Dear Diary : weekblog #27


Dear diary, Weekblog / vrijdag, augustus 31st, 2018

VRIJDAG 24 augustus 2018

Druk werkdagje. Drie bedrijven moet ik nog pitchen voor een mogelijke samenwerking. Zakelijke e-mails de deur uit doen. De weekblog van vandaag moet nog afgerond worden. En een artikel voor een mogelijke langdurige samenwerking als proefstuk moest opgeleverd worden. Ik ben van 9 tot 9 uur non-stop aan het werk geweest. Dus in de avond op bed gekropen en films gaan kijken. Ik was helemaal uitgeput.

ZATERDAG 25 augustus 2018

De ochtend welverdiend uitgeslapen. En er een luie welverdiende zaterdag van gemaakt. Helemaal niks gedaan. Mijn body en mind waren hier zo aan toe. Heb de hele dag films gekeken en gechilled. Top dagje!

ZONDAG 26 augustus 2018

Slecht geslapen vannacht, was zo zat van die nachtmerries dat ik er vanochtend vroeg uit ben gegaan. Ik heb 1 kopje koffie gedronken en ben een heel eind gaan wandelen met Roza. Was heerlijk om even zo even de dag te beginnen. Bij thuiskomst bezig gegaan met het aanvullen van de weekblog en gaan brainstormen voor de blog van morgen. Mijn Pokemon Go account was opeens na een update verwijderd waar ik helemaal naar van was. Speel dit spel al sinds de dag dat het is uitgekomen en sindsdien ben ik het altijd blijven spelen, dus al die jaren aan Pokemons allemaal weg. Was hier best een beetje triest van. Vervolgens weer een account aangemaakt en begonnen aan de tweede lange wandeling van de dag. Ik woon gelukkig zeer gunstig en ben omringd door Pokestops en kom gemakkelijk weer een beetje aan Pokemons. Maar goh zo zonde toch! Eind van de middag ben ik begonnen met het schrijven van de blog van morgen. En dit ging zo lekker dat ik door ben gegaan. Uiteindelijk was ik om 7 uur s’avonds klaar en ben begonnen met het editen van het artikel, de lay-out opgemaakt en de blog ingepland voor morgen. Van dit soort artikelen krijg ik altijd een motivatie boost en ervaar ik dat gevoel weer, dat gevoel waarom ik zo van schrijven hou.

Maandag 27 augustus 2018

Vroeg op. De SEO van de blog van vandaag afronden, een Instagram story post maken en de foto voor Instagram ge-edit. Toen dit allemaal klaar was ben ik even de stad in gegaan, ik moest nog even langs de Action. Waar ik heen ging voor raamfolie, die uitverkocht was en ik uiteindelijk thuis kwam met twee nieuwe bijzettafeltjes die ik al lang graag wilde hebben. Eenmaal thuis de tafeltjes in elkaar gezet, de stofzuiger er doorheen geslingerd. Het avondeten gaan klaar maken, de Instagram foto posten en toen belde mijn zusje. Poosje haar gepraat en toen appte mijn bestie dat ze weer thuis was van haar vakantie, dus met haar ook nog uren aan de telefoon gehangen. Even na 1 uur s’nachts waren we klaar met bellen en ben ik me gaan klaarmaken voor bed. Maar ik was nog niet moe dus nog even twee afleveringen van Riverdale gekeken. En toen was het tijd om te gaan slapen.

DINSDAG 28 augustus 2018

In de ochtend de huishouding gedaan en een aantal administratie taakjes. In de middag met mijn zusje naar Duitsland geweest om een broodje te eten en haarkleuring op te halen. Eenmaal huis moest ik haar nog even helpen met een klusje en zijn we nog even naar de action geweest. Toen aan de slag met mijn haar. Het zit al jaren niet zoals ik het graag hebben wil, de kleuringen vallen anders uit en het is gewoon een mess. Ik hoopte met een tintje donkerder blond van alle problemen af te zijn, maar ook deze kleurbehandeling viel totaal anders uit dan gehoopt. Dit keer zag het er echt vreselijk uit en ik kon wel janken! Wat zeg ik? Ik heb gejankt. Mijn zusje opperde in de avond dat het verstandiger is toch naar de kapper te gaan nu en dat er soms gewoon echt even een professional voor nodig is. En ik kon niet anders dan instemmen. Nadeel alleen de kapper die dit kan fixen is pas vanaf begin september weer beschikbaar ivm vakanties. Dus ik loop sowieso nog een week voor gek. Maar goed het is niet anders en er is momenteel geen kant en klare directe oplossing. Life of a woman, fuck…

WOENSDAG 29 augustus 2018

Ik ben de hele nacht in touw geweest, 1 door het verkeerd uitvallen van die haarkleuring en 2 door heftige familie gesprekken die er niet om logen. Rond half 6 die nacht pas mijn bed ingekropen. 1 uur s’middags was ik weer wakker. Snel een kopje koffie gedaan en aangekleed, want ik moet heel wat dingen buiten de deur doen, administratie afronden, boodschappen halen, naar de Blokker en Action en naar het postkantoor. Eenmaal thuis de blog van vandaag geschreven, door al het gedoe van gisteren en het neveneffect ervan vandaag ben ik vandaag later dan normaal met alles blog-gerelateerd. De blog stond rond 7 uur online, toen de foto voor Instagram ge-edit een story post gemaakt en later op de avond bezig gegaan met de SEO van verschillende artikelen optimaliseren. Een hoop DM’s en mailtjes van jullie beantwoord en toen was het eindelijk tijd (22.31 uur) om te douchen en mijn pyjama aan te trekken en Riverdale verder te gaan kijken.

DONDERDAG 30 augustus 2018

Van de rustige dag die ik gepland had voor mezelf is helaas weinig terecht gekomen. Er werd vandaag een heleboel getrokken aan mij en ik had er niet de energie voor om er iets tegen te kunnen doen, omdat ik gewoon nog gammel was na deze nare teleurstellende week. Eind van de middag nog wel mijn ramen gelapt en de raamfolie bevestigd en een paar mooie herfst vazen ter decoratie op de vensterbank gezet. Ik was zo blij met het eindresultaat wat mij wel weer een positief gevoel bracht. Had direct weer een vernieuwde crush op mijn huisje. In de avond een oplossing geregeld samen met mijn zusje om naar de kapper te gaan volgende week zodat we kunnen afrekenen met de mess dat nu mijn haar is. Ik was rond half tien s’avonds klaar met alles en kon een beetje gaan ontspannen met Riverdale. Even na middernacht kreeg ik opeens weer wat onrust in mijn lijf, dus de lay-out voor de blog van morgen klaargemaakt, blog ingepland, foto voor Instagram ge-edit en een story post gemaakt. Toen nog even Riverdale en ben ik op bed gegaan. Pffft wat week tot dusver zeg… zucht.

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

20 Replies to “Dear Diary : weekblog #27”

  1. Wat vreselijk met je haar als dat niet goed zit is het gewoon echt klote ben blij dat je inmiddels een afspraak geregeld hebt en dat je het vooruitzicht hebt dat het gedaan gaat worden maar godver wat kan dat dan nog lang duren he?

  2. Ik heb al een tijdje niet meer gereageerd maar wel al je blogs gelezen wilde gewoon toch even zeggen dat ik je een geweldige persoonlijkheid vind en een fantastische blogger. En hoop dat je een fijn weekend hebt! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.