Dear Diary : weekblog 14


Dear diary, Weekblog / vrijdag, april 12th, 2019

Deze week ga ik met mijn zusje uiteten, kijken we samen Fantastic Beasts and the Crimes of Grindlewald en moet ik met Roza naar de dierenarts. 

VRIJDAG 29 maart 2019

Vandaag veel gebelt met mijn beste vriendin. In de middag moest ik toch echt nog even aan werk geloven en heb ik nog een artikel geschreven. Mijn brein was hierna helemaal overkookt dus ik ben er mee gestopt voor vanavond. Ik produceer nu toch niets zinnigs meer, dus ik kan beter even iets anders gaan doen. Heb 2 uur gewandeld en ben toen gaan douchen en even mijn verstand op 0 gaan zetten met de film Passengers.

ZATERDAG 30 maart 2019

Vanochtend helemaal gedesoriënteerd wakker geworden. Heb heel vast geslapen vannacht en extreem veel en heel gedetailleerd gedroomd, van dit soort dromen vind ik altijd dat ik niet echt goed slaap en dus doodmoe wakker wordt, hoe gek dat ook mag klinken. Ik ben vandaag een extra kopje koffie nodig om mezelf een beetje op gang te krijgen. Als ik eenmaal een beetje functioneer ga ik mijn douche in om mijn haar te wassen, om mij vervolgens klaar te maken voor mijn etentje met mijn zusje vanavond. De rest van de middag ruim ik op en ga ik met Roza wandelen. Mijn zusje is tegen 16.15 uur bij me dus we kletsen eerst even lekker hier bij mij thuis. Dan gaan we even een fotootje maken en langs de Action en dan rijden we door naar het restaurant. We hebben drie uur lang heerlijk gegeten, gedronken en lekker gekletst. Het was ontzettend gezellig. Op de terugweg zijn we eerst even langs mijn zusjes huis gegaan zodat ze haar kaketoe eten kon geven en hebben we daar een drankje gedaan. We hebben de avond bij mij thuis afgesloten met Fantastic Beasts and the Crimes of Grindlewald. Top avondje! Ik was vergeten dat de klok vandaag al vooruit ging dus ik schrok toen ik opeens op mijn telefoon zag dat het 03.00 uur was! In bed realiseerde ik me pas dat dus vanavond de klok al een uur vooruit ging. Blegh! Heb daar altijd best wel “last” van moet ik zeggen maar anyways… eenmaal in bed was ik nagenoeg direct in dromenland.

ZONDAG 31 maart 2019

Voor degenen die mij al even volgen weten dat ik de zondag graag mag invullen als een chilldagje en dat is dan ook precies dat ik vandaag gedaan heb. Ik ben best moe vandaag dus ik vind het ook helemaal niet vervelend om het rustig aan te doen en lekker te chillen.

MAANDAG 1 april 2019

Vannacht heel erg slecht geslapen, eigenlijk nauwelijks geslapen. Ik had veel zorgen om Roza en het ernstige geklapper met haar oren. Ik had vrijdag gelukkig al een afspraak bij de dierenarts gemaakt dus vanmiddag horen we wat er precies aan de hand is. De ochtend kon ik me slecht focussen door de stress en zorgen die ik had. Dus de twee artikelen die ik wilde schrijven vandaag is niet gelukt. Heb de tijd afgewacht tot we naar de dierenarts konden. Het is best een heftig tochtje fietsen met die stevige tegenwind, ondanks dat het zo zonnig is staat er een behoorlijke wind. Dus na een halfuur fietsen was ik behoorlijk afgepeigerd. Behoorlijke slechte conditie i know! We moesten een kleine tien minuten wachten en toen vertelde de dierenarts me dat het er niet goed uit zag. Ze hard zulke ernstige oorontsteking dat er eerst tabletjes gegeven moest worden tot eind van deze week voordat er überhaupt een zalfje voorgeschreven kon worden. Schrok daar best wel van om heel eerlijk te zijn. Toen we weer thuis waren was het even na drie uur, ik heb mijn zusje en beste vriendin gebelt die het nieuws van de dierenarts zaten af te wachten. Ondertussen mezelf ook een wijntje ingeschonken om een beetje tot rust te komen. Eind van de middag nog even naar de AH gegaan. En in de avond heb ik The Vampire Diaries weer opgepakt.

DINSDAG 2 april 2019

Vandaag ben in druk aan het werk, wil alle achterstanden die ik heb opgelopen vandaag allemaal wegwerken en minstens 1 to-do van morgen gedaan te hebben. Mijn zusje belt me vanaf haar werk rond een uurtje of drie dus ik besluit dat dit een goed moment is om mijn eerste pauze even in te lassen. Begin van de avond belt mijn vader mij. Ik heb hem alleen vorige week in het ziekenhuis gezien, maar echt met elkaar praten doe je natuurlijk dan niet. Ik had gehoopt dat dit belletje iets zou veranderen, maar helaas bleek dit niet het geval. Ik was behoorlijk ontdaan door het 24 minuut durende gesprek, to say the least. In de avond toch geprobeerd fatsoenlijk eten te koken en een beetje mijn gedachten te verzetten met The Vampire Diaries.

WOENSDAG 3 april 2019

Ondanks het voorval van gisteren, mezelf gedwongen aan de slag te gaan met minstens twee artikelen schrijven vandaag en dat is gelukt. Lay-out opgemaakt, SEO gedaan en de blog voor morgen en maandag ingepland. Hierna moest ik een aantal laatste dingen regelen voor een collab die in april gaat plaatsvinden. Mijn zusje was de hele dag best aanwezig, zij hielp mij vandaag om door te pushen en ik deed hetzelfde voor haar. Voelt gewoon heel fijn dat stukje support. Om 19.00 uur kwam een zakelijke afspraak langs waar ik best een beetje gespannen voor was, maar is heel erg goed verlopen. Om 21.00 uur was ik goed en wel gedouched en had ik alle to-do’s van vandaag af en zelfs 1 van maandag en het onderwerp voor volgende week dinsdag ligt al klaar. Dus met een lekker semi-ontspannen gevoel kruip ik op de bank en ga seizoen 6 van The Vampire Diaries verder kijken. Doordat ik zo’n drukke dag gehad heb had ik moeite om te tv uit te zetten en te gaan slapen. Had behoefte aan een beetje meer ontspannen me time. Dus ik lag pas om 03.12 uur in bed.

DONDERDAG 4 april 2019

Vanochtend much needed uitgeslapen. Ik was om half 11 wakker. Hierna gaan aankleden, opmaken en hup direct aan het werk. Gelukkig had ik een lekkere werk drive vandaag en ben ik al aardig vooruit aan het werken voor volgende week! Door alle toestanden met stress, ziekenhuizen en what not had ik even weer wat achterstand opgelopen, maar die is bijna helemaal weggewerkt en ik loop bijna weer een week vooruit, lekker!

Till next week sweets!

Something is wrong.
Instagram token error.

3 Replies to “Dear Diary : weekblog 14”

  1. Knap hoe je alles weet te balansen tijdens die stressperiodes met weinig slaap hoop dat alles inmiddels opgeknapt is met je hond? Komt de weekblog van deze week nog?

  2. Als ik jou weekblogs lees voel ik me altijd zo lui haha
    Ik zou nooit zoveel bezig kunnen zijn in de week zonder helemaal gek te worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.