Mancold, een vreselijke aandoening.


Lifestyle, Random / woensdag, oktober 24th, 2018

Ik ben sinds zondagnacht volledig uit de running. Ach wat zeg ik, “volledig“, ik draai nog steeds wasjes, laat nog steeds meerdere keren per dag in dit herfstige koude weer Roza uit, doe de afwas, haal mijn eigen eten en drinken, maak de badkamer en de toiletten schoon, haal de boodschappen. Kortom ik had vannacht even een bonding moment met het andere geslacht onder de noemer ontiegelijke zelfmedelijden. Maar waar dat bij mij een dipje is, is het bij mannen toch echt wel serieuze business. Dus onder het mom van fuck zelfspot ik spot wel met jou dit artikel.

De ‘mancold’ zien we de laatste tijd zoveel om ons heen, dat het zelfs is opgenomen in online woordenboeken. Bijzonder genoeg uit een griepje zich totaal anders bij mannen dan bij vrouwen en gaat dat gepaard met een heleboel emotie. Je kent het wel: je vriend/broer/vader heeft een koutje gevat en alles is ineens zó zwaar. The Urban Dictionary beschrijft deze ‘serieuze’ aandoening als volgt:

‘Het verwijst naar de verschrikkelijke slopende ziekte onder de naam ‘mancold’. Bijna alle mannen zullen sterven aan deze verkoudheid, tenzij ze onmiddellijk worden toegediend met grote hoeveelheden hersenloze TV zoals Tell Sell en kinderprogramma’s. Als de man beter wil worden, is het essentieel dat de man niet uit bed of van de bank af komt. Tissues en nodige middelen zoals chocoladekoekjes, een kop thee en een Big Mac zijn een must have. Deze middelen moeten dan ook opgehaald worden door een vrouw die op dat moment in de buurt is.’

Vrouwen over de hele wereld delen graag hun ervaringen met de mancold en dit levert grappige en herkenbare posts op.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Ok, na toch voor mijn huidige staat van welzijn productief dagje, geef ik het voor nu toch echt even op en ga even weer toegeven aan mijn griep.

Tot vrijdag guys!

Liefs,

Stephanie

X.

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

6 Replies to “Mancold, een vreselijke aandoening.”

  1. First of all top dat je blogt terwijl jij je hondbelabberd voelt.
    En second deze blog is hilarisch echt geweldig mijn kerel vergaat ook letterlijk als het wat heeft LOL

  2. Hahahaha echt geweldig en zo de waarheid.
    Kerels zijn gewoon zwakke wezens.
    Ook al had je ff medelijden met jezelf dan nog.
    Kerels kunnen niks hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.