Kruidvat shopping haul


Beauty & more / donderdag, mei 16th, 2019

Om de zoveel maanden sla ik even weer groot in bij de Kruidvat. En deze week had ik helemaal geluk want alle producten die ik nodig had waren nagenoeg allemaal in de aanbieding. En als Hollander weet ik natuurlijk een lekkere aanbieding zeker te waarderen. Kijk snel met me mee wat ik allemaal gehaald heb.

Nivea dag- en nachtcrème.

Ik hou van deze Nivea Essentials! Het is een hele fijne hydraterende crème (beide) en het voelt instant fris aan op de huid. Ik gebruik de crèmes voor de normale tot gemengd huid. Alle Nivea gezichtsproducten zijn nu 1+1 gratis.

Catrice concealer.

Deze concealer van Catrice gebruik ik al best een tijdje en ik ben er erg tevreden over. Het is een mooie dekkende (maar niet té) concealer die mooi geblend kan worden met de rest van mijn make-up. Ik heb deze concealer in de kleur 010 porcelain.

Nivea deodorant.

Ik gebruik altijd de deodorants van Nivea, deze irriteren mijn huid niet en ik blijf gedurende de dag droog. En dat is een zekerheid die ik wel graag wil hebben en geen zorgen over zweetplekjes. Top product! Ook de Nivea deodorants zijn nu 1+1 gratis.

Kruidvat leave-in conditioner.

Krullen zijn uiteraard erg mooi, maar ze vergen ook veel onderhoud. 1 van de producten die ik dagelijks gebruik is deze leave-in conditioner van de Kruidvat. Ik gebruikte vroeger altijd de perfecte krul van Andrélon, maar deze is net zo goed en stukken goedkoper.

Garnier micellair reinigingswater en ooglotion.

Ik vind het micellair reiningswater van Garnier echt een topproduct. Het haalt gemakkelijk mijn make-up eraf en reinigt goed mijn huid die natuurlijk dagelijks best wat te verduren krijgt. Daarnaast voelt mijn huid ook heerlijk zacht aan na gebruik. Voor mijn ogen ben ik meestal een beetje extra power nodig en gebruik ik ook nog een oogreinigingslotion van Garnier. Waterproof mascara kan vrij hardnekkig zijn en dit product is daarvoor lekker effectief. De gezichtsverzorgingsproducten van Garnier zijn deze week ook 1+1 gratis.

Kruidvat conditioner.

Deze eigen haarverzorgingslijn van Kruidvat vind ik heel erg overeenkomen met bepaalde conditioners van Andrélon en wederom natuurlijk veel goedkoper. Mijn haar is van nature al vrij droog omdat ik krullen heb, dus ik gebruik altijd de conditioner voor extreem droog en beschadigd haar, door het blonderen en alle behandelingen kan mijn haar wel een extra boost gebruiken.

En dit was hem dan alweer. Shop jij regelmatig bij de Kruidvat of heb jij een andere to-go drogist? Ik ben heel erg benieuwd let me know in the comments below!

Something is wrong.
Instagram token error.

4 Replies to “Kruidvat shopping haul”

  1. Ik shop ook altijd bij de Kruidvat en ik ben ook nog wel wat nodig dus deze aanbiedingen zijn top bedankt voor de tip meid

    Knuff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.