Fashion

Haarclips worden de trend van deze zomer

Nu het festivalseizoen steeds dichterbij komt zien we steeds meer trends voorbij komen. Waaronder ook haartrends. Waar vorig jaar de scrunchie zijn comeback maakte, maken haarclips dit jaar hun comeback.

Terug in de tijd.

Het haarclipje gaat way back. Zo kan ik mijn eigen basisschool tijd nog goed herinneren waar ik rond paradeerde met de meest unieke en extravagante haarclips. Het haarclipje van toen heeft gelukkig wel een upgrade gekregen, en is nu all over Instagram. Het Chanel clipje vol met parels of strass heb je ongetwijfeld al voorbij zien komen op je Instagram feed. Menig influencer heeft dit in haar accessoires stash.

Niet alleen Chanel brengt zulke clipjes op de markt ook grote modehuizen als Dior en Gucci brengen ze uit. En als zoveel verschillende modehuizen tegelijk iets uitbrengen spreken we dus over een trend. Een trend die we komend seizoen veel gaan zien, en zeker in het festivalcircuit. Ideaal om je haar mee uit je gezicht te houden- maar dan wel op een hele classy manier.

Nu ben ik geen rich kid en heb ik niet zoveel geld dat ik honderden euro’s besteed aan een haarclip van ongeveer €350,- Gelukkig zijn er ook hele leuke merkloze maar vooral betaalbare haarclips verkrijgbaar. Ik heb er een aantal leuke voor je op een rijtje gezet.

Rechthoekige haarclip parels €8,95

Hariclip parels €5,95

Haarclip spring rond €6,95

Haarclip marble €1,74

 

Wat vind jij van de nieuwe haartrend? Love it or hate it? Ik ben heel erg benieuwd naar jou mening! En heel erg benieuwd of je een clip zou aanschaffen of misschien al hebt? Let me know in the comments below!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.