Dear Diary : Weekblog 13


Dear diary, Weekblog / vrijdag, maart 29th, 2019

Dit was een behoorlijk heftig weekje, ik begin het weekend (vrijdag&zaterdag) gezellig en goed, de zondag was eerst een lekker chilldagje tot ik opeens zondagavond bericht kreeg dat mijn vader weer opgenomen was in het ziekenhuis (ambulance en al). Ik had hem door alle toestanden in onze familie al bijna een jaar niet gezien, dus je begrijpt dat was best een dingetje. De dag erna was het mijn verjaardag, kortom lees snel verder hoe deze week verlopen is!

VRIJDAG 22 maart 2019

Vanochtend vroeg op want ik moet om 09.30 uur bij de kapper zijn. Van tevoren wilde ik nog even mijn haar wassen en ontklitten zodat de kapster er niet zoveel werk mee heeft. Dus mijn dag begint om 07.30 uur. Heb totaal 4 uurtjes geslapen vannacht dus deze vroege actieve ochtend is best een challenge. Ik ben de hele ochtend onder de pannen geweest bij de kapper, knippen, kleuren. Eenmaal weer thuis een broodje gemaakt met een kopje koffie. Ik ben na de lunch in slaap gevallen voor een uurtje. Ik werd helemaal gedesoriënteerd wakker, want dutjes doen is gewoon niks voor mij. In de middag nog een artikel geschreven voor volgende week, nog 1 te gaan. Eind van de middag even met mijn beste vriendin gebelt en bijgekletst. Hierna ben ik haar birthday basket gaan inpakken. Mag altijd graag inpakken en een beetje creatief bezig zijn, dus ik heb lekker de tijd hiervoor genomen. Als avondeten heb ik een broodje knakworst gemaakt. En in de avond ben ik lekker gaan bankhangen en televisie kijken. Eind van de avond heb ik de blog voor maandag geschreven.

ZATERDAG 23 maart 2019

Vanochtend wasjes gedraaid en opgeruimd in huis. Vervolgens even mijn zusje gebelt omdat ik wist dat ze vandaag boodschappen ging halen, en ondanks dat ik best nog wel genoeg in huis heb besloot ik alvast met haar de wekelijkse boodschappen voor volgende week te halen. Hierna zijn we nog even naar een andere supermarkt gereden die mijn favoriete wijn verkoopt en mijn zusje heeft mij bij huis afgezet, die moest nog even iets voor haar auto laten doen bij de garage. Ik ben de boodschapjes haan opruimen, heb mezelf een wijntje ingeschonken en heb met mijn beste vriendin gebelt. Eind van de middag Roza uitgelaten en toen appte mijn zusje dat ze weer onderweg was naar mij en of ze kebab moest meenemen. Lekker! Toen ik weer thuis was heb ik alvast de nieuwste aflevering van Temptation Island aangezet en die was net 5 minuten begonnen toen mijn zusje binnenkwam. We hebben samen Tempa gekeken en de laatste twee afleveringen van Riverdale inclusief dus de musical aflevering, helaas is het nu weer wachten tot 18 april voordat Riverdale weer verder gaat. Dit zal allemaal vermoedelijk met het overlijden van Luke Perry te maken hebben. Mijn zusje is hierna weggegaan en ik ben de troep gaan opruimen en ben V for Vendetta en de Mötley Crüe biopic The Dirt gaan kijken. Beide geweldige film (V kende ik al maar al jaren niet meer gezien en The Dirt is helemaal nieuw maar echt een aanrader hoor als je van biopics houdt!).

ZONDAG 24 maart 2019

Het is vannacht vrij laat geworden en besloten dat ik vandaag ging uitslapen. Ik ben iedere ochtend vroeg en slaap nagenoeg altijd laat, dus dit dagje ben ik even nodig. Ik heb goed geslapen en zelfs fijn gedroomd dus wat wil een mens nog meer? Eenmaal wakker mijn gebruikelijke kopje koffie klaar gemaakt met twee croissantjes. In de middag dutjes gedaan en tv gekeken kortom alles wat je behoort te doen op een lekkere luie zondag. Ik had Roza in de avond uitgelaten en wou net beginnen met Pretty Woman toen mijn zusje appte dat mijn vader in het ziekenhuis lag. So things took a turn for the worst. Ik worstelde best met wat te doen omdat ik mijn vader al bijna een jaar niet gezien had vanwege mijn moeder. Maar ik besloot dat ik hem hoe dan ook wilde zien. Dus mijn beste vriendin heeft me naar het ziekenhuis gebracht. Het hele gebeuren was heel emotioneel to say the least, maar hopelijk komt mijn vader er positief doorheen. Zijn beroerte verschijnselen bleken dit keer niet van een nieuwe beroerte te komen maar van de medicatie die niet goed ingenomen wordt. Hij moest nog een nacht blijven ter observatie, maar als alles goed is kan hij morgenochtend naar huis. Tegen middernacht waren we weer bij mij thuis.

MAANDAG 25 maart 2019

Doordat het vannacht laat geworden is door het praten voel ik me vandaag behoorlijk brak en ellendig. En dan is het ook nog eens mijn verjaardag. Ik had in de ochtend het nieuws gehad dat mijn vader naar huis mocht dus dat was meer dan goed nieuws. Hierna was ik in staat even te slapen aangezien ik dat vannacht niet gedaan heb. Heb bijna twee uur geslapen en ben daarna gaan douchen en me klaar maken. Ondanks alle hectiek en commotie wilde ik het toch proberen vandaag een beetje leuk en gezellig te hebben, want ik ken mezelf als ik me afzonder verdwijn ik helemaal in een neerwaartse spiraal. Mijn zusje komt in de middag langs met bloemen, wijn, een verjaardagsballoon en een grote eenhoorn knuffel. Het was fijn om even samen te zijn met haar. Zeker na alles van gisteren. Eind van de middag heeft mijn zusje mij naar het restaurant gebracht waar ik ga eten met mijn beste vriendin om onze gezamenlijke verjaardagen te vieren. Het etentje was zoals altijd heerlijk en eenmaal weer thuis had mijn beste vriendin me verrast met het versieren van mijn woonkamer met slingers en ballonnen en mooie cadeautjes. Ik heb een beauty organizer, een Friends Central Perk tshirt, mijn favoriete fles wijn, de dvd van de nieuwste Fantastic Beasts en suède kledinghangers gekregen. Van mijn besties moeder heb ik een lief kaartje gekregen en een prachtig gouden armbandje. Kortom ik ben flink verwend vandaag. Tegen 1 uur ging mijn beste vriendin naar huis en ik ben me na de afwas direct gaan klaarmaken om te gaan slapen want ik was bekaf. Eenmaal in bed sliep ik direct.

DINSDAG 26 maart 2019

Vandaag heb ik geslapen tot 11 uur. En als een blok. Ik was helemaal out. Voelde me een stuk beter vanochtend en daar was ik blij om. Ik heb alleen ontzettende pijn in mijn linker schouder dat mij behoorlijk hindert gedurende de dag dus dat is erg vervelend. De middag en gedeelte van de avond besteed ik aan werk, pitches, contact met agencies, en het schrijven van een artikel. Tegen 19.30 uur stop ik met werken en maak de lasagne klaar en ga lekker tv kijken.

WOENSDAG 27 maart 2019

Werkdagje. Ik heb best een hoop dingen op mijn to-do lijstje voor vandaag. Ik wil drie artikelen geschreven hebben, mijn kaptafel herorganiseren, beneden opruimen en dan met name de eettafel die een soort stortplaats voor vanalles is geworden. Tussen de bedrijven door moet ik even langs de huisarts. Doordat ik vanochtend lekker vroeg ben begonnen ben ik vandaag lekker op tijd klaar 19.15 uur zit alles erop. Ik ga lekker met twee nieuwe maskertjes aan de slag, een gezichtsmasker en een oogmasker. Lekker even een pamper momentje na zo’n drukke dag. Love it!

DONDERDAG 28 maart 2019

Wederom een druk werkdagje. Ik heb een groot artikel geschreven. Een gast blog ingediend voor een bedrijf die graag gebruik maakt van mijn schrijven, maar het wel onder hun eigen naam wil uitgeven. In de middag ben ik heel erg druk geweest met de laatste onderhandelingen voor een samenwerking. En ik heb een hoop gegevens ingediend voor mogelijke andere interessante campagnes. Spannend! In de avond was ik best onrustig dus ben ik maar research gaan doen voor onderwerpen voor artikelen.

Till next week sweets!

Something is wrong.
Instagram token error.

4 Replies to “Dear Diary : Weekblog 13”

  1. Sta echt versteld van je vastberadenheid en doorzettingsvermogen meis!
    Dit is niet niks dat op je pas is gekomen en om er op zo’n manier mee om te gaan en zo positief daar heb ik heel veel respect voor

    Hopelijk heb je dit weekend een fijn weekend en alsnog VHG met je verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.