Dear diary,  Weekblog

Dear Diary : weekblog 20

Deze week ben ik erg druk met allerlei campagnes die ik heb lopen, heb ik het gezellig met mijn zusje en begint dan eindelijk het Songfestival weer! Ook zie ik mijn moeder voor het eerst sinds een jaar weer, lees snel verder om te zien hoe mijn weekje verlopen is!

VRIJDAG 10 mei 2019

Heb vandaag zoveel moeite om te focussen op werk en om ook maar iets zinnigs te schrijven. Ik geef het op een gegeven moment ook maar op, hetgeen waar ik echt niet aan ontkwam heb ik afgewerkt en verder ben ik lekker gaan rommelen. Kan ik soms intens van genieten vooral als het zo’n hectische week geweest is, lekker muziekje, wijntje even ontladen.

ZATERDAG 11 mei 2019

Ik lag er vannacht laat in 04.15 uur dus ik was pas eind van de ochtend weer in het land van de levenden. Ik besloot in de middag even een pampersessie te houden. Toen ik eenmaal in de kleren weer zat belde mijn zusje dat ze onderweg naar mij was. Gezellig! We hebben lekker zitten kletsen en ouwehoeren en voordat ik het wist was het alweer 20.30 uur en bracht ze maar naar huis. Zij moest zich klaar maken voor een date die ze die avond heeft. En ik ben het huis een beetje gaan opruimen, wasjes de kasten inwerken. En hierna ben ik lekker op de bank gekropen en ben ik Mammia Mia deel 1 gaan kijken. Krijg altijd zulke fijne gevoelens van die film. Heerlijk.

ZONDAG 12 mei 2019

Vandaag uitgeslapen tot tien uur. En de dag lekker relaxed begonnen men bakkie koffie in bed. Ben vervolgens nog lekker lui in mijn bed blijven liggen tot half 1 en toen heb ik me aangekleed een klaargemaakt om even een kop koffie te drinken bij de buurman. Vandaag is voor mij even dingetje doordat ik geen fatsoenlijke familiebanden met mijn ouders heb om zodoende gezellig samen dit soort dagen te vieren. Dus de buurman zei kom even langs dat verzet de zinnen even met een kop koffie. En dat heeft goed gewerkt. Het weer was heerlijk dus we konden gewoon in het zonnetje buiten zitten. Rond een uurtje of kwart over 4 was ik weer thuis en ben ik met Roza gaan wandelen. We hebben wel een uur gewandeld, heerlijk. Vervolgens naar huis voor het avondeten, lekker makkelijk maar gewoon ook echt heel lekker- wraps. Tijdens het eten ben ik de nieuwste aflevering van Married at first sight gaan kijken, via Videoland kun je een weekje vooruit kijken dus ik loop een week voor op de mensen die dit dan via de televisie volgen. Hierna had ik behoefte aan weer een frisse neus dus we hebben er nog weer een wandeling aan toegevoegd, wederom een uur. Dus mijn stappendoel van de dag is weer behaald. In de avond heb ik Dirty Dancing sinds een hele lange tijd weer gekeken, heerlijk, ondanks dat ik deze film wel minstens 100 keer gezien moet hebben, zal ik hier als 1 van mijn all time favorite films nooit geen genoeg van krijgen.

MAANDAG 13 mei 2019

Ik heb vroeg in de ochtend een conferencecall via Skype, dus het avondmens moet alert en scherp zijn en functioneren als een ochtendmens. Naja drie bakken koffie en 1 redbull en een douche verder was ik dan eindelijk present. Gesprek heeft de hele ochtend in beslag genomen. Dus dat was best pittig. Ik besluit dan ook even een uurtje te nemen voor mezelf voordat ik weer aan de slag ga. In de middag waren er een aantal technische hik-hups en kwam er een andere blog online dat de bedoeling was. Ik was van plan om namelijk de Juicy Q&A online te gooien. Naja, die komt dan morgen. In de avond haalt mijn zusje mij weer op voor ons wekelijkse Game of Thrones avondje. We besluiten om vanavond lekker Chinees te halen. Het eten was heel erg lekker, de aflevering van Game of Thrones viel me een beetje tegen, ondanks dat het natuurlijk een hele gewelddadige serie kan zijn, vond ik dit van vanavond echt next level. Beetje jammer, maar wie weet lukt het ze volgende week om het alsnog een beetje goed af te ronden.

DINSDAG 14 mei 2019

Vandaag besteed ik de ochtend aan mails en campagnes rond maken met de bedrijven met wie ik nu samenwerkingen lopen heb. Eentje ging erg moeizaam met de onderhandelingen, maar uiteindelijk zijn we er dan samen uitgekomen. En kon ik gewoon met het werk aan de gang waar ik mijn creatieve ei in kwijt kon. Ik was tegen 20.00 uur savonds klaar, mooi op tijd voor de eerste halve finale van het Songfestival. Ik kan altijd zo intens genieten van het Songfestival, waar anderen het ouderwets of zelfs kitsch vinden, vind ik dit dus helemaal geweldig. Al moet ik zeggen dat de inzendingen me deze eerste halve finale tegenvielen. Maar desondanks is het gewoon heel erg leuk om te kijken. Na het Songfestival heb ik nog een aflevering van You gekeken en ben ik op bed gegaan.

WOENSDAG 15 mei 2019

Ik werd middenin de nacht wakker met vreselijke buikpijn. Ik had zo’n buikpijn dat ik niet fatsoenlijk kon lopen of liggen. Twee paracetamols en meerdere koppen thee verder werd het gelukkig minder. Ik vermoed dat het met spanning te maken had omdat ik eind van de ochtend mijn moeder sinds een jaar weer zie. En aangezien dit contact zo onvoorspelbaar is als het weer slaat mij zoiets altijd direct op mijn zwakke plek en dat is bij mij mijn buik. Ik kleed me uiteindelijk aan en wacht. De dag verliep heel anders dan verwacht, en de dag duurde ook fucking lang. Ze is uiteindelijk 7,5 uur gebleven en toen ze uiteindelijk weg was en ik me helemaal gebulldozerd voelde, heb ik om me een beetje te kunnen ontspannen gebelt met mijn beste vriendin en later mijn zusje. Maar ik was zo hyper, dat ondanks dat de gesprekken fijn waren en zelfs gezellig vol met geouwehoer, ik gewoon niet kon kalmeren. Ik ben de douche in gegaan en uiteindelijk kreeg ik weer een beetje grip op mijn emoties, en kon ik alles weer een beetje relativeren. Ik heb deze dag afgesloten met een aantal afleveringen van You en mijn favoriete romantische film The Choice.

DONDERDAG 16 mei 2019

Vandaag een druk werkdagje op de planning. Ik heb gisteren niets kunnen doen, dus vandaag even een beetje aanpoten. Een campagne opgeleverd, en vervolgens direct weer bezig met de volgende twee voor volgende week. De derde ben ik niet meer aan toegekomen en besluit dat ik daar morgen wel weer verder mee ga. Ik moet namelijk ook nodig het huishouden doen, het is 1 smeerbende. Dus alles afgestoft, stofgezogen, fornuis schoongemaakt, toiletten gedaan, 2 wasjes gedraaid, en alles boven en beneden vervolgens gedweild. Het was inmiddels 7 uur dat ik klaar was en moest nog even snel de stad in om mijn favoriete face cleanser te halen want ik heb alleen nog voor vandaag. Vanavond is de tweede halve finale van het Songfestival en Nederland moet zich dus plaatsen voor de finale van zaterdag. De kandidaten vanavond waren vele malen beter dan afgelopen dinsdagavond en heb echt van de optredens kunnen genieten dit keer. Vooral Zweden vind ik echt een geduchte concurrent van Nederland. En zoals stiekem wel een beetje verwacht heeft Duncan zich met gemak geplaatst voor de finale van zaterdag. Zo trots! We hebben echt een geweldige act dit jaar, love it. Na het songfestival ben ik verder gegaan met You op Netflix om vervolgens lekker mijn bedje in te duiken.

Tot volgende week sweets!

 

Something is wrong.
Instagram token error.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.