Juicy Q&A


Let’s Talk / dinsdag, mei 14th, 2019

Vorige week deed ik een oproepje op Instagram waar jullie íedere vraag mochten insturen. Want dat is natuurlijk wat een juicy Q&A inhoud, maar ik moet best zeggen dat ik niet verwacht had dat ze zó juicy zouden zijn. Maar goed wie A zegt… so let’s get started!

Dit heeft een vriend van mij ingezonden. Dit is uiteraard een grapje. Maar ik zal jullie vertellen wat ik hem heb geantwoord en dat was “met jou altijd“. Haha.

Nee nog nooit. Ik ben 100% heteroseksueel.

Ja, dat is in mijn vorige huis een keer gebeurt. Mijn huis werd van top tot teen gerenoveerd en ik had dus gedurende een periode van zes maanden bouwvakkers om mijn huis. En tijdens 1 van die keren dacht ik alleen te zijn, en ik liep naakt van de badkamer naar mijn slaapkamer en stond ik oog en oog met een schilder die mijn slaapkamer kozijnen aan de buitenkant aan het verven was. Ik geneerde me uiteraard dood. Maar de bikkel die ik ben heeft zich aangekleed en heeft de man in kwestie een kopje koffie aangeboden. Afgezien van een sluw glimlachje en een blosje op zijn wangen liet hij niets merken. Dit vond ik heel netjes van de man.

Nee. Ik kan niet tegen die hitte, vind ik vreselijk benauwend en krijg daar echt een soort claustrofobie van. Daarnaast vind ik het zitten naakt zweten met allerlei vreemde mensen nu niet echt een uitnodigend concept.

Pyjama, een groot shirt. Ligt eraan hoe koud het is.

Nou ik heb werkelijk waar geen idee. De eerste keer dat ik een piemel IRL zag was tijdens mijn eerste keer en er waren toen zoveel indrukken dat het zicht van de piemel zich niet echt geregistreerd heeft haha.

Ja, dat heb ik weleens gehad. Natuurlijk kun je dat niet echt een vriendschap noemen, maar ik ben wel een tijdje om gegaan met een meisje dat eigenlijk altijd bij ons groepje op de universiteit hing maar er niet echt bij hoorde, al probeerde ze dat dan natuurlijk wel heel erg. De keren dat we buiten school dan met haar omgingen vond ik dan ook helemaal niets. Maar ja, alles voor het groepsmoraal dan he.

Nee. Want jaloezie vind ik een verspilde nare emotie. En daarnaast jaloezie in deze context is meer afgunst en ik kan me niet voorstellen ooit afgunstig te zijn op mensen van wie ik hou. Ik gun hun alleen maar het beste in hun leven. En iedere prestatie van hun ben ik alleen maar trots op. Dus nee, absoluut niet.

Ja, die draag ik weleens.

Ja, nagenoeg altijd. Ik douche me iedere dag en ik houd het ontharen dan ook dagelijks bij. Het kan natuurlijk voorkomen dat het een dag te druk is geweest of dat ik mijn dag gewoon niet heb en dan laat ik dat echt weleens zitten hoor. Maar normaliter dus wel ja.

Dat wat ik nu heb. Natuurlijk blond. Dit is gewoon de beste kleur voor mij en dat echt goed bij me past. Ik heb zo’n beetje alles uitgeprobeerd maar ik kom altijd weer uit op blond.

Ik vind slipjes het fijnst zitten. Hipsters vind ik helemaal niks en strings draag ik wanneer ik iets aan heb waarbij ik niet wil dat mijn ondergoed zichtbaar is.

De Ikea. Haha.

Iedere vrouw heeft denk ik wel iets te “klagen” over haar lichaam. Maar over het algemeen genomen ben ik best tevreden. Alles kan natuurlijk strakker en meer gespierd, maar ja dat betekent flink sporten en dat is nu dus niet echt mijn ding. Niet dat ik niets aan fysieke beweging doe hoor! Maar ik zie mezelf niet snel 3 tot 4 keer per week naar de sportschool gaan en mijn leven te laten beheersen door calorieën. Ik vind dat het leven ook iets is om lekker van te genieten en daarvan is eten en een wijntje best belangrijk voor mij. Dan maar niet het ideaalbeeld hoor!

Nou als we het dan hebben over een (voor mij) bizar standje dan is dat met stipt op nummer 1 standje 69. Wie dat ooit uitgevonden heeft, zo ongemakkelijk en totaal niet sexy of flatterend. Qua “normalestandjes ben ik geen fan van doggy. Voor veel vrouwen is dit anders want die prefereren dit standje, maar ik vind het te gevoelig en daarnaast heb ik ook totaal niet het idee te connecten met mijn partner dan. Vind dat gewoon niet prettig.

Nee nog nooit. Als ik een relatie heb dan zit ik daar ook voor de volle 100% in. Ik sta dan helemaal niet open voor een ander persoon. Ook niet als het niet helemaal gaat zoals dat het moet gaan. In een relatie heb ik echt tunnelvisie en zie ik alleen hem.

Nou ik was er eigenlijk helemaal nog niet klaar voor. Maar ik voelde toen een enorme druk om deze ervaring gehad te hebben omdat iedereen in die tijd al seks gehad had. Dus uiteindelijk heb ik het maar gewoon gedaan, maar het was ongemakkelijk, niet fijn en ik vind het soms best jammer dat ik niet gewoon naar mijn eigen gevoel geluisterd heb en gewacht had, maar ja, gedane zaken nemen geen keer loves.

Afgelopen zondag. Het was natuurlijk Moederdag en ik heb geen relatie meer met mijn moeder. Maar dat neemt niet weg dat ik dit heel erg naar en rot vind. Maar ik kan de situatie helaas niet veranderen. Maar dat grijpt me dan toch weleens aan en zeker met dit soort dagen.

Niet zo zeer gemeen, maar wel een BNer die uiterst arrogant was en zich echt te goed voelde voor de feesttent waar hij toen moest optreden. Ik was toen helemaal gek van de man, zijn zang, zijn voorkomen en ook zeker zijn uiterlijk. Ik vond het hele plaatje toen gewoon heel appealing. Tot ik dus zijn arrogantie zag op dat podium met zijn denigrerende opmerkingen naar het publiek. Ik was er spontaan helemaal klaar mee.

Aan mijn lippen pulken. Als ik gestresst of gespannen ben en ik heb niets op mijn lippen dan zit ik eraan te pulken. Velletjes eraf pulken soms tot bloedens toe. Heel goor vind ikzelf.

Vind ik een mooie trilogie. Maar de affiniteit wat ik ermee heb is de romance. Dat hele bdsm zoals het uitgebeeld wordt in de films en boeken daar heb ik niets mee. En op de vraag of ik zelfs weleens aan bdsm gedaan heb, ja, alleen aan bondage. Zowel bij een ander als mijzelf. Dat kan best wel wat hebben voor als je een keer iets anders wilt. Maar over het algemeen genomen heb ik er niet echt wat mee.

Toen ik 15 was. Ik was een laatbloeier. En kreeg pas laat echt borsten. Ik weet nog goed dat ik voor het eerst dan eindelijk naar de Livera ging. Ik was zo trots als een pauw en ging express aan een medewerkster daar vragen voor wat ze mij zou aanraden. Voelde me echt een vrouw van de wereld toen haha.

Ja, ik ben single. En waarom? Omdat ik de juiste persoon nog niet ben tegengekomen.

Nee en dat zie ik ook nooit gebeuren. Dat is gewoon helemaal niets voor mij. Ik vind seks iets van twee mensen, daar hoort gewoon niet nog een persoon bij.

Ja, die heb ik. Mijn hele leven heb ik gezegd geen kinderen te willen, dat dat gewoon iets was dat niet voor mij zou zijn. Maar een aantal jaar geleden is dit veranderd. En het hebben van een gezin, een familie lijkt me een prachtig iets. Dus ja, ik wil zeker ooit kinderen. Mits het me natuurlijk gegund is.

Ik vind dat ik al erg open en eerlijk ben in deze blog. Dus ik hou deze lekker voor mezelf! #sorrynotsorry

Arrogantie, onbeleefdheid, onverzorgd zijn, besluiteloosheid. Dit zijn echt wel de dingen dat ik een enorme afknapper vind.

Haha, sorry dit vind ik echt hilarisch, grof, maar hilarisch. Nee. Ik heb geen pruik, mijn krullen zijn puur natuur. Ik ben gewoon gezegend door moeder natuur met een mooie dikke bos met krullen.

Dat was een date met een man die heel erg verliefd was op zichzelf. Hij praatte aan één stuk door over zichzelf en als ik er tussen probeerde te komen kapte hij dat abrupt af om vervolgens weer verder te gaan om over zichzelf te praten. Ja, deze date was echt een aanfluiting.

Nee, dat zie ik niet gebeuren. Ik kan vrouwen echt heel erg mooi vinden, maar ik heb me nog nooit seksueel aangetrokken gevoelt tot een vrouw. En als ik er dan verder over nadenk wat ik dan zou moeten doen met een vrouw, nee dank je. Dat is gewoon niet voor mij.

Nee, nog nooit gelukkig. Ik heb nog nooit een pregnancy-scare gehad en daar ben ik heel erg content mee. Het lijkt me namelijk helemaal geen prettige ervaring. Tenzij je het natuurlijk plant om zwanger te worden. Dat moment lijkt me wel heel erg speciaal om met je partner te delen. Dat je beiden graag zwanger wil worden en een kindje wilt. En dat het dan zover is. Dat lijkt me erg mooi en speciaal.

Ik schaam me niet ergens voor.

Naja, om heel eerlijk te zijn- leuk is anders. Ik vind haatcomments erg naar en vervelend. Ik vind het ook een verspilling van energie. Ik begrijp gewoon niet waarom mensen een ander bewust met dat soort negativiteit willen opzadelen. Je kunt iets ook gewoon denken, maar moedwillig iets online commenten vind ik echt next level. Laat elkaar gewoon lekker in de waarde en verspreid die negativiteit gewoon niet. Vind je iets niet leuk om te zien, scroll dan gewoon verder. Dat soort giftige energie moet je gewoon niet willen verspreiden of zelf in verdwijnen.

Dit vond ik wel een leuke vraag. Ik deel natuurlijk veel van mijzelf online. Maar dat is maar een klein gedeelte van wie ik ben of meemaak. Dus hetgeen dat voor jullie online zichtbaar is, is zeker niet de realiteit. Ik deel voornamelijk de leuke dingen met jullie, de mooie plaatjes. Maar meer dan dat zien jullie ook niet. Dus hoe fake ben ik online? Naja, dat wat jullie zien is wel allemaal real. Maar er is gewoon nog zoveel meer, ook minder leuke dingen waarvan ik die bewust niet deel omdat ik daar de meerwaarde niet van inzie. Maar ik fake niet in de zin dat ik mezelf anders voordoe dan dat ik ben. Ik deel gewoon niet alle dingen. Dus ben ik dan fake online? Misschien een beetje dan.

Dit waren ze dan de Juicy vragen. De vragen die ik niet beantwoord heb gingen te ver of ik had daar gewoon geen ruimte meer voor, anders komt er natuurlijk geen einde aan deze blog. Die wie weet doe ik dit in de toekomst nog wel een keer en beantwoord ik ze dan. Ben benieuwd wat je van deze pittige en zeeeeér persoonlijke Q&A vind, let me know ik the comments below!

 

Something is wrong.
Instagram token error.

6 Replies to “Juicy Q&A”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.