Iemand een beterschapskaart sturen ? Doe je via Kaartje2go


Inspiratieblog, Review / maandag, september 17th, 2018

Beterschapskaarten. Natuurlijk niet de leukste kaarten om te versturen, want de ontvanger is natuurlijk ziek, geopereerd of heeft iets anders vervelends. Maar ik denk wel dat beterschapskaarten de leukste soort kaarten zijn die men kan ontvangen. Tijdens mindere momenten is niets prettiger dan te weten dat je iemand om je heen hebt die je steunt en zeg nou zelf wat is nu een fijnere manier om dit te laten zien en iemand dit te laten voelen dan met een leuk kaartje?

Iedereen jong of oud, kind of volwassene, man of vrouw, je collega, kan weleens een beterschapskaartje gebruiken. Maar wat moet je zeggen? Ik weet uit eigen hand hoe moeilijk het soms kan zijn om in lastige situaties de juiste woorden te vinden. Ja- zelfs als schrijver. Daarom is het zo fijn dat er bedrijven als Kaartje2go zijn die met verschillende soorten kaartjes, die wel allemaal hetzelfde onderwerp bekleden, maar geschikt zijn voor iedere ontvanger. Wees dus niet zo ongerust om de juiste woorden te vinden. Vind gewoon het juiste kaartje, dat is meer dan voldoende.

Kaartje2go heeft beterschapskaarten voor iedereen. Man, vrouw, kind of collega. Je kunt zelfs verschillende thema’s (situaties) kiezen, zoals bijvoorbeeld een opkikkertje, of iets gebroken, ziekenhuis of zelfs voor ernstig zieke mensen. Kortom voor iedereen die wel een steuntje in de rug verdiend heeft ben je bij Kaartje2go aan het juiste adres!

Naast de gewone kaartjes waar je uit kunt kiezen, kun je ook je beterschapskaarten customizen met bijvoorbeeld je eigen foto. Dat is natuurlijk helemaal persoonlijk voor degene die jij met je kaartje wilt steunen. De opties zijn eindeloos!

Na zelf even rondgestruind te hebben op Kaartje2go was ik prettig verrast te zien hoeveel verschillende soorten kaartjes er zijn. Of je nu een traditionele beterschapswens wilt sturen of je wilt graag een hipper/meer trendy of zelfs grappig kaartje versturen, het is er allemaal.

Mijn favoriete beterschapskaarten zijn:

Kind

Man

Vrouw

Collega

Kortom Kaartje2go heeft voor iedere ontvanger het juiste, fijnste en leukste steuntje in de rug. Het fijne aan Kaartje2go vind ik dat er aan iedereen gedacht wordt, in welke situatie dan ook. Alleen het uitzoeken van een kaartje is al een fijne ervaring.

En ben je nieuwe klant? Dan is je eerste kaartje bij Kaartje2go ter waarde van €3,85 helemaal gratis! Check snel hier de website van Kaartje2go en begin met het ontwerpen van je kaart. Een fijne ervaring voor zowel jezelf als de ontvanger.

Heb jij al eens een kaartje verstuurd via Kaartje2go? Wat is jou mening over het versturen van een beterschapskaartje? Let me know in the comments below!

Liefs,

Stephanie

X.

Deze blog is geschreven in samenwerking met www.kaartje2go.nl

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

20 Replies to “Iemand een beterschapskaart sturen ? Doe je via Kaartje2go”

 1. Altijd fijn als er een mailtje binnenkomt dat er een nieuwe blog van jou klaar staat. Wat een verrassend leuk artikel zeg! Dit geeft maar weer aan dat jij schrijven echt wel in de vingers hebt. Wat betreft je vraag ik heb onlangs nog een beterschapskaart moeten sturen aan een tante die uitbehandeld is. Dus beterschap is een beetje lullig om te sturen, dus werd het een opkikkertje. Maar wat voor opkikkertje kun je iemand in zo’n situatie geven. Ik heb nog nooit zo’n lastig kaartje verstuurt dan deze. Maar ik wilde gewoon dat ze wist dat ik aan haar dacht. Maar of ik er goed aan gedaan heb? Weet ik niet…

  1. Klopt de gelegenheid is niet mooi, maar het gaat om de gedachte erachter. En iemand die zich zo rot voelt kan wel een steuntje in de rug gebruiken ❤️

 2. Bij een griepje of een breuk vind ik dit soort kaartjes sturen niet vervelend, fijn zelfs. Maar bij grotere dingen vind ik het veelal lastig. Je wilt wel laten weten dat je er bent maar een kaartje voelt dat ook weer zo lullig weet niet lastig hoor!

 3. Mooie zin al heb je niet de juiste woorden vind het juiste kaartje echt heel mooi geschreven ❤️❤️ En ik moet toevallig een kaartje versturen (samenwonen) handig dat je net deze blog schrijft verstuur normaal via greetz ga ik nu kaartje2go proberen

 4. Zoals altijd mooi geschreven.
  Ik heb geen moeite met dit soort
  kaarten te verzenden.
  Vorige week nog een kaart verzonden
  ook via Kaartje2go trouwens voor
  mijn oom die middenin een gevecht tegen
  kanker zit.
  Je verstuurt een beetje liefde en dat is in
  mijn boekje altijd welkom

 5. Vind altijd interessant dit soort blogs je laat ons toch weer kennis maken met (soms) onbekende firma’s en producten en zo ontdek je weer nieuwe dingen. Ik ga zeker eens een kaartje versturen via Kaartje2go!

  Leuke kaartjes trouwens ook die je uitgekozen hebt als jou favorieten.

  En de Instagram foto’s zijn ook weer geweldig heel mooi.

  Fijne avond nog!

  XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.