Deze schoenentrend van de 00s maakt zijn comeback


Fashion / dinsdag, april 9th, 2019

De zomer nadert steeds een beetje meer, en laten we heel eerlijk zijn- wat zijn we daar aan toe! Ik in ieder geval wel! Heb het zo gehad met die grauwe grijze lucht en die eindeloze regen en wind, blegh!

1 van de dingetjes die natuurlijk voor de zomer hun opwachting gaan maken zijn de open schoentjes, heerlijk! Sandalen, slippers the works. Ik zie nu al een tijdje 1 soort bepaald schoentje voorbij komen op mijn Instagram feed en dat zijn de strappy sandals.

Dese nostalgische trend stamt uit het millennium tijdperk. En ik for one ben heel blij dat hij zijn comeback weer maakt! En natuurlijk is het even een omschakeling van de chuncky sneaker naar een heeeeele open schoen. Maar ik ben sowieso een persoon van uitersten dus I’m shipping this! Ik hoop jij ook! Laten we snel even kijken wat de strappy sandal nu ook alweer was.

Kortom deze 00’s trend is amazeballs! Of je ze nu flat koopt of met een hakje dit schoentje is gewoon geweldig. Vind het een classy en sexy schoentje, vooral het laatste modelletje van de foto’s hierboven is 1 van mijn persoonlijke favorieten.

Kortom ladies, begin maar alvast met je voetjes lekker te verzorgen want voordat we het weten is de summer upon us en kunnen we dit luchtige schoentje aan!

Yey or Ney? Zoals je ongetwijfeld gemerkt hebt aan de enthousiasme van deze blog ben ik een absolute Yey, maar ik ben heel benieuwd naar jou mening! Let me know in the comments below!

Something is wrong.
Instagram token error.

6 Replies to “Deze schoenentrend van de 00s maakt zijn comeback”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.