Dear Diary: weekblog 19


Dear diary, Weekblog / zaterdag, mei 11th, 2019

Deze week vier ik Bevrijdingsdag, gaan we lekker dansen en gek doen, love it. Ik heb het beredruk met alle lopende campagnes. Heb ik wil een Thrones avondje met mijn zusje, zo’n spannende nieuwe aflevering niet te doen! Lees snel verder hoe mijn weekje verlopen is.

VRIJDAG 3 mei 2019

In de ochtend ga ik even de stad in. Even een frisse neus halen en tevens een poging om mijn hoofd een beetje leger te maken. Ik merk dat ik weer onwijs veel aan het malen ben en dat me die gedachtes gewoon qua productiviteit in de weg zitten. Ondanks dat ik de ochtend er even op uit ben geweest lukt het me nog steeds niet echt om werk gedaan te krijgen. Dus ik doe steeds wat en merk ik dat ik weer onrustig word laat ik het liggen en geef ik er even aan toe. En zo gaat dit eigenlijk de hele dag een beetje door. Best vervelend maar ja wat doe je eraan. In de avond kijk ik naar de nieuwe Ted Bundy film met Zac Efron- Extremely wicked, shockingly evil and vile. Damn goede film! Recensie hiervan kunnen jullie binnenkort verwachten. En hierna kijk ik de film Alpha op aanraden van mijn zusje. Wat een prachtige film en wat een mooi ontroerend einde om zo deze vrijdagavond mee af te sluiten.

ZATERDAG 4 mei 2019

Vandaag neem ik een dagje voor mezelf. Ik ben bezig met het huishouden, begin hierna lekker aan een pampersessie (maskertjes, nagels lakken, scrub) heerlijk. Ik kijk in de middag de Harry & Meghan film op Videoland ook heerlijk van genoten. Echt een mooie romance hebben die twee. En dat zette mij aan het denken en derhalve kon ik eindelijk de beslissing nemen die ik heel lang geleden al had moeten maken. Ondanks dat ik de beslissing genomen heb en uitgevoerd heb voel ik me er best wel naar onder. En dat gevoel gaat helaas ook niet meer weg vandaag. Ik bel begin van de avond even met mijn beste vriendin en ik kan tijdens dit gesprek gelukkig mijn zinnen even verzetten. Einde van de avond kijk ik de film About Time nog op Netflix.

ZONDAG 5 mei 2019

Vandaag begin ik de dag lekker rustig en maar eerst een lekker chilldagje van. Beetje rommelen, beetje online shoppen een hele boel van niks. And just love days like these. Eind van de middag even met Roza gewandeld en haar even eten gegeven. Hierna was mijn zusje er om me op te halen voor het bevrijdingsfestival. Ik had me al helemaal klaargemaakt voordat ze er was dus we zijn direct door gereden naar mijn zusjes huis. We moeten nog even wat eten. Altijd handig een bodempje natuurlijk als je van plan van om te gaan drinken. Tegen 22.00 uur waren we op het festivalterrein en we hebben een onwijs gezellig avond gehad. Onze weirdness hebben we weer eens oldschool in plein public laten zien, just go were the weirdness takes you. We hebben de hele avond veelal in een deuk gelegen. Lekker gedanst. Een aantal lurkende creepers maakten hun intrede die we uiteindelijk best van ons konden afschudden. Om 01.00 uur zijn weggegaan we moeten beide immers morgen werken. Het festival was dan ook voorbij op dit punt en er waren een aantal after party’s in verschillende kroegen. Maar wij waren moe en wilden lekker ons bedje in. Ik was om 01.34 uur thuis. Na het enthousiaste ontvangst van Roza mezelf klaar gaan maken voor bed.

MAANDAG 6 mei 2019

En zo staat er weer een werkdagje op de planning. Ik begin eerst echter met het huishouden. Ik moet nodig wat wasjes draaien en het gasfornuis schoonmaken. Dan kom ik erachter dat een pesto potje gelekt heeft in de koelkast en alles eronder zit, FML! Ik heb wel een uur aan werk gehad om alles weer te ontpesto-en. Het is 1 uur dus ik besluit eerst even te gaan lunchen voordat ik aan het werk ga. Ik maak een advocado toast met cherry tomaatjes, dat vult goed en dat ik nodig aangezien ik nog een heleboel te doen heb vandaag en waarschijnlijk pas weer laat tijd heb om te eten. Just like it was, het was 21.34 uur toen ik mijn avondeten kon gaan klaarmaken.

DINSDAG 7 mei 2019

Vandaag wederom een druk werkdagje. Vandaag moeten alle productfoto’s/try on foto’s voor een campagne met Femme Luxe gemaakt worden. Helaas heb ik geen fotograaf bij de hand en kost het alleen allemaal net even wat meer tijd om alles er goed op te krijgen in de gewenste poses/etc. Om 18.44 uur ben ik klaar met het editen van de foto’s, het schrijven van de tekst van het artikel en de lay-out. De blog post ik vervolgens en afgezien van nog wat social posts maken ga ik vanavond niets meer doen. Ik ben bekaf. Change of plans, mijn zusje belt of ik vanavond de nieuwste Game of Thrones met haar wil kijken en samen eten. Naja ofcourse Willeke! We hebben een patatje gehaald bij de patatboer en we zijn eerst even iets randoms gaan kijken voordat we beginnen aan GOT. Ze hadden gezegd (de makers/acteurs) dat deze aflevering even was om adem te halen en dat de vijfde intens zou worden, maar goed met de Thrones weet je het natuurlijk nooit. Nou mijn zusje en ik waren beiden helemaal in shock na het zien van deze aflevering. Wat een shockmomenten uit het niets zeg! Blegh, dit belooft wat volgende week zeg!

WOENSDAG 8 mei 2019

In de ochtend heb ik een afspraak in de stad bij een belastingconsulent, voor een aantal administratieve vragen die ik heb. Dit gesprek duurde langer dan verwacht en sta dan ook pas rond de middag weer buiten. Ik besluit even een broodje te halen in de stad en een beetje door de stad te lopen. Mijn hoofd zit vol informatie en dan vind ik het altijd even lekker om gewoon te dwalen en me leeg (enough) te maken.

DONDERDAG 9 mei 2019

Vandaag moet de laatste campagne van deze week at least online. En dit was eentje waar ik best benieuwd naar was. Ik had het Maybelline Gigi Hadid jetsetter palette ontvangen om te reviewen en ik was erg nieuwsgierig naar het product. En terecht! Na het testen en het maken van mijn eerste look was ik overtuigd van dit palette. Top. Met alles dat er bij kwam kijken (productfoto’s maken, editen, lay-out opnamen, preview naar het bedrijf waarmee ik samenwerk sturen) was ik eind van de middag pas klaar. Ik heb besloten het er voor vandaag bij te laten want ik heb ontzettend hoofdpijn. Ik ruim alles op en kruip vervolgens lekker op de bank om Married at first sight te gaan kijken op Videoland. Het seizoen dat nu op tv is. Mijn beste vriendin kwam hiermee aan en nadat ze een beetje uitgelegd had waarover het ging leek mij dit ook echt iets voor mij. Ik kende het programma totaal niet dus ik liet me verassen. En zoals al voorspeld… wat een tof programma! Love it. Heb 5 afleveringen gezien. Nog eentje te gaan en dan ben ik helemaal bij.

Till next week sweets!

 

Something is wrong.
Instagram token error.

5 Replies to “Dear Diary: weekblog 19”

  1. Ik lees altijd je blogs maar reageer eigenlijk nooit maar ik wilde nu toch even zeggen dat ik je echt een inspiratie vind je bent creatief, hebt echt iets te zeggen, bent eerlijk, mooi en bovenal je bent een ECHT persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.