Blogmas

Mijn krankzinnig dure Christmas Wishlist – Blogmas 22

 

Als ik geld als water zou hebben zouden deze items direct gekocht worden. Helaas zit ik niet zo ruim bij kas en blijft het maar bij fantaseren, en natuurlijk het schrijven van deze 22ste Blogmas post. Maar ook dat lijkt me wel weer zijn charmes te hebben, dat je nog altijd wensen hebt, iets dat de rijken onder ons niet echt meer ervaren denk ik. Laten we snel eens gaan kijken wat ik instant zou kopen als ik ontzettend veel geld had!

 

Apple Macbook Air.

 

Goed materiaal is natuurlijk altijd het halve werk. En dat geldt voor mij als blogger net zo goed. Mijn eigen laptop is gewoon niet echt dat wat het moet zijn. Ik kan ermee schrijven, maar daar is alles eigenlijk ook mee gezegd. Hij is traag met opstarten van zo’n beetje alles. En hij is onlangs terug gezet naar fabrieksinstellingen dus ik bedoel maar. Dus een apparaat waar je van op aan kunt en waarmee je fatsoenlijk kunt werken zou echt de nummer 1 op deze krankzinnige dure kerst wishlist staan!

 

 

De duurste Harry Potter Merchandise.

 

 

 

Er zijn een aantal items die je als verzamelaar van Harry Potter merchandise heel graag wilt hebben maar wat je eigenlijk veel te veel geld kost. Om voor nu even drie dingen te noemen (want er is natuurlijk zooooo veel meer!) zou ik direct Fawkes the Phoenix kopen op standaard. Ik zou in dit geval niet gaan voor de diorama want ik vind deze gewoon amazing. De Tri Wizard Cup do I need to say more!? En natuurlijk de op schaal gemaakte versie van Hogwarts die meer dan €300,- kost!

 

The Walk-In Closet.

 

 

 

Ik doe het momenteel met een kledingkast die zijn beste tijd gehad heeft en een enkel kledingrek. Mijn overige kleding staat in dozen in een inbouwkast op een kamer die ik zou kiezen als mijn walk-in. Ik zou hem precies zo luxe maken als dat ik hem zou willen. Geen kosten sparen, want dat is met deze fantasy wishlist natuurlijk niet nodig. Dus er zouden lichtjes zijn die automatisch op beweging aangingen, een dik tapijt en de mooiste spiegels en kroonluchters. En natuurlijk zou ik eindelijk fatsoenlijk al mijn kleding, accessoires en schoenen normaal in 1 ruimte kunnen opbergen.

 

Dagje Shoppen.

 

 

 

En in dit dagje zou ik alles kopen dat ik zou willen hebben. Geen wikken en wegen, maar gewoon afrekenen. Dus hierbij zou natuurlijk ook de Primark inbegrepen zijn en ik zou gewoon helemaal losgaan en het personeel zou me die dag immens dankbaar zijn voor mijn bezoekje aan hun winkel.

 

Huishoudelijke dure aankopen.

 

 

Ik zou alles vervangen als ik daar het geld voor had. Ik zou kiezen voor een retro koelkast en wasmachine in dezelfde stijl als mijn magnetron alleen in een neutrale kleur. Ik zou eindelijk een bank kopen die er mooi uit ziet en lekker comfy zit zonder te kijken op het prijskaartje.

 

En natuurlijk zijn er nog wel veel meer dingen die ik graag zou willen hebben. Maar dit zijn toch wel de dingen die me direct te binnen schieten. Gelukkig ben ik niet echt materialistisch ingesteld en meer pragmatisch. Dus ik wacht rustig de tijd af tot het moment daar is dat ik voldoende geld op de bank heb staan of gespaard dat we deze dingen kunnen realiseren.

 

 

Wat zou jij willen kopen als geld absoluut geen issue was? Let me know in the comments below!

 

Something is wrong.
Instagram token error.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.