Blogmas

Laatste post van 2018, best nine – Blogmas 24

 

Mijn laatste Blogmas post is tevens ook mijn laatste post in 2018, omdat ik natuurlijk na vanavond lekker vakantie neem. Het leek me daarom leuk om te kijken wat mijn ” best nine ” foto’s waren op Instagram dit jaar. Kortom welke 9 foto’s hebben de meeste likes binnen gehaald?! Kijk snel met me mee.

 

Op deze website kun jij je Instagram handle invoeren om ook te kijken welke posts van jou het best gescoord hebben dit jaar. Uiteraard heb ik dus zelf ook deze site gebruikt voor mijn uitslag. En dit zijn ze dan mijn best nine.

 

 

 

Laten we ze stuk voor stuk even onder de loep nemen welke momenten dit precies waren en wanneer in 2018.

 

 

Deze foto is er eentje van meerderen, een setting die mijn bestie en ik gecreëerd hebben. Dit was tijdens de zomer en we hadden een meidenavondje deze avond.

 

 

Ik weet nog dat deze foto het extreem goed gedaan heeft bij mijn mannelijke volgers. En je denkt nu vast goh die is vol van zichzelf maar nee, ik heb ontzettend veel complimenten gekregen over.. jawel… de auto.

 

 

Dit is een carrouselpost (meerdere foto’s in 1 post). Dit was tijdens de zomer uiteraard, en dit was een dag waarop ik mij lekker sassy voelde en dat zag je weer terugkomen in deze post en vooral in de caption.

 

 

De setting van deze foto had ik van Pinterest overgenomen. Ik vond dat zo’n leuk idee een mooi avondjurkje tijdens de zonsondergang op het strand. En…. Et voila.

 

 

Deze foto vond ik zelf niet heel geweldig weet ik nog maar ik had hem maar gepost omdat ik geen andere foto’s achter de hand had. Het was bloedverziekend warm deze dag en het maken van deze foto was een crime. Geloof me dat het timen van het opwaaien van zo’n jurkje tijdens een hittegolf een heel ding is.

 

 

Deze foto is gemaakt vlak voordat ik weer voor het eerst uitging met mijn zusje deze zomer. Ik heb deze foto volgens mij een weekje later gepost en zat toen in een dipje dat duidelijk te lezen valt in mijn caption. Ik mag graag songteksten verwerken in mijn captions die mijn gevoel op dat moment verwoorden. De foto zelf vond ik erg mooi en creatief zo’n verlichte paraplu. Ik vind dit persoonlijk 1 van mijn mooiste foto’s.

 

 

Deze foto is een vrolijke maar ik weet nog dat er een heleboel gaande was emotioneel achter de schermen. Wat maar weer aangeeft dat Instagram inderdaad fake is. En ja ook de mijne, met uitzondering van mijn captions, hoe leuk het plaatje ook de captions geven altijd weer hoe ik me werkelijk voel. De Victoria’s Secret tasjes vond ik overigens een leuke touch hebben in deze foto.

 

 

Dit was voor mij echt een money shot zoals ze dat noemen. Ik vond dit een hele gave foto en heb deze ook lang gebruikt als mijn profielfoto’s op al mijn sociaal accounts. Deze dag voelde ik me heel erg goed en dat straalde ik met zowel de foto als de caption uit. Daarnaast vind ik oldtimers gewoon echt heel gaaf en dit was wel een hele speciale, die je niet vaak tegenkomt.

 

 

Eindelijk dan nu geen zomer foto, maar eentje begin van de herfst. Het begon zoals je ziet net echt koud te worden en tijd voor de winterjas. Deze foto is gemaakt bij de bioscoop en het toffe hieraan vond ik al die kleurtjes van de M&M’s.

 

Zoals je kunt zien op mijn best nine screenshot aan het begin van deze post heb ik tot dusver in 2018 137 foto’s gepost op Instagram. En deze 9 zijn dus als beste uit de bus gekomen. Voornamelijk de zomerfoto’s hebben het erg goed gedaan. Ik moet ook zeggen dat ik deze zomer ook echt een keer volledig benut heb om mooie plaatjes te schieten en lekker fotografisch creatief bezig te zijn. Het voordeel met zomers fotograferen is het daglicht. Ik ben natuurlijk mensen nodig die mij kunnen fotograferen en dankzij het lange licht in de avond konden we vaak in de avond shooten. Nu in de winter merk ik dat het lastiger is foto’s te maken omdat iedereen, inclusief ikzelf overdag bezig zijn en er dus weinig tot geen tijd is om foto’s te maken. En de foto’s die wel gemaakt worden zijn vaak in de avonden. Kijk dan is een Instagram hubbie weer makkelijk! 😉

 

Maar goed anyways, dit waren mijn beste 9 foto’s dit jaar. Leuk te zien welke goed scoren en even weer met jullie terug te kijken op die momenten. Dit was mijn laatste Blogmas, de vakantie begint voor mij deze kerstavond. Ik hoop dat jullie ook lekker vakantie hebben en dat jullie hele fijne feestdagen tegemoet gaan!

 

 

Ik zie jullie dus weer op donderdag en vrijdag 3 & 4 januari 2019. Tot dan! En nogmaals hele fijne feestdagen en alvast een heel gelukkig nieuwjaar!

 

 

Something is wrong.
Instagram token error.

6 reacties

 • Gerda Scholten

  Dit is leuk zeg ik heb zelf geen Instagram maar wauw wat een mooie foto’s allemaal meid.
  Ik heb onwijs genoten van Blogmas en wil je echt even bedanken voor een geweldige 24 dagen met vernieuwende en creatieve artikelen.
  Ook in 2019 heb je mij als trouwe lezer.

  Ik wens jou en je familie en vrienden een hele fijne kerst en gelukkig uiteinde toe!

  Kus

 • Floor

  Je hebt een geweldige Blogmas gedaan echt geweldig!
  Geen dag was afgeraffeld of wat dan ook. Iedere dag gaf je ons weer een prachtig stukje blogpost.
  Ik hoop dat je beseft wat voor prestatie dit is om iedere dag je deadlines te halen en iedere dag mensen te vermaken en iets creatiefs te creeeren.

  Ik wens je een hele fijne kerstdagen toe als iemand het verdiend ben jij dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.