Blogmas,  Weekblog

Dear Diary : weekblog 43 – Blogmas 21

 

Natuurlijk gaan de weekblogs zoals jullie van mij gewend zijn op de vrijdagen gewoon door en worden meegenomen in deze Blogmas dagen.

 

 

VRIJDAG 14 december 2018

 

Ik heb de hele dag verslapen. Of naja verslapen is het natuurlijk niet als je pas om 6 uur s’ochtends in bed ligt. Maar ik slaap nagenoeg nooit langer dan 5 uur per nacht. Dus dit was een hele desoriënterende ervaring om pas om 4 uur s’middags wakker te worden. Ik heb gedroomd niet normaal. Ik ben een aantal keer wakker geworden maar als ik weer sliep ging dezelfde droom gewoon verder waar hij gebleven was, het leek wel een film die je op pauze gezet had. Ik was bekaf hoe gek misschien ook toen ik uiteindelijk wakker werd. Ik had mijn telefoon voor de eerste keer gepakt en zag dat mijn beste vriendin zich zorgen maakte omdat ze nog niks van me gehoord had en nergens enige online activiteit gezien had van me. En ze is al zo ziek (zware griep), dus ik heb haar direct gebelt om haar zorgen weg te nemen en even uit te leggen wat er gebeurt is. Dit is totaal out of caracter voor mij, omdat ze weet dat ik niet veel slaap. Hooguit de ochtend mocht ik in de nacht weer eens niet hebben kunnen slapen. We hebben even gebelt en toen ben ik gaan douchen. Heb even een storypost opgenomen van een perspakketje dat ik gisteren ontvangen had. Toen ben ik met Roza gaan wandelen want het arme kind moet op knappen staan omdat ik zolang in winterslaap heb gelegen! De wandeling deed me zoals nagenoeg altijd goed. En ben aan de gang gegaan met het eten. Mijn zusje belde nog even tussendoor want die is dit weekend weg dus die spreek ik niet eerder weer dan volgende week. Voordat ik ben gaan eten heb ik een nieuw glasplaatje dit keer met succes op mijn nieuwe telefoon aangebracht. En ben de weekblog voor Blogmas 14 verder gaan aanvullen. Stukje woensdag was ik kwijt op mijn nieuwe telefoon, daar zal nog wel geen reservekopie van gemaakt zijn van mijn oude telefoon en donderdag moest ik nog schrijven. Snel even een pizza naar binnen gewerkt, ondertussen een stukje van aflevering 5 gekeken van Prison Break seizoen 5. Toen de lay-out voor de blog opgemaakt en door de dingen die achter de schermen van een blog ook nog gedaan moeten doen, kwam de blog 20 minuten later dan normaal online. Om 21.03 uur was ik voor vandaag klaar met werken en besloten vanavond gewoon lekker verder te gaan met Prison Break seizoen 5.

 

ZATERDAG 15 december 2018

 

Vanochtend na een wederom onrustige nacht toch vroeg op. Doordat ik gisteren de dag verspilt heb moet natuurlijk vandaag weer alles in 1 dag gepropt worden. Ik ben me gaan aankleden, snel opmaken en heb de wekelijkse boodschappen gehaald. Tevens herinnerde ik mij direct weer waarom ik nagenoeg nooit op zaterdag boodschappen haal omdat het gewoon te druk is. Is haast niet te doen alles te vervoeren op de fiets. Ik moest tevens twee pakketjes ophalen bij het postkantoor, dus ik was een letterlijke pakezel die zich al fietsend als lopend met de fiets aan de hand een weg baande door de drukte in het centrum. Eenmaal thuis de boodschappen de kasten ingewerkt. De pakketjes losgehaald om te zien of alles naar wens is. 1 kerstcadeau voor mijn zusje en een leopard velvet flared pants voor mijzelf. Ik moest alle taakjes van de dag voor twee uur afgerond hebben want er wordt nog een ander pakketje afgeleverd ook een kerstcadeau maar dan voor mijn beste vriendin. En de DHL komt langs tussen 14.00-18.00 uur. Hopelijk komen ze een beetje op tijd zodat ik nog even langs de Action kan. Ik ben ondertussen al met de Blogmas voor vandaag aan de slag gegaan, de lay-out opgemaakt en de blog ingepland zodat dat allemaal al gedaan is. De DHL meneer was er om half 4, dus ik kon gelukkig nog even langs de Action voor een aantal kleine boodschapjes. Eenmaal weer thuis alles opgeruimd en ben ik met Roza een eind gaan wandelen. Bij thuiskomst Roza haar eten gegeven. En ben ik de foto’s voor Instagram van vandaag gaan editen. Deze vervolgens gepost en ben ik lekker gaan douchen, mijn make-up eraf gehaald en een pyjama aangetrokken. Ik was bekaf! Korte nacht en een hele drukke dag van hort naar her lopen en fietsen pffft, en teveel taken op de planning. Dus voor vanavond staat er een bankhang avondje op de planning. Maar nu eerst pizza! Toen ik het eten op at en alles opgeruimd had, moest ik even wachten tot 20.00 uur zodat ik een storypost van Blogmas 15 kon maken. Deze stond even na half 9 online. Ik heb me een glas cola light ingeschonken en wou voordat ik deel 1 van Harry Potter ga kijken (want ook daarin speelt kerst natuurlijk best een rol) even een beetje ontspannen want ik merkte dat ik vrij overprikkeld was door deze dag, dus ik had even het ASMR YouTube kanaal aangezet van Whispersred. Ben ik niet gewoon in slaap gevallen! Ik werd om 22.47 uur weer wakker. Roza er even uitgelaten, en dan toch Harry Potter deel 1 gaan kijken.

 

ZONDAG 16 december 2018

 

Vannacht de eerste sneeuwval meegekregen, altijd een mooi moment. Hierna ben ik naar bed gegaan het was wederom laat, maar aangezien op de 1 of andere manier de zaterdag- op zondagnacht de enige echte nacht is dat ik echt goed slaap, stoorde ik me niet echt aan de tijd waarop ik mijn bed in stapte. En mijn voorspelling klopte, ik heb geslapen als een blok, maar 1 keer wakker geweest voor de wc en direct weer verder geslapen. Ik had zelfs nog een hele mooie droom die me is bijgebleven want daar heb ik er helaas niet zoveel van. Eigenlijk bijna de hele middag met mijn beste vriendin gebelt, daarna snel aan de slag gegaan voor de blog van vandaag. Want daar moest alles nog voor gebeuren. Foto’s maken, artikel schrijven, lay-out maken, instagram story post maken en de SEO natuurlijk. Ik was stipt 20.00 uur klaar met alles en stond alles online. Hierna even een pizza gegeten, afwas van vandaag opgeruimd, even met Roza wandelen. En ben ik nog even een aantal YouTube filmpjes gaan terugkijken. Even na 22.00 uur deel 2 van Harry Potter opgezet.

 

MAANDAG 17 december 2018

 

Ondanks dat ik voor mijn doen op tijd in bed lag 01.15 uur en vrijwel direct sliep, was ik weer eens klaar wakker om 05.34 uur. Besloten om maar aan het werk te gaan en alvast het 17de Blogmas artikel dat vandaag online komt te gaan schrijven. Ik had de lay-out klaar om 06.46 uur en de blog ingepland voor vanavond 20.00 uur. Ik had knallende hoofdpijn, dus ben een kopje thee gaan maken en direct een paracetamol ingenomen. En ik hoopte dat ik in de ochtend nog wat kan slapen. 08.51 uur nog steeds wakker en werd plots een beetje onwel. Heel vreemd. Ik heb mijn huishouding gedaan en was tegen de middag klaar met alles. Ben even gaan liggen en heb ook nog wel twee uurtjes geslapen. Hierna even met mijn beste vriendin gebelt. Vervolgens even gaan opfrissen door lekker te douchen, chillpakje aan en lekker een heel eind met Roza gaan wandelen. Heerlijk even uitgewaaid samen, kan ik vooral de laatste tijd echt even van genieten- een eind wandelen. Haal ook gemakkelijk bijna iedere dag wel de 10.000 stappen, ondanks dat ik vanuit huis werk, just saying. Eenmaal thuis Roza haar eten gegeven en in plaats van zelf te koken, Hollandse kost, wat de bedoeling was, eten besteld bij de patatboer. Hoor mijn beste vriendin al een aantal keer deze week over patatjes, schnitzels, frikandellen speciaal en kaassoufles, dus ik had zoiets dat is voor mij best allang geleden, why the hell not!? Het heeft goed gesmaakt moet ik zeggen. Na het eten ben ik een aantal kerstkaartjes gaan schrijven, niet veel alleen louter aan de mensen die ook echt iets voor mij betekenen in every day life. Dat hele overdreven gedoe van vroeger om zoveel mogelijk kaarten te versturen en te ontvangen doe ik al jaren niet meer aan. Maar omdat er dit jaar zoveel veranderd is vond ik het wel belangrijk om de speciale mensen in mijn leven even een kaartje te sturen. Kaartjes vervolgens op de post gedaan en eenmaal thuis ben ik wederom in slaap gevallen, weer anderhalf uur. Ik was om 22.15 uur weer wakker. Mijn zusje belde me nog even om half 11, we hadden elkaar niet gesproken van weekend dus even bijgekletst. Hierna ben ik Harry Potter and the Prisoner of Azkaban gaan kijken.

 

DINSDAG 18 december 2018

 

Bezig geweest in de ochtend om de laatste kerstcadeaus uit te zoeken en te bestellen. Heb kort hierna even met mijn beste vriendin gebelt. Want ik moest nog even de stad in om wat dingetjes te halen. Eenmaal thuis aan het werk gegaan voor de blog van vandaag. Hierna een telefonisch overleg gehad voor een aankomende campagne, de laatste dingen overeengekomen en doorgesproken. Het was inmiddels 14.37 uur en ik ben even een uurtje gaan liggen want ik had vreselijke hoofdpijn. Hierna even met mijn zusje gebelt en weer verder gaan werken, lay-out voor de blog van vandaag moest nog gedaan worden en liep op de 1 of andere manier steeds niet goed. Toen ik klaar was, was het tijd te eten. Hollandse kost dit keer aardappels, groentes en vlees. Onder het eten een aantal YouTube filmpjes gekeken, de afwas vervolgens gedaan en op Instagram gepost. Vervolgens ben ik nog tot 21.30 uur bezig geweest de meeste mailtjes weg te werken (ben er nog lang niet), jullie berichtjes te beantwoorden (ben ik ook nog lang niet door) en heb ik de weekblog aangevuld. Toen was ik er helemaal klaar mee en ben gestopt met werken en ik ben Harry Potter and the Goblet of Fire gaan kijken.

 

WOENSDAG 19 december 2018

 

Vroeg op want er komt nog een kerstcadeau binnen voor mijn zusje. En dit is een koeriersdienst waar ik verder niet bekend mee ben, dus het leek me verstandig maar op tijd op te staan omdat hier pakketbezorging altijd tussen 08.00-13.00 uur is. Ik zit op de vroege ronde somehow. Maar goed, wekker ging dus om 07.45 uur en ik ben als een ware ondode opgestaan en mezelf naar beneden gesjouwd om koffie te maken. Je zult nu denken wat heb je vredesnaam te klagen mens zo vroeg is dit niet. Als je mij al even volgt weet je dat ik vreemde slaaptijden heb en veelal per nacht niet langer dan 5 uurtjes slaap. Dus trust me die ochtenden tot half 10/10 uur ben ik nodig. Maar voor goede doelen als deze doe ik graag mee aan het cosplay van The Walking Dead. Het pakket werd even na half tien afgeleverd en in de tussentijd ben ik al bezig gegaan voor het Blogmas artikel voor vanavond. Tegen de middag was ik klaar met alles hiervoor. Even na de middag heb ik een dutje gedaan van 2 uurtjes, toen 4 wasjes gaan draaien en ophangen, bed verschonen, en alles boven- en beneden afnemen. Eind van de middag was ik hiermee klaar en belde mijn zusje eventjes. Hierna mijn avondeten klaargemaakt again Hollandse kost, na het eten even gebelt met mijn beste vriendin. En toen moest de keuken nog schoongemaakt worden, afwas gedaan worden en een storypost voor Instagram gemaakt worden. Om half 9 was ik klaar met alles en ben ik Riverdale seizoen 3 aflevering 8 gaan kijken voordat ik Harry Potter and the Order of the Phoenix ga kijken. Het was de bedoeling dat ik Harry Potter ging kijken, maar ik was ineens in de mood voor E.T. Na al die jaren heb ik nog steeds intens genoten van deze klassieker. Loved it.

 

DONDERDAG 20 december 2018

 

De ochtend blijven liggen omdat ik vannacht weer eens laat in bed lag. Vervolgens even een aantal laatste dingen geregeld die nog geregeld moesten worden voor de feestdagen. Daarna belde mijn zusje mij om de planning van vandaag door te nemen want wij gaan boodschappen halen voor de feestdagen en daarna even het centrum in. Hierna nog even snel met mijn beste vriendin gebelt die net terug was van de kapper en die zichzelf een awesome coupe heeft laten aanmeten. Hierna ben in mij gaan aankleden en opmaken en heb ik Roza uitgelaten. Toen ik weer thuis kwam, want het was een best lange wandeling dit keer zat mijn zusje al in mijn huis klaar met oliebollen. Betere binnenkomst kun je niet krijgen lijkt me. Lekker een bol verorbert en vervolgens de boodschappen allemaal gehaald. Dat vind ik het meest stressvolle van de feestdagen. Ik was dan ook meer dan opgelucht toen alles opgeruimd en wel was en we nog snel even een cola lightje dronken om vervolgens door te gaan naar het centrum. Mijn zusje heeft een paar toffe items voor zichzelf gekocht, en ik heb nog een te gekke kersttrui gevonden bij de H&M die ik simpelweg niet kon laten liggen omdat die zo anders was dan mijn “foute” kersttruien. En hij was maar een tientje ik bedoel come on! Dat is ook het enige dat ik gekocht heb. Het centrum was prachtig versierd voor de feestdagen en het sfeertje zat er lekker in. Uiteraard was het hartstikke druk, maar dat was te verwachten zo de laatste koopavonden voor de kerstdagen. Rond half 8 was ik weer thuis en direct begonnen met de Blogmas van vandaag. Maar ik kreeg hem helaas niet voor 20.00 uur online en was een halfuur te laat. Maar er was nergens een gaatje vandaag dat ik hem al had kunnen schrijven. Soms loopt het eventjes anders en gaan deze real life momentjes even voor. En even winkelen was al eventjes geleden voor mij dus daar heb ik wel even van genoten. Rond 22.00 uur was ik klaar met werken en ben ik Harry Potter and the Order of the Phoenix gaan kijken.

 

 

Normaliter zou ik hier nu zeggen tot volgende week, maar ik heb dus kerstvakantie met ingang van 25 december. (Wil je nog even weten hoe het allemaal zit en wanneer mijn vakantie voorbij is lees dan even dit artikel.)

Ik houd het schrijven van de weekblogs tijdens de vakantie wel gewoon bij. Dus krijgen jullie met ingang van vrijdag 4 januari 2019 te lezen over mijn Christmas break.

 

Dus wat betreft de weekblog tot het nieuwe jaar guys!

 

 

 

Something is wrong.
Instagram token error.

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.