Dear diary,  Weekblog

Dear Diary : weekblog 39

VRIJDAG 16 november 2018

De ochtend blijven liggen doordat ik wederom een nacht gemist heb. In de middag etappe 4 van 5 van de ongelezen mailtjes en berichtjes volbracht. Had verwacht dat ik er wel zou zijn in 4 etappes maar helaas. Maar gelukkig ben ik bijna helemaal bij. Nu nog even een duidelijke planning maken om vooruit te werken voor de blog. Ik wil minstens 2 weken vooruit lopen. Dus daar ben ik mee bezig geweest deze middag. Vervolgens de weekblog aangevuld en gepost. Hierna heb ik even gebelt met mijn bestie. Roza uitgelaten en begonnen aan mijn avondeten; lasagna, het was de bedoeling pasta te maken maar die hele kook en bereidingscommitment had ik vandaag even geen zin in. De avond besteedt aan het lekkere bingewatchen van Arrow seizoen 5.

ZATERDAG 17 november 2018

Een hectische bende vandaag. Dus ik neem even een werk/social time-out.

ZONDAG 18 november 2018

De ochtend lekker uitgeslapen. En ik heb vannacht voor het eerst sinds tijden echt goed geslapen. Weinig gedroomd en voel me fit als ik mijn eerste bak koffie ophaal. Top! Vandaag bezig geweest met een artikel voor een campagne, de materie was anders dan verwacht dus ik moest best een stevig tandje bijzetten om toch een waardig artikel te schrijven. Maar ook dat hoort bij dit vak natuurlijk! Deadline en writersblock stress gaat hand in hand met schrijvers. Ik ben de hele middag hiermee bezig geweest en was ook blij dat het artikel klaar was en ik de conceptversie kon opsturen ter goedkeuring. Roza hierna even uitgelaten en mooi even kunnen uitwaaien in deze ijzige koude winterlucht. De wandeling heeft mij wel even goed gedaan en mijn hoofd een beetje rustiger gemaakt. Eenmaal thuis direct begonnen aan het avondeten, voor vanavond maak ik een pannetje farfalle pasta met gehakt, rode ui en champignons en een Italiaans sausje. Hier heb ik de komende dagen ook gelijk wat aan omdat het zoveel is. Dus dat is echt top! In de avond twee wasjes gedraaid en opgehangen, de stofzuiger door het huis gehaald, vuilnis weggebracht, keuken schoongemaakt en de afwas gedaan en de benedenverdieping even afgenomen. Het was 20.00 uur toen ik klaar was met alles en ik ben lekker verdergegaan met Arrow seizoen 6 inmiddels!

MAANDAG 19 november 2018

De ochtend direct al begonnen met een aantal grammaticale verbeteringen voor mijn campagne blog van aanstaande woensdag. Hierna een aantal klusjes in het huis gedaan. Na de lunch ben ik begonnen aan de Essence en Catrice haul blog. Daar ben ik de hele middag mee bezig geweest en uiteindelijk was ik met de lay-out en posting klaar om 18.30 uur. Ik heb toen even met mijn bestie gebelt en ben daarna gaan douchen en heb ik lekker mijn pyjama en badjas aangetrokken om onder het genot van mijn avondeten (leftover pasta) verder te gaan met seizoen 6 van Arrow. S’avonds kwamen er nog een aantal prangende mailtjes binnen waarvoor ik een aantal dingen moest opzoeken en opsturen wat al met al een paar uur in beslag genomen heeft, dus heel veel heb ik niet gehad aan mijn Arrow avondje. Naja morgen weer een kans.

DINSDAG 20 november 2018

Ik zou vanochtend een afspraak hebben die uiteindelijk niet door bleek te gaan. Soms vind ik het echt fijn om een neuroot te zijn, zoals nu, ik bel namelijk vroeg in de ochtend om mijn afspraak te verifiëren en blijkt er een dubbele afspraak gepland te staan. Ik was de partij die hier door mijn “OCD” vanaf wist dus ik was ook degene die voor deze afspraak gebummed werd. Ik baalde hier aanvankelijk best wel van, maar heb het maar van me afgezet later. Ik kan gewoon heel slecht tegen mensen die gewoon niet professioneel te werk gaan. Daar ga ik gewoon niet goed op. De middag ben ik bezig gegaan met het schrijven en oriënteren voor artikelen voor de blog. Omdat ik uiteindelijk straks graag iedere werkdag wil posten. Maar daar moet natuurlijk eerst wel naar toe geleefd worden. Hopelijk kan dit met ingang van het nieuwe jaar allemaal van start gaan. De avond ben ik verder gegaan met Arrow, ik ben zo verslaafd inmiddels aan Stephen Amell, echt fangirling at this point. Love it!

WOENSDAG 21 november 2018

Een vol dagje werken. Ik begin de dag met de laatste dingen voor de campagne blog van vandaag. Als dit eenmaal allemaal afgerond is kan ik bezig met blog twee voor vandaag namelijk de review van het golden mask van de Action. Zodra ik eenmaal bezig ben met mijn eigen content merk ik dat ik wat begin te ontspannen en meer mijn ei en creativiteit kwijt kan. Daarnaast is dit natuurlijk ook even een momentje voor mezelf omdat ik lekker met een gezichtsmaskertje aan het klooien ben. Eenmaal klaar moet al het beeldmateriaal ge-edit worden en de lay-out uitgewerkt worden.

Ik ben uiteindelijk rond 8 uur s’avonds klaar met werken. Ik bel nog eventjes met mijn zusje en bestie voordat ik weet verder ga met de laatste afleveringen van Arrow seizoen 7. Ondanks dat Arrow mij een beetje kwijtraakte eind seizoen 3 en 4 ben ik weer helemaal into Arrow, seizoen 5&6 vond ik episch en helemaal weer in oude stijl. Seizoen 7 vind ik tot dusver verrassend omdat er een Prison Break achtige vibe aan zit. Zeker het kijken waard! Ook voor degenen die net als ik niet houden van het superhelden genre. Arrow is echt anders.

DONDERDAG 22 november 2018

De ochtend een beetje langer blijven liggen omdat Roza mij vannacht nagenoeg de hele nacht heeft wakker gehouden. Ik was bekaf. Uiteindelijk mezelf met moeite uit bed gesleept om de dag te beginnen. Er moet behoorlijk wat aan de huishouding gebeuren, dit alles houdt me tot half 3 in de middag aan de praat, just saying! Even een korte break genomen en vervolgens de Black Friday campagne foto voor Rosefield gemaakt. Alles dat met Rosefield te maken heeft vind ik als ambassadrice awesome, maar ik moet eerlijk bekennen dat die Black Friday shit mij echt de keel uithangt. Mijn e-mail wordt door allerlei bedrijven helemaal vol gespammed en de kortingen vind ik best nog wel tegenvallen. Black Friday is hier bij lange na niet zo insane als in Amerika. Uiteindelijk neem ik even wat afstand van al deze meuk. Ik fiets direct door naar de winkel, ik moet weer de wekelijkse boodschappen halen. Dus rondje Jumbo en Aldi. De terugreis was intens, mijn conditie is nog steeds niet weer op de rit en ik hijg me letterlijk mijn longen uit mijn lijf om weer thuis te komen. Bah wat een gedoe! Later op de avond moet ik nog even langs de bank en schiet ik nog snel even de action binnen op zoek naar andere slingers voor mijn kerstboom. Helaas geen geluk. Ik vis nagenoeg altijd achter het net bij de Action. Ik kan iets wel tien keer in handen hebben en tegen mezelf zeggen, ach dat kan nog wel, ach volgende keer. En dan ben ik er aan toe en is het uitverkocht. Dit is zo’n irritante eigenschap van mezelf! Meer die dit herkennen?

Tot volgende week!

Liefs,

Stephanie

X.

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

4 reacties

  • Renske Mandoe

    Die fietszadel vind ik echt kwalijke dingen zeggen meid. Ik weet niet of een persoon als dit te blokken is maar zo ja gewoon doen hoor dit is gewoon echt onbeschoft en asociaal.

    Dat terzijde.

    Fijn dat je ons weer even mee neemt in je dagelijkse doen en laten. Al valt me de laatste paar weken wel op dat je heel veel doet op een dag, op een heel strak regime leeft maar te weinig slaapt. Echt even op letten hoor want dat kan echt verkeerd gaan.

    Knufffff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.