Beauty & more

Favoriete beauty producten – februari 2018 –

Tutten. Heerlijk vind ik het. Je hebt gewoon soms van die momenten dat het echt heerlijk is om een vrouw te zijn. Vooral als het op beauty en verzorging aankomt. De producten die ik gebruik rouleren nogal eens. Dus daarom trap ik maar af met mijn favoriete beauty en verzorgingsproducten van dit moment.

FIT ME! MATTE PORELESS FOUNDATION MAYBELLINE

Deze foundation kwam ik per toeval tegen via een commercial op tv. Ik kijk weinig rechtstreekse televisie dus dit was echt wel een mazzeltje. Deze foundation werd omschreven zoals Maybelline zelf zegt:

“ De nieuwe foundation van Maybelline past zich aan aan de ondertoon en textuur van jouw huid, en heeft een natuurlijke, matte finish. “

Ik heb zoveel foundations gebruikt en weet dus ook precies wat ik zoek een dekkende foundation zonder masker-effect. Die niet gaat glimmen na een dagje dragen. Niets is lelijker dan dat jij je foundation kunt zien zitten. Omdat ik een hele lichte huid heb is het nogal lastig om de perfecte lichte kleur te vinden maar dat heb ik gevonden in deze foundation. Na het opbrengen ziet mijn gezicht er gezond en egaal en mat uit. Zonder die trekkerige laag. Het lijkt zelfs alsof ik helemaal geen make-up op heb! Love it.

FIT ME! MATTE PORELESS COMPACT POEDER MAYBELLINE

Ik gebruik de fit me! matte poreless foundation in combinatie met compact poeder uit dezelfde lijn. Dit poeder maakt het resultaat van de foundation mooi mat en egaal af en je bent dankzij de dekking van de foundation maar weinig poeder nodig voor het uiteindelijke eindresultaat.

DE ORIGINAL BEAUTYBLENDER

Ik gebruik de beautyblender nu al een tijdje en ik kan echt niet meer zonder. Dus of deze nu helemaal in het rijtje favoriete beauty producten van februari thuishoort dat denk ik niet, maar ik moest deze gewoon vermelden. Ik heb van alles geprobeerd maar niets brengt mijn foundation en concealer mooier aan dan de beautyblender. Momenteel heeft beautyblender een nieuwe blender uitgebracht namelijk de chill blender, deze moet ik uiteraard ook nog halen. Al is het alleen maar voor het gave mintgroene kleurtje. En van beautyblenders kun je nooit genoeg hebben. Ze zijn niet heel goedkoop maar het product is kwalitatief zo ontzettend goed dat je gewoon niet meer zonder kunt.

ESSENCE LASH PRINCESS FALSE LASH EFFECT MASCARA

Ik heb tig mascara’s uitgeprobeerd van de hele dure A merken tot de budget merken. Maar tot dusver heeft geen 1 zo’n mooi effect gehad als deze mascara van Essence. Dit is echt een top mascara en doet alles dat hij belooft. Met maar twee laagjes heb je een volle bos met wimpers echt amazeballs! En hij kost maar €3,39.

MAYBELINNE INSTANT ANTI-AGE REWIND ERASER CONCEALER

Voor mij momenteel de to go concealer. Hij is erg dekkend en makkelijk te blenden. Ideaal om wallen mee weg te werken. Daarnaast is het een duurzame concealer want je kunt er best lang mee doen. Hij is ook ideaal om puistjes of andere oneffenheden mee weg te werken. Wel goed letten op de kleur die je aanschaft. Want de lichtste kleur valt ietsjes donkerder uit dan je aanvankelijk denkt. Hij is wel aan de prijzige kant maar dan heb je ook echt een goede concealer.

GOLD COLLAGEN EYE MASK

Ik volg nogal wat celebrities op Instagram en ik heb regelmatig deze oogmaskers voorbij zien komen als de dames in de make-up moesten. Deze maskertjes zijn uitermate chill als het gaat om het wegwerken van wallen, donkere kringen maar ook rimpeltjes. Ik gebruik ze voor mijn wallen. Ik heb helaas de genetische aanleg voor vochtwallen, maar deze pads reduceren dat behoorlijk. Helemaal weg zal het bij mij nooit gaan al moet ik zeggen dat deze pads een heel eind komen en voor de rest thank God for make-up haha! Maar de pads vind ik ook heerlijk verfrissend. En je krijgt er een babyzacht huidje van.

TEA TREE FACIAL SCRUB CLEANSING

Dit is nu momenteel wel echt de meest favoriete facial scrub. Ik had eerst een tea tree scrub van de Tuinen een heel kleine tube maar wel een fijn product maar wel te duur voor de inhoud. Tot ik een paar weken geleden deze scrub tegen kwam. Tea tree is voor mijn huid gewoon erg prettig omdat ik een vrij vette huid heb die zeer gevoelig is voor puistjes en de tea tree formule neutraliseert dat. Het verwijderd alle dode huidcellen en het vervelende vettige laagje. Na gebruik ziet mijn gezicht er fris uit en voelt heerlijk aan. Aangezien deze scrub goedkoper is en er veel meer in zit dan die van de Tuinen heeft deze echt wel mijn voorkeur momenteel.

L’ORÉAL PARIS SKIN EXPERT ZUIVEREND PURE CLAY MASKER

Echt mijn nummer 1 masker van dit moment. Ideaal voor een vettige huid. En 1 van de belangrijkste pluspunten voor mij met dit masker is dat je het maar 10 minuten hoeft te laten zitten. Dat is met andere maskers weleens anders. Dus in deze hectische drukke tijden is er altijd wel een gaatje om even te pamperen. Dit klei masker maakt je huid stralend en zacht. En het ruikt ook heerlijk. Daarnaast gaat het potje ook best lang mee. Dit is echt een absolute topper en de groene kleur ziet er ook ontzettend grappig uit na aanbrengen #instamaterial haha!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.