Dear diary,  Weekblog

Dear Diary : weekblog 18

Deze week haal ik eindelijk mijn voortuin leeg, vier ik Koningsnachts, ben ik de dag erna behoorlijk hungerover. Ik kijk de battle der battles oftewel de nieuwste aflevering van Game of Thrones en werk ik me te pletter aan de vele campagnes ik momenteel lopen heb. Dankbaar? Zeker!

VRIJDAG 26 april 2019

Vandaag staat er een onwijs druk dagje op de planning. Ik moet de social posts gaan maken voor de blog van gisteren. Tevens moet ook de wellness blog online. Ben er door alle drukte gisteren en technische mankementen niet aan toe gekomen. Vervolgens moet ik de weekblog van vandaag nog aanvullen, de lay-out opmaken en online gooien. De social posts voor de weekblog red ik niet meer en besluit ik dit weekend maar te gaan doen. Het is inmiddels half 7 en ik wil mijn voortuin nog leeghalen. Stoort me mateloos die onderhoud aan vreselijke planten waarvoor ik niet zelf gekozen heb. Dus twee buxusstruiken gaan eruit en de plaag van mijn bestaan verlaat vandaag dan eindelijk mijn grondgebied- de klimop. Mijn zusje zou me hiermee helpen maar die was zo laat dat ik alvast zelf maar begonnen ben. Laatste uurtje heeft ze nog even meegeholpen en hadden we alles leeg, schoon en netjes. Dan wil ik me binnenkort even gaan oriënteren wat ik wil gaan planten in deze voortuin. We ruimen de tuinzooi allemaal op en schiet snel even de douche in om me op te frissen en mijn haar te wassen. Na het douchen kleed ik me om in een avondoutfitje en gooi ik de basis make-up op mijn gezicht. Mijn ogen maak ik bij mijn zusjes huis wel op. Rond 21.30 uur stappen we in de auto om naar mijn zusjes huis te gaan zodat ik me verder kan klaarmaken en zij ook. We zijn rond 11 uur op het festival terrein en blijven daar tot het is afgelopen om 01.00 uur. Hierna zijn we nog even een kroeg ingedoken en hebben we lekker gek gedaan, beetje gesjanst met leuke mannen en gedanst. Dit was ontzettend gezellig, echt even weer als vanouds, mijn zusje en ik. Tegen 03.15 uur zijn we die kroeg uit gegaan en besloten we nog even een vette hap te scoren. We eten een lekker pizza-tje en hierna bracht mijn zusje mij naar huis. Ik lag uiteindelijk om 05.20 uur helemaal uitgeteld in mijn bed, ik was binnen no-time vertrokken naar dromenland.

ZATERDAG 27 april 2019

Ik word vroeger wakker dan gehoopt en verwacht en heb amper 6 uurtjes aan slaap gehad (te weinig voor mij). Maar goed ik was klaar wakker. Ik heb nog even na het wakker worden gebelt met mijn bestie voor advies over iets. En hierna ben ik gewoon gaan luieren, want ik had best wel een beetje een hangover. Ondanks alle maatregelen die ik genomen heb- water, veel water en een vette hap. Maar helaas. Knallende hoofdpijn en een brak gevoel. Afgezien van een pleuriszooi aan wasjes draaien (4!) en dat ophangen doe ik helemaal niets vandaag. En heb de nieuwste aflevering van Riverdale teruggekeken en ben hierna verder gegaan met het bingen van Game of Thrones. Ik heb inmiddels seizoen 7 tot en met aflevering 4 gezien.

ZONDAG 28 april 2019

Vandaag ben ik aan het werk aan een groot love&life artikel in samenwerking met een aantal van mijn lezers. Ik ben hier het grootste gedeelte van de dag mee bezig. In de avond die ik even helemaal niets.

MAANDAG 29 april 2019

De ochtend besteed ik aan de was opruimen en mailtjes beantwoorden. Rond de middag komt mijn beste vriendin even langs om met mij en Roza naar de dierenarts te gaan. Ik was gewoon even wat moral support nodig na al 4 bezoekjes en negatief nieuws. Vandaag wordt de 5de keer dat we gaan. Gelukkig dit keer met goed nieuws! Roza is weer helemaal gezond en haar heftige oorklachten zijn over! Ik ben zo ontzettend opgelucht en blij er valt gewoon een last aan zorgen van mijn schouders. Eenmaal weer thuis kletsen we nog even wat en eind van de middag gaat mijn bestie weer naar huis. Ik maak even een broodje voor mezelf en ga hierna even op de bank liggen YouTube filmpjes kijken. Ik schrik op als mijn telefoon afgaat, mijn zusje belt me. Ik ben helemaal gedesoriënteerd want ik was in slaap gevallen. Gebeurt me haast nooit! Maar ik was voor een dik uur even helemaal weg. Weird. Mijn zusje verteld dat ze onderweg naar mij is en ik probeer ondertussen even dit brakke gevoel van me af te schudden. We gaan eerst even boodschapjes voor mijn zusje halen en hierna halen we Roza op en nemen we lekker patat en snackjes van de patatboer mee naar mijn zusjes huis. We hebben eerst de laatste aflevering van Riverdale gekeken zodat we even fatsoenlijk konden eten voordat we DE battles der battles gaan kijken. Na het eten was het dan zover: Game of Thrones seizoen 8 aflevering 3. En ik moet zeggen de makers van de show zijn echt de hype echt nagekomen! Damn wat een aflevering! Ik was rond half 1 weer thuis en heb nog even een aflevering van seizoen 2 van Sabrina gekeken. En hierna lekker gaan slapen.

DINSDAG 30 april 2019

Ik begin de dag met mijn huishouden wat nogal nodig is kan ik je vertellen. Doordat ik de laatste tijd zo druk ben en weinig thuis ben is de huishouding er best bij in geslopen. En voor degenen die mij al even volgen weten dat ik absoluut niet tegen een rommelig en chaotisch huis kan. Het huishouden kostte me veel meer tijd dan verwacht en ik was pas klaar om 16.04 uur!! Geeft je even een beetje een beeld hoe ernstig de situatie hier was. Ik ben hierna even wat gaan drinken en daarna met Roza wandelen. Ik heb nog even gewerkt aan een campagne en heb het halverwege de avond opgegeven en ben een film gaan kijken. Friends with benefits. Blijft een erg leuke film! Ondanks dat ik hem al zo vaak gezien heb!

WOENSDAG 1 mei 2019

Ik voel me vandaag een beetje rebels. Ik heb geen zin om dingen te MOETEN doen. En probeer dan ook mijn uiterste best om mijn uitstelgedrag vol te houden, maar ja op een gegeven moment moet er dan toch echt werk verricht worden. Ik schrijf het artikel van vandaag over alle herkenbare relatie struggles van dit tijdperk waar we tegenwoordig in leven. En beantwoord hierna een aantal prangende zakelijke mailtjes. Ik heb nog een aantal producten liggen die nodig een review nodig hebben. Maar hoe ik ook mijn best gedaan heb, lukt me dit gewoon niet vandaag. Het kost me gewoon allemaal best een beetje moeite vandaag. Dus ik ga op een gegeven moment ook niet meer tegen mezelf in en geef gewoon toe aan de rebelse bui van de dag.

DONDERDAG 2 mei 2019

Doordat ik gisteren mezelf totaal aan het tegenwerken was heb ik vandaag des te meer te doen. Ik ben tot 3 uur in de middag non stop aan het werk. Even voor 4 uur is mijn zusje er, we gaan even boodschappen halen en samen eten. We halen een broodje kebab bij de Turk en gaan onder het eten de 14de aflevering van Temptation Island kijken. Ze helpt me nog even met een aantal Instagram post foto’s te maken en dan gaat ze naar huis. Ik hang vervolgens even met mijn beste vriendin aan de telefoon omdat ik vreselijk last heb van uitstelgedrag voornamelijk omdat er nu om 21.09 uur nog heel veel taakjes op mij te wachten liggen. In de avond krijg ik gelukkig een beetje hulp uit onverwachte hoek voor een campagne waar ik mee bezig ben, omdat mijn brein helemaal mushy mushy was. En er weinig inspiratie meer uitkwam. Dus daar was ik heel erg blij mee. Uiteindelijk waren alle to-do’s van de dag om 23.34 uur gedaan en kon ik eindelijk mijn make-up eraf halen, lekker een pyjama aantrekken en languit op de bank de laatste twee aflevering van Sabrina seizoen 2 kijken.

Till next week sweets!

Error: Access Token not found, please authorize Instagram API.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.