Dit masker bevat hamamelis extract en collageen. Verbetert de uitstraling en textuur van de huid. Dit masker is uitermate geschikt voor de onrustige huid. Dus heb je last van onzuiverheden dan is dit masker heerlijk voor je. Je huid voelt na gebruik gelijk een stuk rustiger. Rode plekjes verdwijnen als sneeuw voor de sneeuw. Echt een goed masker voor wanneer jij je er op je beste wilt uitzien!

Goodbye To Dry Sheet Mask.

Dit masker bevat hyaluronzuur. Voor een gehydrateerde huid en een mooiere teint. Dit masker is voornamelijk gezicht voor de droge huid. Dit masker voedt de huid intens en voelt helemaal weer verfrist en zacht aan.

Drie verschillende maskertjes en ieder met een bepaalde uitgangspunt. Gebruiksaanwijzing: vouw het masker voorzichtig uit. Breng het masker aan op een schoon en droog gezicht. Laat het masker tien minuten zijn werk doen. Verwijder het masker en masseer de overgebleven essence in je huid. Afspoelen is niet nodig. Vermijd uiteraard contact met mond en ogen.

Conclusie.

Deze maskertjes vind ik echt ideaal! Voor wat je ook maar nodig bent is er een masker beschikbaar. Als je het masker aanbrengt voelt het een beetje koud aan. Maar persoonlijk vind ik dit wel lekker. Het voelt direct verfrissend. Mijn persoonlijke favoriet is de anti-imperfection dit omdat ik een hele onrustige huid heb. Dus dit masker is daarom perfect voor mij. Hele fijne gezichtsverzorgingsproducten.

Deze maskertjes zijn nu bij Hema verkrijgbaar voor €2,00 per stuk. En deze week heeft Hema een toffe aanbieding waarbij alle gezichtsverzorgingsproducten 2+1 gratis zijn!

Kende jij deze maskers al? Zo niet wat is je eerste indruk? Ik ben heel benieuwd naar jouw mening let me know in the comments below!

Something is wrong.
Instagram token error.

6 Replies to “Nieuw! Hema sheet masks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.