Dear Diary : weekblog 15


Dear diary, Weekblog / vrijdag, april 12th, 2019

Deze week maak ik iets heel heftigs mee met Roza bij de dierenarts, ga ik met mijn zusje naar de bollenvelden, kijk ik een hele spannende horrorfilm en ga ik mijn photowall uitbreiden!


VRIJDAG 5 april 2019

Vannacht onrustig geslapen doordat ik me zorgen maak over Roza’s afspraak bij de Dierenarts. De oren zagen er slecht uit en ik hoop dat ik een beetje goed nieuws ga krijgen na een week tabletjes gegeven te hebben. Het hele avontuur bij de dierenarts liep uit op een regelrechte ramp. Roza was helemaal hysterisch, letterlijk en krijste alles bij elkaar zo ernstig dat er dierenassistente bij moest komen haar te bedwingen, er werd een nekklem gepakt om haar vast te zetten en de assistente hield Roza’s lijfje vast. Toen heeft de dierenarts goed in beide oren gekeken, EINDELIJK! Na deze hele episode was het zweet me letterlijk uitgebroken. En moest even bijkomen in de wachtkamer. De zalfjes werden klaar gemaakt 1 potje voor ieder oor. Rekening betaald en een controle afspraak gemaakt voor aanstaande maandag 15 april. De terugweg kon me niet kort genoeg duren want ik zat er emotioneel doorheen. Heb nog nooit zoiets heftigs meegemaakt met Roza. Zelfs niet destijds met haar baarmoederontsteking en de operatie dat daarop volgde. Eenmaal thuis even een glas wijn ingeschonken. Maar deze dag bleef vrij emotioneel geladen. En besloot ook maar daar gewoon aan toegeven. In de avond met mijn zusje gebelt en voor morgen afgesproken te shooten en lekker even quality sistertime. Verder heb ik om een beetje te kunnen ontspannen The Vampire Diaries verder gekeken, ik ben inmiddels bij seizoen 7.

ZATERDAG 6 april 2019

Vanochtend een klein beetje uitgeslapen. Toen met de huishouding aan de gang gegaan wat er wederom deze week een beetje bij ingeslopen is. Rond drie uur is mijn zusje bij me en we schieten eerst twee fotootjes en gaan naar de Action voordat we Roza meenemen en we naar de bollenvelden gaan. Het was even zoeken naar een volke akker maar na eventjes gereden te hebben we er een mooie gevonden. Vol met verschillende kleuren narcissen, love it! Het weer was ook nog eens heerlijk dus wat wil een mens nog meer! Het roadtrippen überhaupt vind ik heel gezellig, dus we hebben ons prima vermaakt vanmiddag. Na het shooten zijn we naar de McDonalds gegaan en dat was best alweer even geleden voor mij dat ik daar gegeten heb, dus yummy! Vervolgens zijn we naar mijn zusjes huis gegaan, laatste fotootje gemaakt bij haar prachtige Cherry Blossom Tree. We zijn savonds de film As Above So Below gaan kijken. Wilde ik al een tijdje zien vanwege het stukje Franse Cultuur en Geschiedenis. Maar hij was spannender dan verwacht, wat mijn zusje uiteraard hilarisch vond! Tegen middernacht heeft mijn zusje mij Nasr huis gebracht want Roza’s oortjes moesten weer gezalfd worden, en dat had ik niet meegenomen. Na het zalven ben ik gaan douchen en mij klaargemaakt voor bed. Ik lag er rond 03.15 uur in.

ZONDAG 7 april 2019

Vandaag lekker een relaxte zondag gehouden. Uitgeslapen, pamper middagje. Eind van de middag even boodschappen gehaald met mijn zusje en samen nog een wijntje gedaan. In de avond lekker The Vampire Diaries ge-bingewatched.

MAANDAG 8 april 2019

De dag zoals altijd begonnen met mijn gebruikelijke twee kopjes koffie. Daarna mezelf gaan verdiepen in de wereld van HTTPS. Mijn site draait nog steeds op HTTP, en dat zorgt ervoor dat er bij komt te staan dat de site als onveilig aangemerkt wordt. Ik merk dat ik hiermee mezelf qua bezoekersaantallen in de weg zit en weet dat ik dit moet omzettend, helaas ben ik niet thuis in coderingswereld. Dus ik ben hiermee bezig tot 3 uur in de middag, tot het opeens gelukt is. Al ben ik er niet helemaal zeker van hoe ik dit nu precies voor elkaar gekregen heb. Maar goed one for the win! Ben allang blij dat het gelukt is! Hierna bewerk ik een foto voor Instagram, gooi ik de blog van vandaag online en maak alle social posts. Ik had nog een hoop onbeantwoorde mailtjes en dm’s die beantwoord ik nu eindelijk ook maar eens. Het is 16.46 uur als ik hiermee klaar ben. En ik fris me even op en ga met Roza wandelen. In de avond werk ik alvast aan de blog voor woensdag.

DINSDAG 9 april 2019

Vandaag heb ik ontzettend productief dagje. Ik vandaag twee artikelen geschreven dus ik ben voor deze week klaar. Ik heb mijn benedenverdieping helemaal schoon gemaakt, stofzuigen, dweilen, toilet, alles afnemen en af stoffen. Ik doe nog een wasje en dan begin ik aan het artikel voor volgende week maandag. Deze heb ik voor de helft geschreven. En besluit dat het voor vandaag wel genoeg geweest is, het is immers ook al 19.14 uur. Ik ben vanavond begonnen met Game of Thrones opnieuw te gaan kijken, ik heb de hele serie maar 1 keer gekeken en jaren geleden en afgezien van de major highlights was ik gewoon heel veel kwijt. Dus ik heb praktisch een nieuwe serie te kijken. Love it!

WOENSDAG 10 april 2019

Opgestaan met een vervelend telefoontje. Gelukkig viel het achteraf allemaal mee dus viel er een shitload aan spanning van me af. Hierna ben ik lekker gaan werken. Aan twee artikelen voor volgende week, foto’s bewerkt en ik heb een hele hoop mailtjes beantwoord waarvan twee hele leuke zakelijke, kan niet wachten tot ik dat met jullie kan en mag delen! Eind van de middag ben ik met Roza lekker een lange wandeling gaan maken. Het was frisjes maar toch even lekker uitgewaaid. Eenmaal thuis mijn avondeten gemaakt en hierna ben ik eindelijk mijn photowall gaan uitbreiden. Ik ben hier tot 21.04 uur zoet mee geweest hierna ben ik lekker verder gegaan met seizoen 1 van Games of Thrones.

DONDERDAG 11 april 2019

Ik had gisteren even een “me-dagje” willen inlassen maar dat is helemaal in de soep gelopen omdat ik zo druk in mijn hoofd was en bezig was en bleef. Dus ik las vandaag even een lekker chilldagje in. Ik ben de stad even ingeweest, even gekoekeloerd bij de Hema voor wat artikelen voor de blog van volgende week. Daarna lekker een wijntje gedaan. Ondertussen laat ik een lekker bubbly maskertje intrekken, gebruik ik voor het eerst een advocado voetmaskertje van de Action en luister ik naar muziek. Top dagje!

Till next week sweets!

 

Something is wrong.
Instagram token error.

5 Replies to “Dear Diary : weekblog 15”

  1. Leuke weekblog weer meid!
    Hoop dat Rosa aan de beterende hand is inmiddels ik heb ook Instagram aangemaakt ik volg je nu daar.

    Heel fijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.